UretVintage.se Bewertungen 141

Unternehmensdetails

1. Uhrengeschäft
  2. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos oss hittar du ett stort utbud av populära pre-owned klockor från världskända märken som Rolex, Omega, Breitling, TAG Heuer, Cartier och många fler. Alla klockor säljs med garanti och vi erbjuder 14 dagars öppet köp. Våra urmakare går igenom och kontrollerar noggrant samtliga klockor innan de skickas till våra kunder, för att garantera att klockan levereras i bästa möjliga skick. Självklart är alla klockor trycktestade och äkthetskontrollerade.

3,6

1 Stern

Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

armbandet gick sönder efter ett dygn!

armbandet gick sönder efter ett dygn!

10. März 2026

Antwort von UretVintage.se

Hej Sara! Tack för din feedback! Vi beklagar detta. Jag kan inte se att du har skickat oss ett e-mail gällande detta trots att du skriver till oss i Trustpilot 18/3. Maila oss gärna en bild på den modell du mottagit till support@uretvintage.se så ska vi kunna hjälpa er vidare. Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Varning - Exempel på vad du kan förvänta dig vid köp på Uret Vintage

Varning! Jag rekommenderar ingen att köpa begagnade klockor här - baserat på min erfarenhet. Köpte en Omega Seamaster Diver 300m Chronograph i april 2025 för 43.685kr. Vid leverans var det fel på den skruvade kronan. Den gick inte att skruva in utan att visarna flyttade på sig. Fick skicka in för reparation, som tog ca 1,5månad. Efter några veckors användning gick låset på armbandet sönder. Ny sväng för reparation. Nu ifrågasatte jag funktions och äkthetskontrollen, men fick bara svar att detta fungerar! Efter några veckor när jag använde chronografen/tidtagningen så fungerade inte återställningen av minutvisaren. Skickade för tredje gången på 5 månader in klockan för reparation i mitten av september. Nu bad jag om foto på serienummer av urverk för att jag skulle bli övertygad om äkthet, men fick bara till svar att de utfört kontroll. Nu tog det tid. I december när jag fortfarande inte hade fått klockan i retur fick jag efter att jag skickat påminnelse besked att klockan skickats till ”extern” urmakare. Om detta var en auktoriserad Omega urmakare lämnades inga besked. Vidare var förklaringen att de väntade på reservdelar. Om dessa var original Omega nämndes inte. Skickade ytterligare påminnelse i januari och när det gått FEM månader efter att jag skickat in klockan dvs i mitten av februari gav jag upp och begärde att häva köpet - enligt Konsumentköplagen. Anledningen till att jag ger EN stjärna (och inte NOLL om det hade varit möjligt) är att Uret åtminstone betalade tillbaka köpeskillingen. Jag begärde också ersättning för mina besvär (även detta enligt Konsumentköplagen), men detta valde Uret att bortse ifrån. Jag kan inte bevisa att min klocka var en kopia, eller hade blivit berövad originaldelar, men Uret ville inte heller bevisa för mig att det var en äkta Omega. Du får dra dina egna slutsatser, men var beredd på strul och att vara utan klocka i nästan ett år efter inköp. Förvänta dig inte heller några bevis på äkthet på klockan om du ber om det eller att originaldelar används vid reparation.

17. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag är mycket missnöjd med mitt köp av…

Jag är mycket missnöjd med mitt köp av en Breitling. Redan andra gången jag använde den märkte jag att kronan påverkade rotorn – tydligt fel på verket. Klockan var borta nästan två månader, jag fick ingen information och när jag bad om kompensation fick jag 200 kr. Kvalitetskontrollen och kundhanteringen är långt under förväntan. Rekommenderas inte.

20. Januar 2026

För lång leveranstid

Beställde en klocka som jag efter lite mer en 14 arbetsdagar avbokade på grund av för lång leveranstid. Det stod 1-3 arbetsdagar men ändrades sen till 4-7 dagar. Något jag noterade i efterhand är att företaget annonserar samma klockor i sina webbutik i Norge och Finland, detta kanske kan förklara den långa leveranstiden. Gick ändå fort att avboka och få tillbaka pengarna så för det får bolaget 3 stjärnor.

21. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Out of spec and terrible customer service

I bought a Tag Heuer Carrera Heuer 01 that was completely out of the spec (losing 18s per day, spec says up to -5s) and did not match the test results at all (they claimed +3s/day). After complaining they told me to send the watch back for service, which took 3 months, twice the estimate I had been given, without any communication from their side at all. When I finally got my watch back they shipped it in a ziploc bag, which means they didn't return my box and somehow must believe that it's acceptable to ship a watch without ANY sort of protection.

22. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brett och djupt sortiment!

Bra möjligheter till hitta fynd då utbudet både vad gäller märken, prisklass samt skicket är både djupt och brett. Bra kundservice om än lite väntetid på svaret och fick en felaktig uppgift om vilket fraktföretag som skulle leverera den ena klockan men löste sig smidigt i slutändan.

23. Dezember 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Levaranstiderna som lovas på hemsidan…

Levaranstiderna som lovas på hemsidan vid beställning levde iaf inte upp till förväntningarna i mitt fall, fel tracking nummer vid leverans

Samt att leveransen ”inom ett dygn inom sverige” i självaverket är 10 dagar

Kanske bättre lycka nästa gång då

30. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bytet till identisk Seamaster men med större boett.

Bytet till identisk Seamaster men med större boett (41mm), gick väldigt smidigt. Returen av den första klockan funkade väl. Den andra klockan tog lite tid på sig att anlända, men när den väl hade kommit fram, fanns det inget att anmärka på. Klockan var exakt så som jag ville ha den.
Med vänlig hälsning,
Per Bergman

17. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uret.se tog in min Tissot klocka där…

Uret.se tog in min Tissot klocka där sekundvisaren hamnade mellan markeringarna för lagning. Efter ett par månader fick jag tillbaka den och felet kvarstod, de ville inte korrigera det eller ta emot klockan för inbyte mot en annan. Skicka tillbaka klockan och kräv pengarna tillbaka direkt är mitt råd.

3. November 2025

Antwort von UretVintage.se

Hej Johan! Tack för din review! Självklart vill vi göra dig nöjd men serviceavdelningen har angett att detta är helt normalt och inget som tyvärr går att justera. Jag kan även se att vi har haft kontakt med dig via mail hela vägen. Skicka gärna in ytterligare tankar eller underlag i ditt ärende om du önskar mer hjälp. Då kan vi se över ärendet igen. Du kan skicka det till support@uretvintage.se. Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Strålande

Otrolig klocka i bra skick. Kändes enkelt att handla med tydliga bilder. Stabil och etablerad handlare med enormt utbud.

31. Oktober 2025

Antwort von UretVintage.se

Hej Adam! Tack för din fina feedback! Vad kul att höra att du är nöjd! Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Köpte en begagnad Tag Heuer

Köpte en begagnad Tag Heuer klocka till ett mycket bra pris.
Beskrivningen av skicket stämde mycket bra, till och med att klockans skick vara ännu bättre än i beskrivningen. Smidig affär och snabb leverans.

22. Oktober 2025

Antwort von UretVintage.se

Hej Magnus! Tack för din feedback! Din review gör oss så glada! Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Dålig kommunikation via tråd

Dålig kommunikation via tråd, kunde ta dagar om man ens fick svar . Fick ringa in till en kundtjänst som förmedlade de frågor man hade för att få återkoppling. I övrigt fungerade köp och leverans alldeles utmärkt. Mycket nöjd med inbytespris och köpet av ny klocka.

23. Oktober 2025

Antwort von UretVintage.se

Hej Mario! Tack för din feedback! Vi tar till oss denna och försöker bli bättre. Jag kan se att vintageavdelningen har svarat dig längs hela vägen. Ibland så tar svaret någon dag extra om de har mycket att göra. Återkom gärna till oss igen om du har några funderingar alls. Vi hoppas att du fortsatt är nöjd med din klocka. Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Höll utlovad leveranstid

Höll utlovad leveranstid, Underrättad i uppdateringar av leveransen ⭐️
Över förväntan i utlovat skick! Kan varmt rekommendera Uret Vintage!

23. Oktober 2025

Antwort von UretVintage.se

Tack för ditt omdöme! Vad kul att du är nöjd med klockan och med vår leverans! Ha en fin dag! Mvh - Uret.se

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr