Banner for Vivo Red Light Therapy

Vivo Red Light Therapy Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Inmiddels gebruik en adviseer ik de vivo red light producten al 3 jaar en ik word steeds enthousiaster. Toegepast bij mensen en dieren, vooral honden en katten die vaak uit zichzelf al voor het rood... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De lamp zat in een handige tas. Stevig ingepakt. Super mooi materiaal en oog voor detail. De meegeleverde boekjes zijn super handig. Hierdoor wist ik direct hoe ik zo efficiënt mogelijk de lamp kon ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ongeveer 2 weken geleden de Biophoton 3.0 aangeschaft. Had er inmiddels veel over gelezen en dacht ik ga hem toch eens uitproberen. Had al sinds half jaar lage rugpijn en kon moeilijk bukken en tille... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Michel levert geweldige service, je kunt hem altijd bellen voor advies en toelichting op het product. Ik heb zojuist de red light cap gekocht om haargroei te bevorderen. Nog te vroeg om te zeggen of h... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Vivo Red Light Therapy geloven we dat gezond licht de basis is van een gezond lichaam. Al meer dan zes jaar ontwikkelen we rood- en nabij-infraroodlichttoestellen die wetenschappelijk onderbouwd, veilig en transparant zijn. Onze fotobiomodulatie-panelen onderscheiden zich door de huidcontact-methode, meetbaar lage EMF- en flikkerwaarden en transparante lichtmetingen (mW/cm²). Zo krijgt je lichaam de optimale dosering en behaal je controleerbare resultaten. We helpen mensen hun vitaliteit terug te vinden: ✔️ Een stralendere en stevigere huid ✔️ Minder pijn, ontsteking en vermoeidheid ✔️ Ondersteuning bij fibromyalgie, neuropathie en gewrichtsklachten ✔️ Verbeterde slaap, oogfunctie en hersenactiviteit Om gebruikers optimaal te begeleiden, bieden we een gratis doseringscalculator, een praktische masterclass en een uitgebreid boek over rood lichttherapie. Zo weet iedereen precies hoe en wanneer het licht het meeste effect heeft. Onze missie: heldere informatie, betrouwbare metingen en eerlijke resultaten, zodat jij met vertrouwen kunt genieten van de kracht van gezond licht.

Hervorragend

Alle Bewertungen

153 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, goede verpakking en goede documentatie voor gebruik en begrip van de rode licht therapie

2. Juni 2026

Antwort von Vivo Red Light Therapy

Leuk om te lezen Lex. Ik besteed veel aandacht aan de informatie rondom de producten, dus mooi dat je daar iets aan hebt gehad.

WonderVivo

De ervaring met Michel, de informatie, inzichten en het paneel zelf, allemaal uitmuntend. M'n klachten zijn nu al enigszins verbeterd :-)
ik heb bewondering voor alle kennis, de heel plezierige menselijke benadering zonder poespas. Werkelijk chapeau! Dankbaar !

11. Mai 2026

Antwort von Vivo Red Light Therapy

Joan, bedankt voor het vertrouwen en de fijne woorden. Mooi dat je nu al een verschil ervaart en met een goed gevoel naar het paneel kijkt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lichttherapie is voor zoveel klachten de oplossing

Lichttherapie is voor zoveel klachten de oplossing. Ik heb nu een nagelonsteking en daarvoor doet Blauw-Licht wonderen.

13. Mai 2026

Antwort von Vivo Red Light Therapy

Leuk dat je jouw ervaring deelt. Mooi dat je de Torch inmiddels op verschillende manieren gebruikt en er goede ervaringen mee hebt opgedaan.

Perfecte uitleg VOOR verkoop

Perfecte uitleg VOOR verkoop. Een fantastische hulp bij keuze en een onberispelijke aflevering van een geweldig product. Zeer tevreden over alles..

19. Mai 2026

Antwort von Vivo Red Light Therapy

Roger, bedankt voor deze mooie woorden. Een goede keuze maken begint wat mij betreft met duidelijke uitleg en eerlijk advies, dus prettig om te lezen dat je dat zo hebt ervaren.

Top producten

Persoonlijk contact via de mail. Bestelling goed en snel geleverd met duidelijke uitleg!

Antwort von Vivo Red Light Therapy

Yvonne, bedankt voor je review. Persoonlijk contact maakt het vaak net wat makkelijker om een keuze te maken, dus leuk om te lezen dat je dat hebt gewaardeerd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bestelling correct en vlug geleverd…

De bestelling correct en vlug geleverd nu nog uitproberen

Antwort von Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Francine. Altijd prettig als alles zonder gedoe aankomt. Veel plezier met uitproberen, en mocht er later nog een vraag opkomen, dan help ik je graag verder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en een leuk persoonlijk…

Snelle levering en een leuk persoonlijk geschreven briefje bijgevoegd in het pakket.
Vragen die je telefonisch stelt worden fijn en goed uitgelegd.

Antwort von Vivo Red Light Therapy

Priscilla, bedankt voor het delen van je ervaring. Leuk dat je het persoonlijke briefje kon waarderen, en fijn om je telefonisch te hebben gesproken. Veel plezier met je aankoop!

top!

Vriendelijke en nette benadering. Lamp was zeer zorgvuldig verpakt.

5. Mai 2026

Antwort von Vivo Red Light Therapy

Marloes, bedankt voor je bericht. Goed om te lezen dat alles netjes is verlopen en dat de lamp zorgvuldig is aangekomen. Daar besteden we achter de schermen veel aandacht aan.

Erg betrouwbaar.

Zeer tevreden, snelle persoonlijke reactie op mijn vragen, zeer goede uitleg met filmpjes op de website en daarna nog met instructieboekjes, handige tools om behandeltijd te berekenen per doel. Zeer behulpzaam, heeft gedegen onderzoek gedaan, is erg professioneel, mooie verpakkingen en zeer snelle leveringen, met zelfs wat gratis extra tools. Echt top!

11. Mai 2026

Antwort von Vivo Red Light Therapy

Truus, bedankt voor deze uitgebreide terugkoppeling. Leuk om te lezen dat juist de video's, instructies en tools hebben geholpen om er goed mee aan de slag te gaan. Daar gaat veel tijd in zitten, dus het is mooi als dat ook echt waarde toevoegt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het rode licht is fantastisch.

Het rode licht is fantastisch.
In combinatie met metheline blue krijgen zelfs mijn hersenen een boost. Het lijkt wel of mijn geheugen verbetert.

6. November 2025

Antwort von Vivo Red Light Therapy

Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over het rode licht. Bedankt dat je jouw ervaring deelt. Hopelijk heb je er nog lang plezier van.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heldere persoonlijke en professionele…

Heldere persoonlijke en professionele benadering en uitleg. Ook na meerdere vragen. Stipte bezorging met uitgebreid naslagwerk om de materie beter te begrijpen.
Paneel, met handige opberg en reishoes, doet wat het belooft, eenvoudige bediening, heb het net twee dagen in huis, het effect op langere termijn moet ik nog ondervinden. Iig meer rust en minder middagdip.
Zelfzorg uitgebreid door roodlichttherapie en minder supplementen nodig.

6. Mai 2026

Antwort von Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Josette, wat fijn om je ervaring zo uitgebreid terug te lezen.
Mooi dat het paneel prettig in gebruik is en dat je na een paar dagen al meer rust en minder middagdip merkt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle service en meerdere lampen hier…

Snelle service en meerdere lampen hier besteld.
Goede interessante info beschikbaar!

29. April 2026

Antwort von Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Linda, wat fijn dat de informatie op de website je helpt om je verder te verdiepen.

Duidelijk verhaal met een showroom

Duidelijk verhaal met een showroom

28. April 2026

Antwort von Vivo Red Light Therapy

Leuk dat je in de showroom bent langsgekomen Panique!
Goed om te horen dat het verhaal en de uitleg daar duidelijk voor je waren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fantastisch bedrijf is dit

Wat een fantastisch bedrijf is dit! Michel adviseert goed en denkt met je mee.
Ik heb de Torch en de Cap gekocht. Nu gebruik ik het nog te kort om goed in te schatten wat het doet, maar de Cap geeft al hoopvolle resultaten. Ik heb meer energie.
Ik heb er alle vertrouwen in.

23. April 2026

Antwort von Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Brink! En mooi dat je nu al meer energie merkt, dat zijn vaak goede eerste signalen.

Fijne producten

Fijne producten, snelle levering en persoonlijke bericht! Heel blij mee!

26. April 2026

Antwort von Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Stephanie, heerlijk om te lezen dat je er zo blij mee bent.
Veel plezier met je nieuwe producten!

Goed!

Goed bedrijf, snelle bezorging. Vragen goed en eerlijk beantwoord.

26. April 2026

Antwort von Vivo Red Light Therapy

Top Robin, bedankt voor je review.
Fijn dat je de communicatie als eerlijk en duidelijk hebt ervaren.

Top service!

Degelijk apparaat, goed verpakt geleverd met duidelijke handleiding.
De service is absoluut top!

9. April 2026

Antwort von Vivo Red Light Therapy

Dankjewel, wat fijn om te horen!
Mooi dat alles netjes verpakt aankwam en dat de handleiding duidelijk is.

Snel

Snel, goede communicatie, goed verpakt, kortom, niets te klagen!

11. April 2026

Antwort von Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Bart, fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en netjes is aangekomen!

Michel | Vivo Red Light Therapy

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr