Fraråder rejse til dette dejlige hotel PT.. Der er byggeplads , som nabo. Pool område ikke til ophold pga byggelarm, støv og lugtgener . APOLLO gør IKKE sine kunder opmærksom på dette . I... Mehr ansehen
Milling hotel Ansgar, Odense. Dette var en stor skuffelse. Da vi ankom hotellet var det en lite servis innstilt dame i resepsjonen, virket bare sur. Så viste det seg at hotellet er under renoverin... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
TripAdvisor – Objektive hotelanmeldelser, billeder og rejsetip om hoteller og ferier – Sammenlign priser med bare ét klik.
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
I’ve decided to delete my account…
I’ve decided to delete my account because of the way this agency treated me . I had booked a room in Cardiff/UK in March which turned out to be closed down. I made a review about my experience and got in touch with TripAdvisor management. They didn’t believe me . Told me that the hotel respected their rights(?)
Meget fint hotel
Min kone og jeg var 14 dage på Bahia Princippe Luxery AKUMAL voksendelen fra 10. februar. Værelserne var store og godt indrettede. Rengøringen var rigtig fin. Og service fra personalet var helt i top - uden undtagelser. Jeg vil dog særlig fremhæve Carolina, som var "Guest Advisor" i bygning 82 og 83. Hun leverede den fineste service jeg har oplevet. Der var meget fin transport rund på det store hotelområde. Der var 10 minutters drift på flere af de 8 transportruter man kunne benytte sig af. "Busserne er en form for eldrevne golfbiler ofte med anhænger.
Dygtig og rigtig sød læge
Dygtig og rigtig sød læge, hans sekretær er ligesådan.
At nogen gider bruge TripAdvisor
At nogen gider bruge TripAdvisor, det er det værste skrammel, det giver ikke nogen brugbar information.
Svindelannonce på Tripadvisor
Tripadvisor viser annoncer for svindlere på deres hjemmeside. Jeg ville have sendt en email om dette, men der er kun en postadresse i USA som kontaktadresse. Konkret drejer det sig om en annonce for medicinsk canabis, hvor Søren Brostrøm citeres løgnagtigt
Aldrig fået min refundering tilbage
Jeg havde bestilt denne tur 3 uger i forvejen. Dagen før turen blev vi opkrævet pengene via et betalingslink på mail, som hidtil havde været vores eneste kommunikationskanal.
Da vi ankom til stedet, fik vi at vide, at turen var aflyst – hvilket jeg ikke havde fået besked om via mail, selvom al anden information om turen hidtil var sendt der. Arrangøren fortalte, at han havde skrevet til os på WhatsApp, hvilket ikke tidligere var nævnt som officiel kanal for aflysninger.
Da jeg tjekkede WhatsApp, viste det sig, at beskeden var sendt kl. 00:05 om natten samme dag som turen, som vi havde booket til kl. 12:00. Jeg bad ham om en kvittering på aflysningen, og han lovede, at pengene ville blive refunderet inden få bankdage.
Jeg har siden skrevet flere gange og bedt om kvittering for refunderingen, men har ikke fået noget svar. Det er nu 3 uger siden, og jeg har hverken haft turen eller fået mine penge tilbage. Jeg brugte 2 timer på at køre frem og tilbage uden resultat.
Alt i alt var oplevelsen meget uprofessionel, og jeg kan ikke anbefale denne udbyder.
Efterfulgt af dette har jeg kontaktet virksomheden flere gange og de har oprettet en refundering for 2 uger siden men stadig ikke fået mine penge eller nogen form for kommunikation. Jeg har nu oprettet en refundering for anden gange og skrevet mails, samt skrevet med dem på deres chat funktion inden på hjemmesiden.
Vi skulle viste havde bestilt et andet sted
Vi bestilte en tur, fint nok, men vi blev behandlet virkelig dårligt. Alle andre blev behandlet godt undtagen os, åbenbart fordi vi havde bestilt gennem denne firma.
Til sidst kunne man kikke på teleskop, alle fik lov. Og alle.med ingen undtagelse ca. 100 mennesker, på nær os, fordi vi havde bestilt gennem tripadvisor. Hvis vi vidste, vi skulle behandles på denne måde, havde vi ikke bestilt gennem dem. Det var virkeligt ubehageligt at have mine børn på den tur.
