Inmiddels gebruik en adviseer ik de vivo red light producten al 3 jaar en ik word steeds enthousiaster. Toegepast bij mensen en dieren, vooral honden en katten die vaak uit zichzelf al voor het rood... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
De lamp zat in een handige tas. Stevig ingepakt. Super mooi materiaal en oog voor detail. De meegeleverde boekjes zijn super handig. Hierdoor wist ik direct hoe ik zo efficiënt mogelijk de lamp kon ge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ongeveer 2 weken geleden de Biophoton 3.0 aangeschaft. Had er inmiddels veel over gelezen en dacht ik ga hem toch eens uitproberen. Had al sinds half jaar lage rugpijn en kon moeilijk bukken en tille... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Michel levert geweldige service, je kunt hem altijd bellen voor advies en toelichting op het product. Ik heb zojuist de red light cap gekocht om haargroei te bevorderen. Nog te vroeg om te zeggen of h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij Vivo Red Light Therapy geloven we dat gezond licht de basis is van een gezond lichaam. Al meer dan zes jaar ontwikkelen we rood- en nabij-infraroodlichttoestellen die wetenschappelijk onderbouwd, veilig en transparant zijn. Onze fotobiomodulatie-panelen onderscheiden zich door de huidcontact-methode, meetbaar lage EMF- en flikkerwaarden en transparante lichtmetingen (mW/cm²). Zo krijgt je lichaam de optimale dosering en behaal je controleerbare resultaten. We helpen mensen hun vitaliteit terug te vinden: ✔️ Een stralendere en stevigere huid ✔️ Minder pijn, ontsteking en vermoeidheid ✔️ Ondersteuning bij fibromyalgie, neuropathie en gewrichtsklachten ✔️ Verbeterde slaap, oogfunctie en hersenactiviteit Om gebruikers optimaal te begeleiden, bieden we een gratis doseringscalculator, een praktische masterclass en een uitgebreid boek over rood lichttherapie. Zo weet iedereen precies hoe en wanneer het licht het meeste effect heeft. Onze missie: heldere informatie, betrouwbare metingen en eerlijke resultaten, zodat jij met vertrouwen kunt genieten van de kracht van gezond licht.
Constructieweg 90k, 3641 SP, Mijdrecht, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Snelle levering, goede verpakking en goede documentatie voor gebruik en begrip van de rode licht therapie

Antwort von Vivo Red Light Therapy
De ervaring met Michel, de informatie, inzichten en het paneel zelf, allemaal uitmuntend. M'n klachten zijn nu al enigszins verbeterd :-)
ik heb bewondering voor alle kennis, de heel plezierige menselijke benadering zonder poespas. Werkelijk chapeau! Dankbaar !

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Lichttherapie is voor zoveel klachten de oplossing. Ik heb nu een nagelonsteking en daarvoor doet Blauw-Licht wonderen.

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Perfecte uitleg VOOR verkoop. Een fantastische hulp bij keuze en een onberispelijke aflevering van een geweldig product. Zeer tevreden over alles..

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Persoonlijk contact via de mail. Bestelling goed en snel geleverd met duidelijke uitleg!

Antwort von Vivo Red Light Therapy
De bestelling correct en vlug geleverd nu nog uitproberen

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Snelle levering en een leuk persoonlijk geschreven briefje bijgevoegd in het pakket.
Vragen die je telefonisch stelt worden fijn en goed uitgelegd.

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Zeer tevreden, snelle persoonlijke reactie op mijn vragen, zeer goede uitleg met filmpjes op de website en daarna nog met instructieboekjes, handige tools om behandeltijd te berekenen per doel. Zeer behulpzaam, heeft gedegen onderzoek gedaan, is erg professioneel, mooie verpakkingen en zeer snelle leveringen, met zelfs wat gratis extra tools. Echt top!

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Het rode licht is fantastisch.
In combinatie met metheline blue krijgen zelfs mijn hersenen een boost. Het lijkt wel of mijn geheugen verbetert.

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Heldere persoonlijke en professionele benadering en uitleg. Ook na meerdere vragen. Stipte bezorging met uitgebreid naslagwerk om de materie beter te begrijpen.
Paneel, met handige opberg en reishoes, doet wat het belooft, eenvoudige bediening, heb het net twee dagen in huis, het effect op langere termijn moet ik nog ondervinden. Iig meer rust en minder middagdip.
Zelfzorg uitgebreid door roodlichttherapie en minder supplementen nodig.

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Snelle service en meerdere lampen hier besteld.
Goede interessante info beschikbaar!

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Wat een fantastisch bedrijf is dit! Michel adviseert goed en denkt met je mee.
Ik heb de Torch en de Cap gekocht. Nu gebruik ik het nog te kort om goed in te schatten wat het doet, maar de Cap geeft al hoopvolle resultaten. Ik heb meer energie.
Ik heb er alle vertrouwen in.

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Fijne producten, snelle levering en persoonlijke bericht! Heel blij mee!

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Degelijk apparaat, goed verpakt geleverd met duidelijke handleiding.
De service is absoluut top!

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Zorgvuldige en duidelijke uitleg bij specifieke vragen over gebruik . via mail en telefonisch!

Antwort von Vivo Red Light Therapy
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.