Har nu handlet 2 gange hos Uhrskov Vine uden problemer. Senest her under Coronakrisen. Bestiller Lørdag aften to flasker rom (til markedets bedste priser (duty-free i lufthavne og grænsebutikker und... Mehr ansehen
Købte en flaske rom til min far i fødselsdagsgave. Jeg krydsede af i feltet indpakning og noterede det også i kommentarfeltet. Underligt nok var flasken ikke pakket sønderligt ind udover den papkasse... Mehr ansehen
Lyn hurtig ekspedering (dag til dag) de bedste priser på nettet Deres shopping system giver absolut sikkerhed for, at man ikke bliver snydt - hverken med prisen eller når man betaler med visa kort... Mehr ansehen
Handler udelukkende vin og spiritus hos Uhrskov, selvom jeg bor i Kolding. Kæmpe udvalg, fed hjælp over telefonen, og god service i den fysiske butik. Har haft fornøjelsen af Jens’ viden og glade si... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Uhrskov Vinhandel / Uhrskov-Vine.dk tilbyder vi et stort kvalitetets sortiment af vine fra hele verden til attraktive priser, og med hurtig og sikker dag-til-dag levering i hele Danmark. Uhrskov-Vine.dk har igennem 4 generationer solgt kvalitets Rødvin, Hvidvin, Rosé til det vinglade danske publikum. Vi har også et stort udvalg i Champagne og kvalitetsspiritus såsom, Rom, Cognac, Whisky, Single Malt Whisky, Gin, Vodka, Grappa, Tequila og mange flere..
Bredgade 56, 7400, Herning, Dänemark
- 97120445
- info@uhrskov-vine.dk
- www.uhrskov-vine.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtigt levering
Uhrskov rocks
Handler udelukkende vin og spiritus hos Uhrskov, selvom jeg bor i Kolding.
Kæmpe udvalg, fed hjælp over telefonen, og god service i den fysiske butik.
Har haft fornøjelsen af Jens’ viden og glade sind ad flere omgange, tak
Hurtig svar på forespørgelse og hurtig…
Hurtig svar på forespørgelse og hurtig levering - god pris!
very fast and good price too
ordered at lunchtime and picked up my order the next day from GLS pakkeshop in Aalborg. Bottles well packed. Thank you for excellent, fast service. They earned 5 stars.
One of the best 👍
Super hurtig levering
Jeg har bestilt her tre gange indtil nu og hver gang er leveringen sket dagen efter. Varerne er pakket rigtig godt ind og jeg kan ikke forstå nogle klager over der ligger "chips" i kassen.
Deres kundeservice er også helt i top og svarer lynhurtigt på mail henvendelser.
Modtog min bestilling under 24 timer…
Modtog min bestilling under 24 timer efter den var givet! Sender min varmeste anbefaling herfra.
Fine produkter men ringe forsendelse.
Fine produkter men ringe forsendelse.
Min bestilling som bestod af to flasker champagne og 8 20cl flasker tonic blev pakket ned i en stor papkasse og så blev der ellers fyldt små, hvide skumstykker oveni, helt op til kanten. Det er sikkert gjort for at være flinke og for at beskytte indholdet under transport, men det gør desværre at man skal GRAVE efter sine bestilte vare når man åbner pakken, og at en stor del af skumstykkerne falder ud på gulvet. Det kræver ydermere ikke kun et par minutters fejen af gulvet blot for at åbne sin pakke, men også at man - YDERST FORSIGTIGT - går med hele pakken over til genbrugspladsen for ikke at svine med de hundredevis af skumstykker. Alternativt kunne man jo bruge oppustelige "puder" af klar plast, som mange andre webshops benytter sig af. Det gør sorteringsarbejdet (og oprydningen...) adskillige gange lettere for modtageren!
Jeg har svært ved at sætte højere karakter på end 2 stjerner i denne omgang. Produkterne kan jo findes andre steder til nogenlunde samme pris, så om den samlede ordre lyder på 3100 eller 3200 når det drejer som om luksusprodukter er mindre afgørende end hvordan resten af købsoplevelsen er - og denne oplevelse stopper altså ikke det sekund GLS afleverer pakken, hvis man også skal feje gulvet efterfølgende.
Fuld tilfredshed.
Fuld tilfredshed.
God hjemmeside. Fair priser. Hurtig levering. Fornuftig indpakning.
Meget højt informations niveau
Jeg bestilte en varer, som ikke kunne leveres pga. COVID-19. Jeg fik en personlig informationen under vejs, både tlf og mail. Ikke en intetsigende standard mail!
Intet at klage over
Jeg har bestilt flere gange fra Uhrskov vine og der er aldrig problemer. Altid hurtig levering og godt udvalg.
God kundeservice med hurtigt svar
Spurgte ind en bestilling, som jeg havde købt, hvor en flaske ikke var på lager.
Fik bekræftelse på, at den var ankommet på dagen og bliver sendt samme dag.
Svartiden på mail var omkring 5-10 min.
Alt gik smertefrit og hurtigt
Alt gik smertefrit og hurtigt, tak :-)
God oplevelse
Det er anden gang at jeg handler her,
Denne gang fik jeg hjælp af kundeservice son var meget behjælpelig,kan helt klart anbefales.
God service - også når der sker fejl
En af mine modtagne varer var lige omkring "best before". En uheldig fejl. Uhrskov Vine svarede tilbage indenfor 24 timer og løste problemet på en måde som ikke var til besvær for mig som kunde.
Det er når der sker fejl at vi ser butikkernes sande ansigt, og i dette tilfælde kan jeg godt sige at I trygt kan handle hos Uhrskov Vine - også hvis I er uheldige.
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service. Både mht. viden om produkterne (øl) mv da jeg ringede med et par spørgsmål og i ekspederingen af ordren! Bestilte ca. 15.30 og havde mine varer dagen efter 8.35!
Jeg var kommet i knibe, men uhrskov redede gaven til fødsellaren
Jeg var kommet i knibe, men uhrskov redede gaven til fødsellaren. En specialflaske som jeg havde udset mig var desværre lige blevet udsolgt, jeg kontaktede dem og de fik straks bestilt den således at jeg modtog min pakke i tide til fødselsdagen 😊
God service!
Ekstraordinær god service, og således kraftigt anbefalet!
Super fin, fleksibel og hurtig service. Har handlet her før og vil uden tvivl gøre det igen! Der var et lille problem med min seneste ordre, der forsinkede den lidt, men da jeg tog kontakt og oplyste, at jeg havde brug for at have den i hænde allerede den efterfølgende dag (igår) til en større frokost, og at vinen helst skulle kunne nå at blive kold inden, da blev det håndteret imponerende hurtigt. Selvom jeg bor i den anden ende af landet, da havde jeg allerede næste morgen den bestilte vin, der bidrog kraftigt til at gøre frokostselskabet til en stor succes. De øvrige gæster fik en mere komplet version af denne historie tillige med et link til butikken, og det ville være ikke bare forventeligt men også fuldt fortjent om ikke dette betyder flere kunder hos dem fra vores kreds. Uhrskov Vine er således fortsat vores favoritvinhandel, og jeg anbefaler dem på det kraftigste.
Bestilte whisky kl. 16.30 og kunne afhente ved pakkeshop dagen efter.
Hurtig og super service.
Rigtig god service og opfølgning
Jeg købte to flasker rom hos Uhrskov Vine. Den en var desværre den forkerte. Jeg skrev en mail til Uhrskov vine, som de telefonisk vendte tilbage på i løbet af dagen. Vi fandt en god løsning og der blev afsendt en flaske samme dag. Virkelig god hurtige service og håndtering af en fejl, hvilket gør oplevelsen god i den sidste ende 👍
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.