Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter att jag under 3 år haft problem med mitt bredband utskickat från det före detta statliga teleföretaget, så har jag i dag erat bredband, har inte haft några problem med det, och installationen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min pappa är död sen förra året, men ändå envisas ni med att vi ungar skall betala , trots att dödsboet är klart , vi väntar på att sälja huset , näää då skall andra ta på detta som köper huset, som... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har nyligen haft en tekniker ute från Vialarm som gjort en service och bytt batterier på vårt larmsystem. Vi valde också att lägga till bredband där dem hade jätte bra priser och även det har funka... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi valde att byta till Vialarm för att vår tidigare leverantör höjde priset årligen vilket vi tröttnade på. Hos Vialarm fick vi ett betydligt lägre pris och vi slipper prisökningar. Dessutom valde vi... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fachhandel für Einbruchalarmsysteme
  2. Fachgeschäft für Videoüberwachung

Vom Unternehmen geschrieben

Vialarm erbjuder en helhetslösning som gör det enkelt, tryggt och långsiktigt ekonomiskt att investera i säkerhet för hem och företag. Vi säljer inte bara en produkt, vi levererar en komplett och heltäckande lösning som innefattar allt från rådgivning till installation och service. Vi arbetar med de främsta aktörerna inom respektive område. Vårt mål är att göra det enkelt, tryggt och långsiktigt ekonomiskt för våra kunder.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Känner mig inte trygg med larmet

Larmet är just nu uppsatt provisoriskt, alltså inte fastskruvat.
Härom natten gick larmet i hallen, jag fattade först inte vad det var till slut fick jag av larmet (är inte ens säker på att jag hade satt på larmet) Såg i appen att larmet hade gått i hallen men sen hände inget mer, inget meddelande från larmcentralen?!
Utrustningen som sattes upp av Vialarm var i princip likvärdig med Verisure som jag nu har upplystes jag om - men att kamerorna t ex inte gick direkt till larmcentralen blev jag varse när jag frågade. Det är endast jag som kan kolla på dom genom appen.
När dom upplyser om att det i princip är likvärdigt larm som jag har med Verisure så ska dom oxå upplysa om skillnaderna i funktion, inte bara att priset är mycket billigare.
Appen tycker jag känns rörig - dessutom är det svenska och engelska om vartannat.
Nu har det gått två veckor så nu är jag tvungen att ta det. Kommer idag och ska installera men jag känner mig just nu inte tillfreds. Ska be om en rejäl info och genomgång av appen. Som det är nu känner jag mig inte trygg med larmet.
Vad jag förstår så kan man inte se på terminalen om larmet är på!?

21. März 2025
Vialarm-Logo

Antwort von Vialarm

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – vi uppskattar all feedback.

Vi vill börja med att bekräfta att vi varit på plats och nu har slutfört slutmonteringen av ditt larmsystem. Det är vanligt att systemet initialt monteras provisoriskt för att kunna justera placeringar innan allt skruvas fast permanent.

Angående kamerorna: vid rörelse skickas ett larm till vår larmcentral som gör en bedömning av händelsen. Av integritetsskäl skickas dock inga bilder dit – det är endast du som kund som har tillgång till bildmaterialet via appen. Detta är en medveten och viktig del i vårt integritetsskydd.

Vi försöker alltid vara tydliga med både funktioner och eventuella skillnader jämfört med andra larmleverantörer, och all information kring detta framgår i det avtal som skrivs under vid beställning.

Vi förstår att appen kan kännas lite rörig i början, särskilt om man kommer från ett annat system. Därför erbjuder vi alltid en ordentlig genomgång vid installationen och finns tillgängliga om du har frågor efteråt.

Målet är att du ska känna dig trygg och ha full kontroll över ditt larm. Tveka inte att höra av dig om det är något du vill ha hjälp med – vi finns här för dig!

Vänliga hälsningar, Vialarm

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

KÖP EJ!!

KÖP EJ!!! Lurar er på massa pengar!!!!! Ni får en avbetalning på 44 månader hos Wasa kredit!! Ni kommer få skuld där på 30000!! Har kompisar som också varit utsatta!! OBS OBS OBS!!! LURENDREJERI!!!!!

25. März 2025

Nöjd

Kunnig och trevlig montör. Trevlig säljare som var hos mig. Bra pris. Jag är nöjd.

20. März 2025

Nöjd

Brukar ha en negativ inställning till säljare p telefon. Sen bokade vi tid med en säljare som var väldigt trevlig och gav mig ett väldigt bra intryck av vialarm. Lugn och trevlig montör som tar sig tid för att man ska förstå.
Är toppen nöjd.

6. März 2025

Nöjd och glad

Det va en väldigt trevlig och hjälpsam larminstallatör. Förklarade på ett enkelt sätt hur man änväder larmet.Larmet verkar smidigt och lätt att använda.

4. März 2025

Supernöjd

Jag har haft Vialarm i 5år och aldrig haft några bekymmer. Jag är jättenöjd med larmet och larmcentralen ringer snabbt. Skulle verkligen rekommendera Vialarm

5. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr