Inmiddels gebruik en adviseer ik de vivo red light producten al 3 jaar en ik word steeds enthousiaster. Toegepast bij mensen en dieren, vooral honden en katten die vaak uit zichzelf al voor het rood... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
De lamp zat in een handige tas. Stevig ingepakt. Super mooi materiaal en oog voor detail. De meegeleverde boekjes zijn super handig. Hierdoor wist ik direct hoe ik zo efficiënt mogelijk de lamp kon ge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ongeveer 2 weken geleden de Biophoton 3.0 aangeschaft. Had er inmiddels veel over gelezen en dacht ik ga hem toch eens uitproberen. Had al sinds half jaar lage rugpijn en kon moeilijk bukken en tille... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Michel levert geweldige service, je kunt hem altijd bellen voor advies en toelichting op het product. Ik heb zojuist de red light cap gekocht om haargroei te bevorderen. Nog te vroeg om te zeggen of h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij Vivo Red Light Therapy geloven we dat gezond licht de basis is van een gezond lichaam. Al meer dan zes jaar ontwikkelen we rood- en nabij-infraroodlichttoestellen die wetenschappelijk onderbouwd, veilig en transparant zijn. Onze fotobiomodulatie-panelen onderscheiden zich door de huidcontact-methode, meetbaar lage EMF- en flikkerwaarden en transparante lichtmetingen (mW/cm²). Zo krijgt je lichaam de optimale dosering en behaal je controleerbare resultaten. We helpen mensen hun vitaliteit terug te vinden: ✔️ Een stralendere en stevigere huid ✔️ Minder pijn, ontsteking en vermoeidheid ✔️ Ondersteuning bij fibromyalgie, neuropathie en gewrichtsklachten ✔️ Verbeterde slaap, oogfunctie en hersenactiviteit Om gebruikers optimaal te begeleiden, bieden we een gratis doseringscalculator, een praktische masterclass en een uitgebreid boek over rood lichttherapie. Zo weet iedereen precies hoe en wanneer het licht het meeste effect heeft. Onze missie: heldere informatie, betrouwbare metingen en eerlijke resultaten, zodat jij met vertrouwen kunt genieten van de kracht van gezond licht.
Constructieweg 90k, 3641 SP, Mijdrecht, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Enorm goed geholpen door Michel. Zijn kennis, hulp en begeleiding is echt heel fijn. Ben er heel dankbaar voor!

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Snelle levering, duidelijke informatie over het gebruik van de producten op de website, wetenschappelijke onderbouwing van de adviezen. Echt top!

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Vragen werden snel beantwoord en goed en persoonlijk advies gekregen.
Bij de levering van de lamp ontvang je een boekje met informatie, een flyer en een persoonlijk briefje.
Veel vertrouwen in de behandeling! Inmiddels een paar keer gebruikt, dus nog geen idee of het gaat helpen voor mijn eczeem en hormonen.

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Ik heb ondertussen al diverse roodlicht lampen besteld bij Vivo Red Light Therapy en heb er nog geen moment spijt van gehad.
Ook de after service staat op een hoog niveau.
Een ieder die van plan is een rood licht lamp aan te schaffen kan ik Red Light Therapy van harte aanbevelen.

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Nadat ik over roodlichttherapie had gelezen en op onderzoek ben uitgegaan, heb ik de keus voor een goede, betrouwbare leverancier aan mijn partner overgelaten.
We hebben in eerste instantie de BioPhoton 2.0 gekocht. Mijn ervaring tot nu toe is boven verwachting. We kochten het paneel omdat ik al 4 jaar veel pijn heb door artrose in beide heupen. Al heel veel gedaan, maar de pijn bleef en het waggelend lopen ook.
Bij toeval ontdekte ik DAM-therapie, tegelijkertijd met de aanschaf van de BioPhoton 2.0. 2 behandelingen en dagelijks 2x heupen, knieën en onderrug met de BioPhoton en mijn klachten zijn met 95% verminderd.
Dat niet alleen. Mijn algehele conditie is meetbaar verbeterd. Ik sport veel en "beloon" mezelf door mijn vorderingen bij te houden met een fitness tracker. Mijn VO2Max was 32 toen ik begon met de BioPhoton. Voor een vrouw van 70 jaar is dat uitstekend. Maar, tot mijn verbazing, begon mijn VO2Max te verbeteren. Na 2 weken scoorde ik 43 en nu na 5 weken 52.
VO2Max de maximale hoeveelheid zuurstof die je lichaam tijdens intensieve inspanning kan opnemen, transporteren en gebruiken. Een hogere VO2 max betekent een betere conditie, een efficiënter gebruik van zuurstof en een beter prestatievermogen.
Inmiddels hebben we ook de Vivo Torch en de Vivo Cap aangeschaft. En zijn we in afwachting van de BioPhoton Max, die we zeker gaan aanschaffen.
Daarbij komt de service van Michel. Ook die heeft onze verwachtingen overtroffen. Echt een aanrader!

Antwort von Vivo Red Light Therapy
De begeleiding en informatievoorziening is erg goed. Zowel via de mail als via de website en bijgesloten boekjes
Of het apparaat me gaat helpen, kan ik nog niet zeggen want ik heb het nog geen week. Dus een verzoek om een beoordeling zou eigenlijk na een maand moeten komen.
Een goede voorbereiding is wel belangrijk; er is echt een leerproces nodig.

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Ik ben super blij met de red light bulbs, wat heerlijk om te kunnen kiezen welk licht ik wil!

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Mijn advies is een zeer betrouwbaar contact te handhaven.Deskundig advies is en blijft onverbrekelijk aan Uwnaam verbonden!Door langdurig contact blijft de band met elkaar verbonden! Blijf steeds een eerlijk contact hoog in Uw vaandel te blijven voeren!
Hoogachtend D.van Dijk.

Antwort von Vivo Red Light Therapy
paar x gevallen en meteen de biofoton erop gezet en was steeds heel snel genezen, helpt echt als je er meteen achter gaat zitten. als ik aan het sauzen en schilderen ben geweest en mijn rug voelt als of die door midden gaat breken...de lamp erop en het gaat weer goed en de volgende dag heb ik er helemaal geen last meer van!
ook met bulbs en schemerlamp heel blij. fijn en goed licht en net voor ik naar bed ga op rood en kan daar ook nog goed mee lezen en merk echt de rust die het geeft, voelt heel ontspannen. mijn dochter heeft wel eens lange gesprekken mobiel en met de rode lamp er bij aan kan ze daarna veel makkelijker en beter slapen.

Antwort von Vivo Red Light Therapy
super vlugge levering en meteen reactie op een vraag. TOP

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Je wordt goed geïnformeerd en vragen worden vlot en duidelijk beantwoord.

Antwort von Vivo Red Light Therapy
heel knap ben reuze tevreden snelle bestelling
ik verwacht hier heel veel van

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Geweldige service met persoonlijk contact. Michel kan enthousiast vertellen over de producten en de werking ervan.
De showroom is een aanrader om te bezoeken, om de producten goed te zien en te ervaren.
Onze roodlicht paneel Vivo Lux 300 S2 vind ik super. Heb het idee dat ik meer energie heb overdag.
Sowieso vind ik het een lekker ritueel om de ochtend ermee te beginnen en in de avond, voor het slapen gaan, de dag ermee af te sluiten. Elke keer balen als de tijd voorbij is.
Ga voor kwaliteit… Trap niet in elke webshop. Bij Michel gegarandeerd een goed product.

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Bijna 1,5 jaar geleden wilde ik mijn eerste rood licht apparaat bestellen, had al behoorlijk wat vooronderzoek gedaan naar het juiste toestel met de minste electro magnetische straling. Ik was aangenaam verrast toen Michel zoveel tijd nam om telefonisch te bespreken wat voor mij het beste apparaat was. Mijn eigen ervaringen met de lux 150: binnen heel korte tijd meer energie, na een paar maanden herstel van het circadiaanse ritme, een mooiere huid en ga zo maar door. Inmiddels zet ik het als therapeut ook in. Zowel voor mensen als voor dieren. Bij honden en katten fenomenale resultaten na bijvoorbeeld een operatie, bij letsel en huidproblemen. Dieren weten wat goed voor ze is. Zodra je de lamp op de vloer plaatst gaan ze er vaak zelf direct voor zitten. Je hoeft dan alleen op te letten dat je de juiste afstand en tijdsduur toepast. Inmiddels al vele honden en katten mee geholpen. En hun mensen natuurlijk!

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Ik had voordat ik tot aankoop over ging nog wat vragen en deze werden keurig beantwoord. Ik vind de ontwikkeling die er achter infrarood licht zit erg belangrijk. Nu heb ik een infrarood lamp van de 1ste generatie én eentje die je lekker tegen je huid aan kan gebruiken. Infrarood warmte licht is goed voor je dat wist ik al jaren!

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Ik ben heel blij met mijn Biophoton 2.0. Hij is heel handzaam, licht in gewicht en met het tasje gaat hij ook mee op vakantie. Helpt mij bij pijnlijke gewrichten en voeten bij 2x daags gebruik. Fijne snelle feedback bij vragen en ook nog dat het wetenschappelijk onderbouwd is. Dit is een apparaat dat 'echt' goed werkt voor je lichaam en je voor je hele lichaam kunt gebruiken.

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Enorm fijn en vaak geholpen door Michel. Meedenkend, betrouwbaar en duidelijk advies over de apparaten en op vragen.

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.