Vestjylland Forsikring Bewertungen 5.173

1. Versicherungsagentur

Über Vestjylland Forsikring

Vom Unternehmen geschrieben

Vestjylland Forsikring er anderledes
Vi er nemlig ejet af vores kunder, og vores vision er at have Danmarks mest tilfredse kunder.

Du er i centrum
Fordi vi er ejet af kunderne, arbejder vi ikke for at skaffe afkast til aktionærer. Vi arbejder for din og andre kunders tilfredshed.

Ingen telefonkø
Det har betydning i hverdagen. Fx har selskabet ingen telefonkø, så man kommer til at tale med en medarbejder inden for 20. sekunder. Det er også nemt at kontakte os på mail, chat eller via kundeportalen Mit Vestjylland.

Velkommen – også når du har en skade
Vi er der, når du har brug for os. Det er nemlig vigtigt for os, at du også er velkommen, når du har skader. Det er netop dér, vi beviser vores værdi for dig.

Nem og hurtig behandling af skader
45 % af alle tingskader er behandlet inden for et døgn. Du kan anmelde skader via telefon eller online.

Ens pris til nye og gamle kunder
Vores prispolitik er, at du får den bedste pris, uanset om du er gammel eller ny kunde.

Vi forbedrer jævnligt dækningerne og sænker priserne
Når selskabet har økonomisk overskud til det, kommer det kunden til gode. Fx er prisen på hus- og bilforsikringer sænket med hhv. 15 % og 10 % de seneste år.

Kompetent og personlig rådgivning
Vores assurandører tager gerne hjem og besøger dig, når der er behov for at tale om forsikringer. Du kan også møde engagerede medarbejdere i telefonen eller på kontoret i Videbæk. Uanset hvor, arbejder vi for at give dig, de forsikringer, du har brug for, og en hurtig og kompetent behandling af skader.

Kundernes værdier
Vestjylland Forsikringer har sikret vestjydernes værdier i mere end 180 år. Det moderne forsikringsselskab har det til fælles med de tidligere, at forsikringerne afspejler kundernes hverdag og virkelighed. Det er stadig kundernes værdier, der er vigtigst for Vestjylland Forsikring.

Vores værdier
Vestjylland Forsikrings værdier har rødder i den midt- og vestjyske kultur. Det betyder, at vi er troværdige, ihærdige og proaktive. Kundernes hverdag er vigtig for os. Derfor støtter vi lokalt, der hvor vi og vores kunder bor. Vi har tradition for at gøde jorden dér, hvor vi også høster.

4,7

Vesjylland

Go kunde service

26. September 2023

Hej Per

Tak for din anmeldelse af Vestjylland Forsikring. Det glæder os at høre, at du har oplevet en god service hos os.

Du ønskes en god onsdag 😊

De bedste hilsner, Maria, Vestjylland Forsikring

De er bare i toppen

De er bare i toppen, :-)

6. Februar 2023

Hej Verner
Tak for din anmeldelse og for de fem stjerner, du har sendt i vores retning. Vi er glade for at høre, at du er en tilfreds kunde hos Vestjylland Forsikring. Du ønskes en rigtig god dag. De bedste hilsner, Maria, Vestjylland Forsikring

Kunde service i top

23. Februar 2022

Hej Jørgen
Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Serviceringen af vores kunder har altid første prioritet. Vi er derfor glade for at læse, at du oplevet et højt serviceniveau hos os.
Venlig hilsen, Vivian, Vestjylland Forsikring

superservice

9. Mai 2021

Hej Steen
Tak fordi du tog dig til at af anmelde os her på Trustpilot. Og tak for fuldt hus på antal stjerner. God dag:)
//Mette Vestjylland Forsikring

Bewertungen in allen Sprachen anzeigen (5.173 Bewertungen)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr