Unternehmen hat geantwortet
Ik het EVC traject tbv mijn SKJ registratie als erg waardevol ervaren. Voor mij vanzelfsprekende kwaliteiten zijn zichtbaar gemaakt in een prachtig trots document met daarbij ook nog adviezen o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik had een LTS diploma, en heel veel werk ervaring in diverse sectoren, echter werd MBO Niveau een harde eis bij mijn werkgever om verder te kunnen. EVC traject werd ook geaccepteerd en vergo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Op basis van het EVC-onderzoek vertalen onze experts jouw ervaringen naar competenties. Dat levert jou een aanzienlijke tijdswinst op, omdat onze assessoren zelf het onderzoek uitvoeren, daarna uitschrijven en het portfolio opbouwen. Met deze ontzorgende benadering worden uitval en vertraging voorkomen en een hoog kwaliteitsniveau gegarandeerd.
Parlevinker 13, 1186 ZA, Amstelveen, Niederlande
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Heel erg behulpzaam en geruststellend, en vooral erg vriendelijk, mijn dank aan begeleidster Els en 2 assesoren,

Antwort von Vigor EVC Centrum
Een hele fijne ervaring met Vigor! Doreen nam de tijd, legde alles duidelijk uit en gaf me vertrouwen tijdens het hele traject. Echt topbegeleiding!

Antwort von Vigor EVC Centrum
Duidelijke uitleg en begeleiding. Ik werd vanaf het begin goed meegenomen in het proces en alles werd helder toegelicht. Het traject is positief afgerond en dankzij het HBO-certificaat kan ik nu volledig en zelfstandig werken als maatschappelijk werker. Ook heb ik tips gekregen over in welke richting ik mij verder kan ontwikkelen.

Antwort von Vigor EVC Centrum
Vlotte communicatie en doorlooptijd van het traject. Prettig en persoonlijk contact met professionele medewerkers, ik werd goed geïnformeerd over het proces en de te nemen stappen.

Beste Vigor,
Ik wil hierbij reageren op jullie bericht, omdat de weergave die jullie daarin schetsten niet in overeenstemming is met de werkelijkheid en bovendien een onjuiste indruk wekt.
Na mijn intake dat plaatsvond op 21 november 2023 en niet op 23 november zoals jullie dit beweren, heb ik géén enkel contact meer vanuit Vigor ontvangen, afgezien van één enkele mail en intake van mijn begeleider. Daarna bleef het volledig stil. Pas bijna twee jaar later ontving ik, geheel onverwacht, een incassobrief van Ultimoo op mijn oude woonadres. Dat er in de tussentijd meerdere mails zouden zijn gestuurd, en telefonisch contact is geweest herken ik niet. Indien de mails al zijn verzonden, zijn ze waarschijnlijk in mijn ongewenste inbox terechtgekomen. Feit blijft dat deze mij nooit hebben bereikt en dat ik daardoor niet ben geïnformeerd.
Van “een professionele organisatie” mag worden verwacht dat er bij uitblijvende reacties tijdig alternatieve communicatiemiddelen worden ingezet. Jullie wisten dat ik telefonisch niet bereikbaar was, dit had te maken dat ik in het buitenland verbleef. Het was daarom jullie verantwoordelijkheid om bijvoorbeeld een whatsapp bericht te sturen of een brief per post te verzenden mbt stand van zaken. Dat is niet gebeurd. Het nalaten hiervan acht ik een ernstige vorm van onzorgvuldige communicatie.
Jullie bewering dat ik “wel degelijk op de hoogte was”, omdat ik bezwaar heb gemaakt tegen de factuur, is ook onjuist en misleidend. Ik heb uitsluitend gereageerd, bezwaar en klacht ingediend via: klachten @ vigor.nl (staat gewoon op jullie website), omdat de incassobrief van Ultimoo (die jullie hebben ingeschakeld), bijna twee jaar later het eerste en enige signaal was dat ik sinds de intake weer iets van Vigor ontving. Het verdraaien van dit feit ervaar ik als kwalijk en onprofessioneel.
Er is dus wel degelijk sprake geweest van een gebrek aan opvolging, onzorgvuldige communicatie en het uitblijven van serieuze pogingen om mij te bereiken. Dat is de reden waarom ik mijn review heb geschreven, en daar blijf ik onverminderd achter staan.
Professioneel, warm en persoonlijk maatwerk zijn de woorden waar ik aan denk als ik aan mijn traject bij EVC Vigor denk.

Antwort von Vigor EVC Centrum
Ik ben ontzettend tevreden over het EVC-traject bij EVC Centrum Vigor. Vanaf de intake tot aan de eindrapportage werd ik professioneel, betrokken en met oprechte interesse begeleid. Het traject verliep gestructureerd en gaf me niet alleen formele erkenning, maar ook meer inzicht in mijn eigen kracht en ervaring.
Wat mij bijzonder aansprak, is de visie van Vigor dat een ander soms beter ziet wat jij zelf over het hoofd ziet, juist doordat je door je eigen bril naar jezelf kijkt. Deze benadering heeft mij geholpen om met een frisse, objectieve blik naar mijn eigen loopbaan te kijken.
Ik beveel EVC Centrum Vigor van harte aan aan iedereen die zijn of haar ervaring professioneel wil laten waarderen. Dank voor jullie toewijding en deskundigheid!

Antwort von Vigor EVC Centrum
Ik ben superblij dat ik dit EVC-traject heb gevolgd. De begeleiding was uitstekend en ik heb een waardevol rapport ontvangen met leerzame adviezen. Daarnaast heb ik een prettig gesprek gehad met de twee assessoren. Dankzij Vigor heb ik mijn certificaat behaald, waardoor mijn kennis en ervaring nu officieel erkend zijn. Heb je al veel werkervaring? Dan is dit traject zeker een aanrader!”

Antwort von Vigor EVC Centrum
Afgelopen jaar door middel van het EVC traject mijn certificaat behaald. Vanaf het begin had ik een fijne begeleider die de tijd voor me nam en bij wie ik terecht kon gedurende het traject als ik vragen had. Ik vond het fijn dat ik mijn eigen tempo kon bepalen.
Ik wist niet zo goed wat ik van het eind gesprek/examen moest verwachten, maar uiteindelijk viel het best mee en heb ik het in 1x positief afgerond.

Antwort von Vigor EVC Centrum
Vigor voegt de daad bij het woord. Tevens hebben ze zeer ervaren en deskundige begeleiders en assessoren die goed kunnen filteren en o.a. zelfs vele ervaringen waar je zelf niet van bewust bent inzichtelijk maken en in een uitmuntende verslaglegging vast kunnen leggen.

Antwort von Vigor EVC Centrum
Fijne begeleider gehad Giel Vuijster, heeft mij gecoacht en gemotiveerd en door dit traject heen gesleept!! Hij was altijd bereikbaar.. Veel geleerd en zeker aan te raden!

Antwort von Vigor EVC Centrum
De begeleiding was prettig, goed bereikbaar per mail en telefoon. Het was een prettige samenwerking.

Antwort von Vigor EVC Centrum
Ze hebben mij met eerlijkheid beoordeeld van begint tot einde.ze zijn wel diskundig mensen.

Antwort von Vigor EVC Centrum
Aanvankelijk was ik beetje terughoudend en kritisch, maar wat ben ik blij dat ik voor Vigor gekozen heb! Ik ben heel erg tevreden over de dienstverlening, inzet en begeleiding van Vigor! Ik heb mijn evc-traject binnen 4 maanden behaald. Els, Hartelijk dank voor alles!!!

Antwort von Vigor EVC Centrum
Heel fijn contact gehad van begin tot eind. Tijdens eindgesprek enorm gerustgesteld. Zeker een aanrader. Bedankt Vigor!

Antwort von Vigor EVC Centrum
Veel inhoudelijke gesprekken gevoerd.
Behandeling is zeer goed

Antwort von Vigor EVC Centrum
Vigor is professioneel in dienstverlening. Menselijk in benadering van klantwensen. Laagdrempelig en gemakkelijk te bereiken in klant contact. Erg klantvriendelijk en meedenkend wensen van de klant. Dhr. Giel Vuijsters is een voorbeeld in de genoemde kwaliteiten. Geduld, kundigheid en vriendelijkheid schitteren in zijn vaandel en dit maakt hij meer dan waar.
In het voortraject is er diverse keren prettig contact geweest met Dhr. Wilko van Beek geweest. Hij gaf bovendien duidelijke uitleg van het te volgen traject en zette info helder uiteen waardoor het proces om een keuze te maken smooth verliep.

Antwort von Vigor EVC Centrum
Vigor EVC heeft me aangenaam verrast en ik ben enthousiast over mijn ervaring. Vigor evc biedt een boeiende omgeving voor zelfontwikkeling. De inhoud is verrijkend.
Ik raad Vigor EVC ten zeerste aan aan iedereen die serieus bezig is met persoonlijke ontwikkeling. Het is een waardevolle bron die niet alleen educatief is, maar ook inspirerend in de reis naar zelfverbetering.

Antwort von Vigor EVC Centrum
Zeer kundig, transparant en behulpzaam

Antwort von Vigor EVC Centrum
Ik heb dit EVC traject als heel prettig ervaren, omdat ik door de assesoren goed werd meegenomen in het gehele traject. Door mijn trajectbegeleider Quirine werd mij alles stap voor stap duidelijk gemaakt en ik kon makkelijk met haar bellen en mailen. Ze was goed bereikbaar. Het grote verschil met deze EVC aanbieder (Vigor) en een andere EVC aanbieder (EVC Centrum Nederland in mijn geval) vond ik toch wel de manier waarop mijn deskundigheidsrapport is opgesteld. Bij Vigor leverde ik bewijsmaterialen aan (met als leidraad de zes deskundigheidsgebieden) en naar aanleiding van mijn intakegesprek. We keken samen wat nuttige, ondersteunende en authentieke bewijsmaterialen waren die van toegevoegde waarde waren voor mijn ervaringscertificaat. Oftewel, de documenten die bij mijn verhaal en ervaringen passen. Bij EVC Centrum Nederland diende ik bij elke aparte indicator (10 a 15 per gebied), van elk van de zes deskundigheidsgebieden, authentiek bewijsmateriaal aan te leveren. Bij Vigor werd de rapportage VOOR mij gemaakt en bij EVC Centrum Nederland werd hij DOOR mij gemaakt. Er werd van mij verwacht dat ik m’n eigen deskundigheidsrapport in zijn geheel zelf opstelde. Nog een pluspunt aan Vigor vond ik het laagdrempelige, prettige eindgesprek dat ongeveer een dagdeel besloeg. Het was wel een lange zit van ongeveer vier uur. Daarentegen voelde het heel prettig om in dialoog met de twee assesoren mijn verhaal te kunnen vertellen en ondertussen dit tijdens het gesprek bewust en onbewust te koppelen aan mijn indicatoren.

Antwort von Vigor EVC Centrum
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.