Fantastisk sushi og tilbehør
Fantastisk sushi og tilbehør! Helt sikkert et besøg værd❤️ Det er den der ligger i Bagsværd 😋
Maden smager mega
godt det er nok det bedste sushi jeg nogensinde har smagt hvis i leder efter noget mega godt sushi så er stedet her det i har kigget efter mega godt service og mega lækkert mad.
Nej tak en anden gang.
For det først kommer man ind til en helt tom butik ( det er hvad det er, kan jeg godt forstå).
For det andet, for man alt muligt som man ikke har bestilt men er “tvunget” til at spise for ikke at betale for det.
For det tredje har jeg mega ondt i maven nu, halv koldt mad, ikke så meget smag.
Man kan heller ej se dine tidligere bestillinger, vildt ringe service..
Personalet og køkkenmenneskerne, er virkelig ubehøvlet, de ser ikke engang at der ligge tun smatte ud på gulvet når de viser os hen til et bord.
Deres menu er heller ikke et stort udvalg, og forstår ikke den glade smiley der har fået? Hygiejnen mangler i stor grad. Og et SKRIGNE grønt toilet kan undværes.
Faktisk INTET godt at sige.
Lækker vel anrettet sushi til god pris.
Venligt personale
Jeg bestilte sushi fredag aften, som så ofte før. Jeg bestilte sushi for lige under 500 kr sammen med mine to yngre børn. Da maden var klar, så for jeg besked på, at jeg kun kan få pinde, skåle og soya mv. til to personer. Jeg nævnte, at vi er to voksne og to børn. Hun gav mig så til 1 voksen og to børn. Det mente hun, at jeg burde være taknemmelig for, hvilket hun fortalte mig. Jeg sagde igen, at jeg jo har bestilt en menu og flere ting ved siden af til os alle sammen og jo ikke har fået den besked før bestillingen, men pigen i kassen sagde synligt irriteret, at jeg kunne betale for det. Jeg blev overrasket, så jeg ikke fik tjekket maden. Jeg kom så hjem og finder ud af, at halvdelen af maden mangler. Jeg havde ærligt ikke lyst til at tage derhen igen efter den ubehagelige oplevelse. Super træls oplevelse.
Utroligt godt mad og virkelig god og hurtig service. Da maden ankom var det varmt/friskt. Stedet var rent og pænt indrettet. Kommer helt sikkert igen snart
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.