Uniquethelabel Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wacht nu al 2 weken op een bestelling, op de website geven ze aan (voor 16.00 besteld is morgen in huis) Telefonisch pakken ze de telefoon niet op, mail contact is traag of reageren helemaal niet meer... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte service en zeer slechte kwaliteit. Ik had 1 van de pakken besteld met een aantal losse items. Het pak zag er redelijk uit maar was helaas niet mijn maat maar de overige losse i... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik doe een bestelling van 4 dingen, krijg er 3. Dus ik mail van ik mis een item. Vervolgens een mail terug ja klopt die was er niet. Oké kan gebeuren. Op 1 item zitten 2 grote vlekken maar uiteind... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

zeer slechte klantenservice. 2 maanden later ontvang ik mijn geld pas terug. Naar meerdere malen contact met klantenservice. Ze hebben zelf verkeerde kleur toegestuurd. Inmiddels meer dan 10 weke... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

35 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Echt top!!!!

Echt geweldige site ik had de Noëlle pants in navy blue maatje S besteld en de top daarvan aleen de top binnengekregen maar de broek niet want die was helaas niet meer op voorraad… mailtje gestuurd van dat het niet binnengekomen was kreeg ik binnen 1-3 werkdagen rustig me geld terug. De kleren zijn echt mega goede kwaliteit en zit echt super fijn ik ben er zeer tevreden over!

8. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

BESTEL HIER NIET OPLICHTERS !!!!

BESTEL HIER NIET OPLICHTERS !!!!
100euro een pak besteld laten niks weten er komt gewoon niks binnen geen bevestegings mail niks 100 euo kwijt ik maak hier werk van ZEER SLECHTE WEBSITE NIETS BESTELLEN !

7. Dezember 2024

Koop hier niks

Koop hier niks!
Na aanleiding van mijn vorige revieuw en nogmaals contact op te hebben genomen over de jumpsuit die maar 1 keer gedragen is en op elke plek gaten zitten, bandjes gesprongen zijn etc. Heb ik hem terug mogen sturen voor beoordeling, en wat denk je ze kunnen niks doen want de jumpsuit is al even geleden gekocht en ze kunnen er niet uithalen of hij 1x of vaker gedragen is. Ik ben echt de moeilijkste niet maar ik koop hier never nooit meer iets. Zogenaamd ben ik ook de enige met dit probleem, nou ik heb het in een groep gevraagd en geloof me ik ben zeker niet de enige, niet iedereen heeft het geld op hun rug groeien om naar 1x iets te dragen weg te gooien!!

21. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel hier niet, zonde van je geld

Eerst een verkeerd item ontvangen, hier wordt heel traag op gereageerd en verder ook geen probleem oplossende service geboden. Opnieuw een bestelling geplaatst, jumpsuit is na het passen al kapot. Na het melden van de klacht wordt er geen aandacht meer gegeven noch een oplossing geboden. Naast zeer slechte communicatie voel je je door dit bedrijf niet serieus genomen, tevens zeer slechte prijs kwaliteit verhouding. Nooit meer!!!

22. Februar 2024

Oplichters

Hele slechte service en communicatie! Paar jurkjes besteld en ze kwam aan zonder een fatsoenlijke verpakking en er zit ook nog een gat in 1 jurk. Dit probeerde ik met hen op te lossen via de email, maar na 2 weken geen reactie kon ik het al niet eens meer terug sturen. Slaat helemaal nergens op.

7. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fijne service en kwaliteit

Wat een fijne service. Jurkje besteld nadat ik deze had een paar keer had gezien op instagram, besteld en de volgende dag netjes bezorgd. Het jurkje was prachtig en super netjes verpakt, zelfs met een soort lint voor garantie. Fijn want als ik veel geld uit geef wil ik er zeker van zijn dat het een gloednieuw exemplaar is. Wilde toch een maatje groter en zonder enkel probleem kunnen regelen via de mail en binnen 3 dagen de nieuwe maat al binnen. Bedankt voor de fijne service en de geweldige jurk!

11. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Krijg twee weken nadat ik contact met…

Krijg twee weken nadat ik contact met hen heb gezocht vanwege een kapotte jurk te horen dat mijn bericht in hun trash terecht is gekomen. De jurk was gewoon al stuk toen ik hem uit de verpakking haalde. Een kwartier nadat het af was geleverd heb ik ze een mail gestuurd, maar geen enkele response tot nu twee weken later met deze reden. Heb omdat ik maar niks hoorde de jurk inmiddels zelf laten repareren en zelf voor de kosten opgedraaid. Slechte service! Koop hier niet.

8. Juli 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Komen afspraken niet na…jammer zijn mooie spullen

Ik heb meerdere malen via Eddy’s Eindhoven spullen van Unique the label besteld en naar volle tevredenheid. In 2021 voor het eerst via de eigen website kleding besteld en alle producten ontvangen de laatste bestelling op 16 februari 2022 is helemaal mis gegaan en sterker nog ik heb niet al mijn spullen ontvangen. In het begin kreeg ik na dagen (5/6) pas bericht van de klantenservice en na 4 weken werd het pakket opgestuurd maar helaas wederom niet de juiste spullen. Ik kreeg iets heel anders. Ipv een zwarte top kreeg ik een zwarte short? En ook niet de two piece set beige. Na 6/8 wkn de bestelde top ontvangen. Tot de dag van heden heb ik de two piece set niet ontvangen en heb tevergeefs contact gezocht met de klantenservice. Ik heb mijn telefoonnummer ook achtergelaten. Die €62 ga ik niet meer zien, erg jammer, leuke kleding maar de communicatie is slecht en valt op deze manier geen zaken meer met ze te doen. Ik zal wel spullen van ze kopen maar dan via Eddy’s want die zijn wel betrouwbaar!

15. Mai 2022

Beticht van fraude

Een broek en jumpsuit besteld bij Unique the label, echter beide artikelen retour gestuurd. Na het retour sturen krijg ik een e-mail dat ze dit niet kunnen accepteren omdat ik de label van de broek afgeknipt zou hebben en weer vastgelijmd zou hebben. Meerdere e-mails verstuurd en een e-mail gestuurd uiteindelijk met bewijzen en foto's dat ik dit niet gedaan kon hebben. Sindsdien niets meer van ze vernomen en reageren ze nergens meer op. Betichten mij van fraude, vind dit erg kwalijk. Koop hier nooit meer iets, dit is geen klantenservice.

26. Januar 2022

Komen afspraken niet na

Vorig jaar al een slechte ervaring gehad met de 'klantenservice' toen koste het mij al veel moeite om een beschadigd item gerepareerd te krijgen en om het vervolgens weer terug te krijgen. Kwaliteit is gewoon super slecht, ging gelijk kapot en toevallig ook bij 2 vriendinnen maar ze gaven zelf aan dat ze er nog nooit een klacht over ontvangen hadden.

Nu onlangs een bestelling geplaatst en geannuleerd. Toen kreeg ik toch de bestelling binnen en heb ik uit eerlijkheid de klantenservice gemaild met de vraag om een retourlabel zodat ik het pakket netjes kon terugsturen, zij hadden dit zelf niet door. Ik moest 100000x mailen om een retourlabel te krijgen aangezien het portaal niet werkte. Om het snel op te lossen, omdat ik druk bezig was met hun fout en maar geen reactie kreeg, gevraagd of ik het pakket mocht retourneren en dat ik dan de verzendkosten terug zou krijgen, dit was prima. Aantal keer gemaild om te vragen of het pakket goed is aangekomen(maand geleden al) en dan krijg ik al een paar keer een mailtje dat de financiële afdeling het oppakt en nu word ik zelfs genegeerd. Jammer dat een bedrijf zich zo laat kennen (voor een klein bedrag) terwijl iemand gewoon eerlijk is wanneer zij zelf hun zaken niet op orde hebben.

Nu snap ik wel waar al die slechte recensies op internet vandaan komen...

24. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jurk geretourneerd en geen geld terug

Jurk geretourneerd en geen geld terug. Ik krijg mijn geld niet terug omdat ik een of ander lint zou hebben afgeknipt. Terwijl er geen lint bij of aan deze jurk zat. Mij wordt iets verweten wat ik niet heb gedaan. Ze kunnen gewoon iets verzinnen om je geen geld terug te hoeven geven. Inmiddels stappen ondernomen om alsnog mijn geld terug te krijgen.

20. Januar 2022

Zeer lieve mensen

Zeer lieve mensen. Ik had gevraagd of de levering van hun pakketjes vlot gaan en die hadden ze ook vriendelijk beantwoord. Dinsdag om 12u besteld en woensdag tegen 12u in huis. Het stuk dat ik had besteld is mooi en kwaliteitsvol

15. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niks binnen gekregen, wel betaald

Vrijdag wat besteld met avondlevering. Niks binnen gekregen. Ze zeggen dat het zaterdag is binnengekomen bij mij thuis, maar het leveringsbedrijf is dan dicht? Ze reageren niet meer op mijn dm’s en hebben geen normaal telefonisch contact.

5. Juli 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een bestelling van €130,- gedaan en Pakket niet ontvangen terwijl het bedrijf mij een mail sturen dat ik het ontvangen heb. Wat dus niet was! Met DHL en Unique the label maanden contact gehad maar ze komen niet met een tegemoetkoming. Ook niet met een terugbataling zelfs niet met een excuus ! NIKS BESTELLEN HIER WANT ALS JE NIKS BINNE. KRIJGT WORD ER NIKS AAN GEDAAN!!!!!!!!

22. Juni 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr