Onlangs een spuit gekocht bij deze kl**tz*kken was na 2 x gebruiken kapot , voor garantie hoef je niet bij hun aan te kloppen dat houden ze af , mijn advies bestel hem lekker bij Amazon is hij nog vo... Mehr ansehen
Product besteld bij "verfspuit" en na 18 dagen heb ik het product nog steeds niet ontvangen. Heb hen meerdere keren gecontacteerd via email, doch krijg geen reactie. Ook nog getelefoneerd... dan krijg... Mehr ansehen
Waardeloos. 7 Weken geleden gestart met communicatie, eerst via bol.com. 21 emails verder, 3 telefoontjes met bol.com, nog steeds geen info wanneer Wagner Pro 250 R, weer retour ontvangen wordt. Wel r... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ook wij zijn slachtoffers! Van deze ongure webshop.ik lees veel slechte dingen over dit bedrijf met name als je aanspraak wilt maken op de garantie.wij kochten een 350 wagner. De spuit kwam incomplee... Mehr ansehen
Otto-Lilienthal-Str. 18, 88677, Markdorf, Deutschland
- +4975445051402
- verfspuit.net@wagner-group.com
- www.verfspuit.net
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
prima bedrijf
Besteld goede levering , helaas ging er wat mis bij het beging van het project, direkt contact en de oplossing toch ook na inschakeling van de td van wagner gevonden , maar de wet van Murphy van toepassing de onderdeeltjes kwamen incompleet aan (fout post) maar op zondag nog mail ontvangen dat de nieuwe alweer op de post waren. Kortom goede service. Ervaring met project 115 effe wennen gaat erg snel voordat je gewend bent is het al klaar meeste werk aan afplakken en opruimen. mooi resultaat maar je ziet alle foutjes van ondergrond en spuitfoutjes.
verfspuit.net maakt belofte waar.
ik heb sinds kort een verfspuit machine voor zowel muur- of andere verfsoorten.
ik heb deze vrijdags besteld en de volgende morgen had ik deze al binnen.
fantastisch. eindelijk wel een bedrijf die zijn slogan wel waar maakt: vandaag besteld morgen in huis.
verfspuit.net bedankt en ga zo door.
goede en snelle service
Zeer snelle levering, makkelijke site,overzichtelijk.
Netjes verzonden en ontvangen.
Besteld product zeer snel ontvangen dus geen week wachten op bestelling.
Dank u voor de snelle levering van het door ons besteld product.
top service
Vrijdagavond laat sneuvelde mijn spuitpistool. Het spuitpistool had ik de volgende dag heel hard nodig. Verfspuit.net beloofd voor 21.30uur besteld, de volgende dag in huis. Ik deed de bestelling een paar minuten voor 21.30uur en idd. de volgende dag werd het spuitpistool bezorgd. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik gewoon door kon met mijn klus.
Prima service
een dikke 10
Ik ga zeker reclame maken super service top
Prima geregeld
Makkelijk besteld en stipt geleverd, Uitermate tevreden.
Scherpe prijs, snelle levering!
kan ik iedereen aanbevelen
Vrijdag s'avonds besteld en de volgende dag in huis gewoon super.
Gewoon top.. ga zo door.
fantastische service
De levering was lekker snel, zeer goed verpakt.
Volgende bestelling weer bij jullie!!!
Thnkx guys
Elke stap die je moet nemen om je bestelling te ontvangen gaat eenvoudig.
Een bestelling plaatsen gaat eenvoudig. Deze kun je met track en tracé blijven volgen.
erg tevreden over de gehele bestelling
zeer tevreden met het snel leveren van de spullen
Prima!
20.00uur besteld volgende dag 14.00 in huis.
Goede service, snelle levering
Ben prima geholpen.Ook toen betalen via easy-pay niet lukte door een storing is er snel een effectieve oplossing geboden.
Prima deal, prima bezorging en prima after-sales.
Na ontvangst en controle van de bestelde verfspuit (Project 115) stuitte de rode keuzeknop bij het naar links draaien.
Aangezien ik de machine 2 dagen daarna nodig had en men het probleem telefonisch niet kon oplossen werd het aanbod gedaan meteen een nieuwe machine op te sturen.
Naderhand bleek dat niet nodig te zijn omdat de oorzaak waarschijnlijk hard geworden vet in de machine was : de knop draaide toch uiteindelijk door en daarna gewoon heel soepel. De nazending van de nieuwe machine kon ik nog net op tijd terugdraaien maar hierbij graag de complimenten voor de klantvriendelijke opstelling.
De klus is inmiddels af, de machine heeft het geweldig gedaan en geeft inderdaad een heel strak resultaat.
Proficiat Verfspuit.net Ga zo door.
Snelle levering, uitstekend apparaat
Werkt perfect , mooi resultaat.
Eenvoudig schoon te maken.
Prima service
Levering volgens afspraak en tegen een zeer scherpe aankoopprijs
Goed!
Kan over de bezorging alleen maar tevreden
zijn. Ik heb het apparaat nog niet gebruikt dus
over service bij eventuele gebreken nog niets
zinnigs zeggen.
goede service en zeer snelle levering
perfecte afhandeling goede service en zeer snelle levering ben zeer tevreden
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.