Videnskab.dk Bewertungen 21

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Videnskab.dk er en af mine nyere former for tidsfordriv, og jeg elsker det! De har nogle spændende, spøjse artikler og temaer, formidlet til unge uden et tørt og kedeligt sprog. De forskelli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

det er en god kilde fordi at den siger meget om hvordan man møde den i hverdagen og hvordan man bruger den :)

1. Pressedienst
  2. Blogger

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Videnskab.dk - nyt om forskning og videnskab

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

21 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Amning

Skriver i artikel fra april 2015 at amning ikke forebygger astma og allergi i clickbait overskrift, så det lyder som om det er noget generelt. Temmelig misvisende overskrift.

18. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og sober formidling af videnskab

God og sober formidling af videnskab, og man kan som lægmand få indsigt i mange spændende emner, bare synd de så sig nødsaget til at fjerne kommentarsporet, for der var faktisk nogle fine og kompetente kommentarer ind imellem al "støjen" fra tågehornene.

31. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tro ikke på hvad du læser herinde.

Tro ikke på hvad du læser herinde.
Nogle af tingene ved de selv så lidt om de eksempelvis anbefaler ikke at bruge gift pga. Sundhedsrisiko for dig, men som tip 5 anbefaler du betaler for spredning af stærkerer gift.
Dansk wikipidia udover det ikke er alle der har adgang.
Slet det for guds skyld.

28. Dezember 2021

Tak for jeres indsats :)

Tak for alle jeres gode og underbyggede artikler, som jeg har nydt igennem årene. Dejligt at I altid forsøger at holde fanen højt for den videnskabelige tilgang :)

18. Oktober 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har oplevet at både egne og andres …

Jeg har oplevet at både egne og andres indlæg censureres bort i stort tal, selv om de er sobre og ikke overtræder nogen skrevne eller uskrevne regler for god opførsel. De må være meget, meget bange for at blive udfordret inde på videnskab.dk, siden de ikke er i stand til at acceptere almindelige diskussioner og anderledes holdninger end deres egne. Hvor er den frie forskning og udveksling af tanker og idéer, når redaktørerne på forhånd har bestemt, hvad der må bringes?

4. Januar 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Videnskab.dk = False News.

Videnskab.dk = False News.
Ikke altid. Men næsten hver gang de skriver om noget jeg kva min baggrund har faglig viden om - så kan jeg blot ryste på hovedet.

videnskab.dk publicerer helt ukritisk vildledende artikler.
Maskirovka?
I nogle tilfælde kan man konkludere, at videnskab.dk har modtaget PENGE af instanser, som har interesse af, at falsk information vedr. bestemte ting præsenteres som "videnskab"!

De bliver ved med, at gå uredelige "forskeres" ærinder.
Videnskab.dk skader syge menneskers muligheder for at få en korrekt behandling både i vores sundhedsvæsen - men også af kommunerne.

Det værste er, at andre medier viderefører videskab.dk's falske informationer.
Beklageligt at man er nødt til at give en stjerne.
Trustpilot burde indføre negative stjerner.

jeg har afmeldt deres nyhedsbrev. Fik til sidst NOK af False News.

Catharina Holm

27. August 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Falsk viden og useriøse undersøgelser

Videnskab.dk indeholder mange sjove historier. Desværre er mange af dem fyldt med så mange fejlkilder, som de ikke engang selv påpeger, at hvis man har sin logik med i sin læsning, så er det ikke svært at se fejlene.

Det er rent faktisk en farlig hjemmeside, da der også er meget god og nyttig viden placeret på hjemmesiden. Altså som ikke kan anfægtes i deres viderebringelse, hvilket gør det meget svært at skelne mellem sandt eller falsk, hvis man bare bruger hjemmesiden til at få lidt hurtig underholdning med indhold.

19. April 2014

Fantastisk

Fantastisk side at holde sig lidt opdateret inden for forskning, med nogle fremragende artikler

10. Dezember 2013
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Underholdende viden info

Det kan ikke blive nemmere eller mere underholdende, har du selv en lille videnskabsmand i maven kan du også selv kommentere artiklerne i bunden af hver artikel. Meget nyttig. Er der ofte.

27. September 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis du vil have viden på den sjove måde! men også professionelle

Videnskab.dk er bare en fed side som har en flot grafisk side i forhold til f.eks. Ingeniøren (ing.dk) og formidler viden på en interessant måde. bl.a. via brugernes egne spørgsmål hvilket gør artiklerne så meget mere interessante når du finder en som faktisk har spurgt om lige det du gik og tænkte på..

Deres side er nogenlunde overskuelig og du har muligheden for at få deres nyhedsbrev med en mail om interessante emner for dagen.

Det kan ikke blive nemmere, har du selv en lille videnskabsmand i maven kan du også selv kommentere artiklerne i bunden af hver artikel.

Giv it a try det er vanedannende og væsentligt mere udbytterigt tidsfordriv end facebook. ;o)

22. September 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr