Super mooie vloeren en uitstekende oplevering dankzij een uiterst keurig werkende Frank! Meer dan tevreden met Van der Weck Vloeren!
PVCVloer prachtig gelegd. Vakkundige,vriendelijke mensen. In woord geweldig dat we bij jullie bedrijf zijn uitgekomen. Groeten Henk en Tiny de Ruig.
van der Weck vloeren heeft bij ons een prachtige PVC visgraat vloer gelegd. Alles volgens afspraak, op tijd en keurig uitgevoerd (bedankt Jaap). Wij zijn er zeer tevreden met het eindresultaat.
Goed meegedacht omdat wij er qua kleuren pvc niet uitkwamen. Nu is de trap bekleed met een combi van vloerbedekking op de treden en pvc op de stootborden. Het staat prachtig! Keurige prijs. Fijn pe... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij ons vind je alles op het gebied van vloeren, raamdecoratie, gordijnen, traprenovatie en vloerverwarming, en dat allemaal gewoon in één woonwinkel in Amersfoort! Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van verschillende kwaliteitsvloeren als bijvoorbeeld pvc, laminaat, vinyl, tapijt en marmoleum.
Rigaweg 13, 3825 PP, Amersfoort, Niederlande
- 033-2023379
- info@vanderweckvloeren.nl
- www.vanderweckvloeren.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Perfecte vloer opgeleverd
De vloer ligt er netjes en strak in…
De vloer ligt er netjes en strak in maar voor de afwerking moeten ze nog terug komen.
Goede kwaliteit en servicegericht.
Professionele, goed en servicegericht personeel. Afspraken worden nagekomen en netjes gelegd. Van der weck vloeren is een echte aanbeveling.
PVCVloer prachtig gelegd
PVCVloer prachtig gelegd. Vakkundige,vriendelijke
mensen. In woord geweldig dat we bij jullie bedrijf zijn
uitgekomen.
Groeten Henk en Tiny de Ruig.
Eiken PVC visgraat vloer
Vriendelijke medewerkers en…
Vriendelijke medewerkers en professioneel geholpen. Erg goede en fijne service ervaren. We zijn erg blij met onze vloer
Deskundig, kwaliteit en service.
Deskundig advies, goede service en een prachtig eindresultaat.
Fijne intallateur
Ondanks de meer dan twee maanden wachttijd, is de plissé raambedekking perfect geïnstalleerd.
De vloerenlegger Jaap is een echte…
De vloerenlegger Jaap is een echte vakman tot in detail. Hij is goud waard voor het bedrijf!
Goede service en vakkundig
Goede service. Professionele adviseur. Alle afspraken uitstekend nagekomen en uitgevoerd!
Goed geholpen
Goed geholpen, goede service met mooi eindresultaat. Laatste handelingen ook vlot en fijn afgehandeld.
Topservice en vakmanschap van begin tot eind
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Van der Weck Vloeren. In de winkel werden we vriendelijk en professioneel geholpen door het aardige personeel, dat echt de tijd nam om mee te denken. Ook de telefonische begeleiding rondom de financiën was duidelijk, prettig en servicegericht.
Speciale complimenten aan stoffeerder Frans, hij heeft werkelijk uitmuntend werk geleverd. Alles is strak, netjes en met veel vakmanschap afgewerkt. Je merkt aan alles dat kwaliteit en klanttevredenheid hier voorop staan. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare vloerenzaak met uitstekende service!
fijne ervaring
klantvriendelijk, goede steun bij het maken van onze keuze van gordijnen, gemaakte afspraken geheel nagekomen.
De huiskamer ziet er prima uit de…
De huiskamer ziet er prima uit de trapkast iets minder
Topwerk, alles volgens afspraak
Van der Weck heeft bij ons vloerverwarming verzorgd en een vloer gelegd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Trapbekleding
Keurige prijs. Fijn personeel in verkoop en montage.
De tijd moet wel gaan uitwijzen hoe de vloerbedekking zich houdt. Na 1 week plat/grijs op de plekken waar gelopen wordt. Is de juiste vloerbedekking geadviseerd?
Goed meegedacht in oplossingen
Goed meegedacht in oplossingen, net werk geleverd en goed aan de geplande afspraak gehouden
Goede service en met evenzo resultaat
Goed geholpen om een keuze te maken in de vloer. Er werd hierbij goed advies gegeven en aandachtspunten. Bij vragen per mail werd snel gereageerd. En het eindresultaat mag er wezen. Vloer is netjes en snel gelegd.
Goede service en advies
Klant vriendelijk winkel
Klant vriendelijk winkel. Gordijnen gemaakt en opgehangen precies zoals afgesproken.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.