Uniquehorsebling Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået lavet den smukkest mindering. Ekstrem høj service - hurtig svar og løbende underretning om hvor i processen min ring var. Kan kun anbefale Unique Horsebling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige modtaget den flotteste, smukkeste resin-hest, hvori der er lagt vores hests første mælketand, guldglimmer og hår fra hans man, og det ligner en fjordhest. Wow!!! Tusind tak til Camilla for p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds med Camillas arbejde. Og rigtig fin kundehåndtering i en svær tid. 💗 Derudover fik vi ikke blot det fineste smykke men indpakningen var også enormt smuk og man kan virkelig mærke... Mehr ansehen

1. Kunsthandwerk
  2. Schmuckdesigner

Vom Unternehmen geschrieben

Din hestesko - Dit design! Hos os kan du få forvandlet DIN egen brugte hestesko til et smukt unikt minde. Vi ligger hjerte og sjæl i hver en opgave vi modtager, og vi har igennem de sidste 10 år udviklet og opfundet en del forskellige hestesko modeller, smykker med hår/aske/tand samt andre unikke minde produkter. Vi har nørdet helt ned i de mindste detaljer, sådan at vi med garanti kan levere smukke minder i en kvalitet, som du ikke kan finde andre steder, det er for os en kæmpe passion - IKKE en levevej.

Hervorragend

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne varmt anbefale Camilla

Jeg vil gerne varmt anbefale Camilla for hendes fantastiske arbejde med at skabe mindesmykker og fyrfadstager. Jeg har haft den ære at få lavet et smykke og fyrfadstager fra min afdøde hest, og resultatet har overgået mine forventninger.

Camilla har formået at indfange essensen af min hest med stor omhu og respekt. Hvert stykke er udført med stor præcision og kreativitet, og hun har givet mig en smuk måde at mindes min elskede hest på. Den personlige tilgang og evnen til at lytte til mine ønsker har gjort hele processen både tryg og meningsfuld.

Jeg kan ikke anbefale Camills nok til alle, der ønsker at skabe en særlig og mindeværdig hyldest til deres elskede dyr.

Med venlig hilsen,
Cecilie

29. Oktober 2024

PERFEKT

Bestilte en julegave hos Camilla.
Da ordren var givet vendte hun tilbage med yderligere spørgsmål til om der var andre ønsker til udformning.
Da jeg midt i processen laver min ordre om fordi jeg finder en anden vare, jeg bedre kan lide.
Laver hun alt om uden det mindste bøvl.
Hendes søde væsen og forståelse gjorde denne handel til en fantastisk oplevelse. Aldrig har jeg gennem en nethandel følt, at jeg var den vigtigste person i hele verden.
Nu har jeg så lige modtaget min bestilling og det ord der beskriver det min følelse er Perfekt. Camilla har virkelig forstået, at ramme lige det billed, som jeg havde i mit hoved.
Kan kun af hele mit hjerte opfordrer alle til at handle her.
Jeg ved ihverfald, at jeg uden den mindste tvivl kommer tilbage.
Tak Camilla for din fantastiske måde, at være på.

26. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Camilla er super dygtig og lynhurtig

Camilla er super dygtig og formår at lave ens ønsker om til lige det man drømmer om!
Udover dette er hun også lynhurtig, så der går ikke lang tid fra at man har sendt sine hår afsted til at man får tilbageleveret et færdigt smykke - som jeg er super tilfreds med :)

22. Oktober 2024

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling

Lige fået min hestesko og lysestager hjem, og er meget glad for dem. Virkelig god service, og opdatering under hele processen. Kan kun anbefale Uniquehorsebling til at forevige minder.

24. Juli 2024

Uniquehorsebling er helt exceptionel

Jeg mistede mit kæreste eje alt alt for tidligt, og via mine sociale medier delte jeg den ulykkelige hændelse, og her lærte jeg Camilla at kende (hun er ejer af uniquehorsebling) og henviste mig mange muligheder for at skabe minder af min øjesten. Hun er virkelig dygtig og gør sit yderste når hun bearbejder ens ting man har fra sit kæreste eje. Jeg har modtaget de smukkeste ting som står og pryder min væg, bord og smykkeskrin samt hylden hvor jeg også har mine hundes aske. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og give Max stjerner
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak for dig Camilla. ❤️

23. Juli 2024

Super flot service

Super flot service, løbende status på hele processen, god vejledning ift. muligheder. Hurtig ekspedition og rigtig flotte minde rammer - vil bestemt bruge Camilla ved Uniquehorsebling en anden gang. Varmeste anbefalinger herfra.

11. Mai 2024

🤩🤩🤩🤩🤩

Så tilfreds og meget mere tll, med min bestilling🤩😍

Sikke en god behandling og rigtig fine ting der bliver lavet.

Jeg kommer tilbage igen, kæmpe anbefaling herfra

7. Mai 2024

Alt er helt tip top

Alt er helt tip top! Jeg har netop modtaget min mega flotte hestesko, intet at sætte en finger på der! Camilla svarre også mega hurtigt på alle beskeder og giver løbende opdateringer om din pakke🫶🏼

8. April 2024

Service i top

Service i top!

Camilla sørger for, at man er med hele vejen - det er helt fantastisk. Hun forstår ens ønsker og den situation man er i. Hun er så oveni også dygtig til sit håndværk.
Kæmpe anbefaling!!

1. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse fra start til…

Fantastisk oplevelse fra start til slut!
Resultatet er fantastisk.
Tænk sig at være så heldig, på denne måde at kunne have sine bedste ven hos sig hver dag. Jeg har nu den smukkeste hestesko i ramme, fra en jeg desværre måtte sige farvel til alt for tidligt.
Af hjertet tak ❤️

16. März 2023

Hestesko

Jeg har bestilt en indrammet hestesko i guld. Det var en super oplevelse med god dialog og klare instruktioner i forhold til forsendelse og oppakning.
Jeg kan klart anbefale andre at bestille herfra.

10. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nærhed, god service og løbende opdatering

Jeg havde den bedste oplevelse da jeg i august 2022 bestilte en udsmykket hestesko fra UniqueHorsebling.

Helt fra start med spørgsmål om pris og forløb blev der hurtigt og grundigt svaret retur med en uddybende forklaring om processen.
Det var trygt og sikkert at sende hesteskoen afsted - selve hesteskoen er ikke meget værd for andre måske, men affektionsværdien for mig som afsender var uvurderlig. Da hesteskoen var modtaget af uniquehorsebling blev jeg opdateret, og løbende under hele processen blev der sendt billeder til mig.

Det færdige resultat er så smukt og pynter i hjemmet - og alle gæster som kommer forbi har kun et stort “Woooow, hvor har du fået lavet den?” at tilknytte!

Jeg kan klart anbefale at bruge UniqueHorsebling! Deres muligheder er mange og man er sikker på at man møder god service!

5. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft den bedste oplevelse

Jeg har haft den bedste oplevelse, hvor jeg vandt en konkurrence og fik lavet den smukkeste hestesko fra min yndlingshest Brownie, som er mit et og alt. Skoen har Unique Horsebling også indrammet i en flot ramme med tilhørende messingskilt med navn på. Jeg kan varmt anbefale alle at få minder foreviget på smukkeste vis hos Unique Horsebling.
Bedste hilsner
Christel

17. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr