U Ov Bewertungen 56

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jullie hebben niets geleerd: Meer boetes

Jullie hebben duidelijk nog niet genoeg boete gehad. Niet alleen is het nog steeds een gok of die 74 op komt dagen en duurt mijn reis door half Nederland een half uur minder lang dan de 8 km met UOV, ook hebben jullie nog steeds op jullie lichtbord en geen accurate info staan waardoor men geen alternatief kan kiezen door juiste info tegen elkaar af te wegen.

Ik hoop dat jullie zoveel beboet worden de het oude bedrijf alles weer kan overnemen tegen een prikkie en Keolis weer lekker terug naar Almere kan.

Punt van orde: Hoe moet ik de datum instellen op een gehele periode in plaats van een dag?

19. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik reis heel weinig met het OV

Ik reis heel weinig met het OV, max 1-2 keer per maand. Met name het traject met de bus is verschrikkelijk. Ik heb al meermaals moeten lang (tot 75min) moeten wachten omdat bus 1,2 en soms zelfs 3 niet komen. Bussen vertrekken 5, soms zelfs 10 minuten te vroeg. Laatst in Zeist ging de bus een verkeerde straat in. Gelukkig liep er iemand naar de chauffeur toe om hem te corrigeren. Vooral het feit dat bussen op willekeurige tijden lijken te komen/vertrekken irriteert gewoon, zeker omdat ik daardoor al meerdere keren mijn treinaansluiting heb gemist. Ps sommige kunnen ook echt niet rijden (steeds heel hard remmen, schrikkerig de bochten in sturen)

18. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Erg teleurgesteld in de klantenservice…

Erg teleurgesteld in de klantenservice van U-OV. Ik werd niet goed geholpen en kreeg totaal geen duidelijke oplossing voor mijn probleem. Er werd slecht meegedacht en ik voelde me niet serieus genomen als klant. De communicatie was onduidelijk en het contact verliep erg onprofessioneel. Jammer dat een vervoersbedrijf zo met reizigers omgaat.

13. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waarom moet ik hiervoor betalen??

Waarom moet ik hiervoor betalen??? NOG STEEDS NIET OP ORDE. Wat een waardeloze club, altijd laat, uitval, chauffeurs zonder haast, volle bussen. Ik HAAT het OV, maar dit slaat echt alles. Waar blijft de massaclaim wegens wanprestatie?!?

7. Mai 2026

Bus 77 u ov

Bus 77 u ov. Sta langer dan half uur te wachten. Elke keer nieuwe informatie over vertrektijd. Is het bijna zover dan komt bericht: rit vervallen.
Dit is al de zoveelste keer. Het is een ramp bij u ov. En maar roepen dat we meer gebruik moeten maken van ov!!! Slecht, slecht en demotiverend!

2. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jammer dat ik maar 1 ster uit kan…

Jammer dat ik maar 1 ster uit kan delen. Ik neem zelden de tijd om reviews te schrijven maar terwijl ik voor de zoveelste keer op een bus zit te wachten die niet aan komt dacht ik, waarom niet even de tijd nemen. Dit bedrijf, en overigens elk bedrijf wat de schijnbaar zeer lastige taak op zich neemt op personen te vervoeren in en rondom Utrecht, lukt het keer op keer om zijn klanten teleur te stellen. Wat er precies mis gaat is mij een mysterie, maar dat ik nagenoeg elke keer of moet wachten of teleur gesteld moet worden over een (onaangekondige) bus die uit valt, dwingt mij om dergelijke reviews te schriiven. Wel fijn dat elke rit 2euro kost, en als je dit schachamelijke bedrag terug wil vorderen je een account aan moet maken, proficiat. Aan customer service alle gebrek, en aan lijn verbindingen helemaal. Ga lekker fietsen joh!

27. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

je moet je eigen kapot schamen als je…

je moet je eigen kapot schamen als je voor dit bedrijf werkt ...... bus 74 naar vianen worden we zomaar pardon er uit geschopt omdat op de route een ongeluk is gebeurt sta je dan in nieuwegein geen verdere info helemaal niks . ik denk loop ik wel na huis loop ik langs de ongeluk die allang opgeruimd is ..... waar gaat dit land naar toe.... vroeger ware de bus chaffeurs nog aardig en beleeft deze was zo onbeschoft

23. April 2026

Gadverdamme wat slecht!

Gadverdamme wat slecht!

Lijn 85 is echt zwaar onbetrouwbaar,
Komt gewoon niet opdagen! Het is letterlijk 50/50, en na een lange dag werken heb je geen zin om een half uur te wachten op de bus!!!

Terwijl je wel snel naar de halte rent, want als je 18:00 klaar bent met werken en de bus al om 18:03 komt, (althans dan zou die moeten komen) moet je natuurlijk opschieten, maar uiteraard komt die gewoon niet!!!
Terwijl er eerst staat vertraging.... maar uiteindelijk gewoon niet komen! Dus de informatie is net zo onbetrouwbaar als de bus zelf!

En dit gebeurd dus bijna dagelijks!

Kijk als er uitval is of iets dergelijks.... kan dat gebeuren maar zorg er iniedergeval voor dat de informatie klopt! Dan hoeven de mensen niet onnodig lang te wachten en weten we waar we aan toe zijn!!!

15. April 2026

Echt slechter dan dit kan niet

Echt slechter dan dit kan niet
Zoveel uitval van bussen en dan ga je met een bus naar een andere halte komt daar de bus ook niet ..in Amersfoort
Lekker wegwezen uit Amersfoort en schoolreisjes gaan rijden
Syntus was zoveel beter
van Amersfoort Zielhorst naar centrum 1,5 uur
te ziek dit

12. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Betere bussen, maar onbetrouwbare dienstregeling :(

Ik ben blij met de verbeteringen qua comfort van de nieuwe bussen van Transdev. Maar helaas kun je op lijn 85 al niet meer op de bus vertrouwen als je een belangrijke afspraak hebt. Met regelmaat vallen er nog bussen uit (zonder dat dit op de borden of in de app wordt gecommuniceerd).

En zelf heb ik het gelukkig niet meegemaakt, maar een vriend die ook regelmatig die bus neemt stuurde laatst een filmpje vanuit lijn 85 die richting het Gelderse plaatsje Heukelum reed😂 De chauffeur wist de route niet en werd (om het nog mooier te maken) óók nog boos op mijn maat 'omdat hij niet had gezegd dat hij nog in de bus zat'(????) toen hij de chauffeur erop attendeerde dat hij helemaal verkeerd reed.

PS: De chauffeur sprak bovendien ook geen Nederlands🥲

13. März 2026

Vermijd U Ov

Zeer slecht bedrijf. De dienstregeling is onbetrouwbaar. Ik had een afspraak waarvoor ik niet te laat kon komen. Ik zou 40 minuten voor het begin van de afspraak aankomen. Toen vielen de bussen uit (zonder dat daar ook maar iets van was aangegeven op 9292 of een andere app) en was er geen mogelijkheid meer op tijd te komen met het OV. Noodgedwongen toen een taxi moeten nemen voor meer dan 70 euro(!) voor een ritje Amersfoort C. naar Utrecht science park, want ik kon echt niet te laat komen. Doordat bussen gewoon niet op komen dagen, jaagt dit bedrijf je dus op hoge kosten voor een alternatief. Op de website geven ze aan dat de regels rondom restitutie zijn versoepeld. Mooi niet. Op zich ben ik vriendelijk geholpen door een medewerker van de klantenservice, maar de regels van het bedrijf laten echt te wensen over. Je wordt afgescheept met een slechte smoes, en de taxi heb ik grotendeels zelf moeten betalen. Al met al zeer teleurgesteld in dit bedrijf. Ik wil iedereen dan ook echt waarschuwen en aanraden dit bedrijf zo veel mogelijk te vermijden, voor uw eigen bestwil. Ik zou het namelijk vreselijk vinden als u ook op hoge kosten wordt gejaagd en dan een grote middelvinger krijgt van dit bedrijf!

27. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De laatste Bus naar Houten op 1e…

De laatste Bus naar Houten op 1e paasdag zou om 18:42 komen, de bus zou 5 minuten later komen, maar de bus komt uiteindelijk helemaal niet. Zijn we wel gewend inmiddels van dit zooitje ongeregeld.

Snap niet waarom dit zou moeten kunnen in een stad als Utrecht. Je denkt ik pak lekker de bus, want in deze zgn "progressieve stad" moedigen ze OV aan, maar met de ongelofelijke puinzooi dat U Ov heet, ben ik wel klaar met bussen. Dat de gemeente en provincie hier überhaupt geen topprioriteit aan geven zegt ook genoeg.

5. April 2026

Lijn 395 UOV!

Lijn 395 UOV!! Utrecht richting Rotterdam C.brug. De bussen zijn echt waardeloos en bevatten vele mankementen!! Ruiten die halverwege de rit eruit vliegen, deuren die niet sluiten, kapotte koplampen, niet werkende verwarming tijdens koude dagen en ga zo maar door!!! ik heb het allemaal meegemaakt! Ik heb een klacht ingediend maar aan deze reviews te lezen, betwijfel ik of dat zij de klacht ook daadwerkelijk gaan oppakken…😏

2. April 2026

Eindelijk in 3e bus…

Er stond een bus die naar Nieuwland Amersfoort moest gaan waar iedereen uit moest. De volgende bus kwam niet maar stond wel op de borden en de app. Nu eindelijk in nog een bus later. Personeel stond erbij en helemaal niets te doen of te communiceren.

31. März 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

In principe zou dit heel fijn vervoer…

In principe zou dit heel fijn vervoer moeten zijn. Concurrerende prijzen en dienstregelingen die naar de locatie gaan die je wilt. Helaas is de bus 80 in de ochtend vaak veel te laat(20 minuten) en wordt er niks gecommuniceerd. Heel frustrerend. Ik hoop dat de communicatie naar reizigers verbeterd wordt.

17. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr