Erg blij met De Heer J Van het Hoff Ik ben op alle beschuldigingen vrijgesproken door zijn professionaliteit Echt aan te raden. Mvg Stephanie Hermsmeyer.
Snelle reactie, Na aanmelding van de zaak. Telefonisch goed bereikbaar en ook via mail. Altijd een reactie terug. Het rijbewijs was terug in bezit na 2 weken. Pas in de rechtbank geweest.Ook hier supe... Mehr ansehen
mr. J.J. van 't Hoff heeft mij fantastisch bijgestaan. In mijn situatie is er een lange aanloop geweest met in het vooruitzicht mogelijk procederen. Tijdens deze stressvolle periode in aanloop daarnaa... Mehr ansehen
Opgepak voor rijden onder invloed. Goed contact gehad met Mr 't Hoff. Duidelijke uitleg, altijd bereikbaar en snel geholpen. Een maand mijn rijbewijs kwijt geweest en een kleine boete. D... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Onze advocaten zijn o.a. gespecialiseerd in: - het terugkrijgen van een ingevorderd rijbewijs - alle verkeersstrafrechtzaken - CBR-procedures - VOG-zaken - hennepzaken - zedenzaken - bijstand tijdens politieverhoren - straat- en contactverboden
Vlijmenstraat 7, 5036 WC, Tilburg, Niederlande
- 0134700188
- info@vthadvocatuur.nl
- www.vthadvocatuur.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
VTH: ook voor a-typische zaken
In een a-typische zaak waarin noch alcohol noch drugs gemoeid waren als weggebruiker en toch door politie Zeeland-West-Brabant een CBR melding werd gedaan waarin daarnaar werd gehint naar aanleiding van het rijden tegen een paaltje, hebben wij besloten contact op te nemen met mr. J.J. van t Hoff. Hij tekende aanvullend bezwaar aan op ons reeds ingediende bezwaar bij het CBR. Langzaam maar zeker begonnen hun juristen in te zien dat de politiemelding zo goed als op losse schroeven stond, echter bleven zij talmen. Er zat niets anders op dan het schrijven van een beroepschrift en de zaak aan de rechter voor te leggen. Aan dit beroepschrift heeft mr. van ’t Hoff tijdens zijn zomervakantie voor ons gewerkt. Eenmaal ingediend trokken de juristen van het CBR hun handen af van de zaak. De rechter heeft vervolgens restitutie geëist van de gemaakte proceskosten en het griffierecht en een schadevergoeding opgelegd voor de gemaakte kosten van het medisch onderzoek. Dat is resultaat! Een resultaat dat zonder de specialistische vakkennis van VTH Advocatuur nimmer behaald had kunnen worden.
Ik ben door VTH Advocatuur goed…
Ik ben door VTH Advocatuur goed ondersteunt nadat mijn rijbewijs was ingevorderd. Na een negatieve beoordeling van een CBR Psychiater heeft VTH een 2e onderzoek verzorgd welke wel positief is bevonden...inmiddels heb ik mijn rijbewijs terug...
Top advocaat !
Super geholpen door advocaat mr. P.P. Zomer van VTH advocaten. Fijne communicatie, duidelijk en realistisch.
Succesvol verweer
J.J. van 't Hoff heeft succesvol verweer weten te voeren. Zijn specialistische kennis van de betreffende wetsartikelen kwam zeer tot zijn recht.
zeer kundig en adequate
Super geholpen door dhr. van 't Hoff evenals dhr. van Nimwegen. VTH is zeer kundig en adequate!
De heer Hoff / VTH heeft mij met hun…
De heer Hoff / VTH heeft mij met hun ervaring in CBR dossiers zeer goed bijgestaan. Via de heer Hoff heb ik me goed kunnen voorbereiden op de onderzoeken van het CBR. Zonder deze voorbereiding vrees ik dat een anders zou hebben uitgepakt. Heb je een issue met het CBR dan moet je mijn inziens je laten ondersteunen door VTH.
Geweldige support gehad
Geweldige support gehad! Heel snel en accuraat. Hierdoor positieve uitkomst voor mij. Ik kan ze van harte aanbevelen!
kennis en kunde valt niets op aan te…
kennis en kunde valt niets op aan te merken, maar de financiële afhandeling is een puinhoop.... Als ik mijn klanten € 11,00 in rekening zou brengen voor contact cq niet kunnen bereiken zou ik ze onmiddellijk kwijt zijn!!! Dubbele declaratie en bovengenoemde kosten in rekening brengen over de rug van een meisje van 19 met autisme en add is ronduit schandalig!!!!!

Antwort von VTH Advocatuur
Erg duur voor een slechte dienstverlener
E-mails, telefoongesprekken, post en What's app-berichten met dezelfde informatie en dezelfde documenten. Klachtenbrief ingediend en daarna ingetrokken, € 3.000 voor 4 verklaringen plus € 150 voor de Raad voor Rechtsbijstand. Te duur voor zeer slechte service
Ben zeer tevreden met het contact met…de werkwijze van Advocaten van VTH.
Ben zeer tevreden met het contact met VTH Advocaten. Geven goed informatie over wat de situatie waar je in terecht gekomen bent. Komen hun afspraken na en staan je altijd te woord.
Bianca.
Prima geholpen
Tijdige informatie en professionele juridische hulp. Ik ben zeer goed bijgestaan door VTH Advocatuur.
Oplichter met vage kosten en uiteindelijk ben je veel geld kwijt en doet hij weinig meer dan rekeningen sturen
Waardeloze advocaat die zich niet aan afspraken houd je kosten voorspiegelt en er dan ruim overheen gaat,declaraties die totale onzin zijn..vb je stuurt meneer een vraag per mail en je krijgt 1 a 2 woorden antwoord waar je niks mee kan wat je 11 euro kost of je moet hem corrigeren omdat hij zogenaamd het over het hoofd heeft gezien (was zijn antwoord) resultaat 11 euro voor mijn mail en 11 euro voor zijn kansloze antwoord en zo gaat het maar door.
Uiteindelijk laat hij mij van alles opstarten wat klauwen met geld kost om daarna te zeggen dat het geen nut heeft dus allerlei kosten voor helemaal niks maken en na bijna 2000 euro uit mijn zak te hebben getrokken ben ik er maar mee gestopt omdat ik toch geen kans maakte en niet nog meer deze oplichter zijn zak wil vullen.
Het is een viespeuk 1ste klas dus pas op voor je met deze linkmiechel in zee gaat.
Dit was mijn eerste ervaring met een advocaat en gelijk mijn laatste wat een weggooier is dat zeg totaal onbetrouwbaar.

Zeer tevreden.
Prettige samenwerking, duidelijke communicatie en uiterst professioneel.
Voorbereiding op de hoorzitting was duidelijk en prettig. Duidelijke verwachting van de uitkomst.
Snelheidsovertreding van meer dan 50 km
Heb pas 10 dagen voor de zitting via StrafrechtadvocatenNetwerk een advocaat gezocht. Via deze site zijn de uurtarieven lager. Mr Van 't Hoff reageerde dezelfde dag nog met een uitgebreide mail met wat hij in mijn zaak kon betekenen en de te verwachte kosten. Vervolgens uitgebreide informatie over hoe de zitting verloopt en de te verwachte vragen. Deze vragen eerst schriftelijk beantwoord, waarna deze door Mr. Van 't Hoff worden bekeken en hij advies geeft voor tijdens de zitting en wat de speerpunten zijn. Heb van tevoren ook nog telefonisch de zitting door gesproken, wat ik heel fijn vond. Op mails met vragen wordt supersnel geantwoord.
Het eindresultaat was dat ik, omdat de nadruk gelegd was op de noodzaak van een auto voor het uitvoeren mijn werk en verslechtering van mijn toch al slechte financiele situatie als ik mijn baan zou verliezen, ik geen rijontzegging heb gekregen en ook geen verhoging van de boete.
Heb de communicatie met VTH Advocatuur…
Heb de communicatie met VTH Advocatuur prettig gevonden , altijd bereid om je te helpen
Informatie ingewonnen bij VTH Advocaten…
Informatie ingewonnen bij VTH Advocaten voor eventuele ondersteuning in een strafzaak en ondersteuning in het onderzoek van het CBR. Zeer goede en uitgebreide informatie gekregen wat ons eventueel te wachten stond. Was heel duidelijk in de communicatie en reageerde snel op onze vragen. Deskundig iemand is meneer Van 't Hof. Kan ik zeker aanbevelen.
Oplichterij en erg duur
Oplichterij en erg duur. De advocaat neemt extra kosten in behandeling voor sms'jes, telefonisch contact en e-mails. Rekent 6 uur werk voor 3 e-mails en één telefonisch contact. Er zijn goedkopere oplossingen. Doe hier aub goed onderzoek naar.

Zeer tevreden
De heer van ‘t Hoff heeft mij uitstekend geholpen met een CBR zaak waarvoor ik persoonlijk wat angstig was over wat het resultaat zou kunnen zijn. Nu door de hulp bij al mijn vragen en het voorbereiden voor de hoorzitting ben ik hier erg goed vanaf gekomen en dit had zonder de heer van ‘t Hoff zeker niet zo gunstig uitgepakt.
Ik kan VTH Advocatuur bij iedereen aanbevelen!
Ik kan VTH Advocatuur bij iedereen aanraden die goed en professioneel bijgestaan wilt worden. De communicatie is goed, er wordt snel en acuraat gereageerd en als je iets vergeet (waar ik schuldig aan was) wordt er tijdig nog een keer naar gevraagd. Er ontgaat J. van 't Hoff niets.
Door de hulp van VTH Advocatuur heb ik met een goed eindresultaat mijn zaak kunnen afdoen.
Goede ervaring
Goede ervaring. Duidelijk, zakelijk en betrokken.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.