Alle blev kørt hjem til sidst, men vi var nød til at vente og jeg spurgte hvorfor, så sagde de, at det var hvad vi bestilte.
Jeg skriver denne anmeldelse mens vi venter. Der er nu gået 30 min. Og vi venter på vores bus.
Bestilte en tur i Eiffeltårnet
Bestilte en tur i Eiffeltårnet. Det var så til d.2/9-2025 i stedet for d2/8-2025, da jeg opdage fejlen skyndte jeg at skrive Tripadvisor men de vælger selvfølgelig ikke at svare. Fandt så ud af,da vi købte billetter ved selve Eiffeltårnet, at tredadvisor tog mere end dobbelt så meget for billetterne. End hvad hvad man betaler ved Eiffeltårnet. Så føler mig godt nok snydt og har selfølgelig skrevet til tredadvisor for at få mine penge refunderet da jeg ikke får brugt billetterne da jeg var i Paris d, 2/8-2025 men de vælger selvfølgelig ikke at svare. Køber aldrig noget igennem dem mere. Dårligt firma. De snyder simpelthen folk tænker ikke det er loveligt😡😡😡
Tripadvisor is not impartial
Tripadvisor is a community that selectlively chooses reviews. They will remove your review even if it’s within their own guidelines for reasons unknown.
Sletter ikke falske anmeldelser
Sletter ikke falske anmeldelser, annoncer lukkede steder som åbne og det er en mulighed at købe sig til en topplacering.
Overvågning😱🥸
Overvågning😱🥸
Er så træt af at blive spammet med mails der opfordrer til at bestille hotel ophold, kun fordi jeg har søgt på nettet i et område!!
Nytteløs rejseanmeldelse
Tripadvisor vil ikke tillade at de faktiske forhold uploades i billedform til gavn for andre rejsende. Alt skal være rosenrødt, ikke engang et billede af et toilet der er fyldt med vand, fordi det ikke kan skylle ud, accepteres.
Aldrig aldrig aldrig book gennem DanCenter
Aldrig aldrig aldrig book sommerhus gennem DanCenter - stedet hedder ‘Danemare’ på Hotels.com. Faktisk bookede vi et sommerhuset fra fredag til søndag gennem hotels.com og anede intet om hverken DanCenter eller ekstraudgifter.
På hotels.com stod der ikke noget om, at der ville blive lagt ekstra oveni det allerede betalte beløb på både rengøring, vamd, elektricitet. Og der stod slet ikke noget om, at man skulle påregne at betale 3 gange så meget som selve lejen af sommerhuset.
Sommerhuset var super ulækkert, nedslidt og lugtede virkelig muggent og klamt. Vi måtte ud og købe duftlys for at dæmpe lugten. Der var pletter på alle møbler og ulækre madrasser. Køkkent havde også fedtpletter ned af skabslågerne. Persiennerne var seriøst så ulækre, at vi måtte vaske hænder efter at have rullet ned for natten.
Som nævnt lejede vi gennem hotels.com - men modtog efterfølgende mails fra DanCenter på hollands og tysk?!!!
Efter endt ophold modtog vi både en regning for rengøring og for ekstra rengøring på over 200 EUR. De mente at vi bla skulle betale for den ulækre stand madrasserne var i. Vores fejl var, at vi DESVÆRRE ik fik taget billeder af husets stand ved ankomst. Det vil vi gerne minde folk om at gøre såfremt de lejer gennem dette firma. Hvis ikke i gør det, bliver i 100% snydt. Vi advarer på det kraftigste folk mod nogensinde at booke - vi endte med en ekstra regning på over 200 EUR. Og ja - de ville tilmed have os til at overføre penge til udlandet - og det var håbløst at kommunikere med dem. Hold jeg LANGT VÆK fra dette firma!!!!!
Vi bruger aldrig Oman Air igen
Oman Air
Aldrig igen. Vi skulle flyve med Oman Air fra Bangkok til Milano over Muscat og videre til København (een billet). Midt om natten fik vi en email fra tripcase at flyet fra Bangkok var forsinket ca 3 timer (hvilket senere viste sig at blive ca 5 timer). Dette ville selvfølgelig betyde at vi ville misse vores fly til København kl 20. Vi mødte op i Bangkok lufthavn (BKK) kl 7 om morgenen og havde checket at SAS havde et fly direkte til København senere samme dag og at der var ledige pladser. Vi bad derfor om at blive ombooket til dette fly men det ville de ikke. De havde heller ingen lounge i Bangkok I stedet fik vi bare en voucher på sølle 300 bath som de sagde vi kunne bruge i alle restauranter men de første 3 vi prøvede kendte ikke noget til det. Da vi endelig nåede frem til Milano kl ca 23 (5 timer forsinket) havde Oman Air ikke givet besked om at vi skulle have været med SAS kl 20. Vi henvendte os så selv til lufthavnspersonalet som heller ikke kunne finde os i systemet men de var flinke og bookede et hotel til os og famdt ud af at vi kunne komme med SAS næste morgen. Da vi kom til SAS skranken 3 timer før afgang havde de ikke fået besked fra Oman Air om at vi skulle ombookes pga forsinkelsen og det tog os over en time og blev sendt rundt inden vi endelig fik boardingkort. Bare ikke ok
Spam Spam Spam
Jeg har søgt efter et hotel for en uge siden for at tjekke værelser og priser, 8 dage i træk har Tripadvisor sendt mig dagligt en mail "for at booke værelset". Utrolig.
Ingen troværdighed
For nogle år siden var Trip Advisor en fantastisk hjælp til gode rejseoplevelser.
I dag kan virksomheder købe sig til at undertrykke negative anmeldelser.
Trip Advisors troværdighed 👎
Boligen var meget snavset
Boligen var meget snavset, der var ikke gjort rent. Der var dejrester på køkkenbordet, ovnen var snavset, adskillige dele af porcelænet var fedtet og måtte vaskes af før brug. Toiletterne var snavsede, der var aske i brændeovnen, alle hynderne omkring spisebordet var meget plettede, der var spindelvæv med gammelt støv, der var sand på gulvet og dugen på spisebordet var klistret. På terrassen lå to rådne græskar på havebordet. Støvsugeren var ikke sat på
plads, men stod i det ene soveværelse.
ADVARSEL - Aldrig mere
De skulle SKAMME SIG.
Et niveau svarende til ringe lavprishotel på et dårligt feriested.
Vi troede det umuligt kunne passe, at det var et julebord til 395 kr pr kuvert. Alt var småt og med konstant halv- eller heltomme fade. De annoncerede rejer manglede totalt (de havde ikke flere. Vi kom kl 17.30 og de serverede kun julemad hele aftenen !!!). Intet var lækkert. Medisterpølse var helt sort, andelårene meget tørre og trevlede.
Aldrig gennem mere end 45 år med faste årlige julefrokoster i Storkøbenhavn har vi fået så elendig mad.
Vi kommer aldrig igen hos Brdr. Price.
Kaløvig Badehotel - værre end hundemad og billig vin til 800 kr
Kaløvig Badehotel er opført 2 gange. Kaløvig Badehotel Skødstrup og Kalovig Badehotel Aarhus som er det samme. Vi har haft en mega dårlig oplevelse der som jeg ville poste begge steder. Det blev afvist fra Tripadvisor. Det har så vist sig at Tripadvisor åbenbart har AI til at skrive automatisk svar. Så det er dybt useriøst.
TERRIBLE EXPERENCE AT REMBRANDT HOTEL IN BANGKOK
Terrible experience at Rembrandt Hotel, Bangkok
The Rembrandt Hotels and Suites in Bangkok look old, worn out and very poorly maintained. But the worst thing was the cleaning of the rooms. In the first room (which we abandonned) had such a large dust ball sticking out from underneath the bed that we at first thought that there was a dead dog sticking its mouth out from underneath the bed. Forgotten toys from kids were left underneath the commode together with dust balls. In the second room we were given, the sheet covers looked as if somebody had just been lying in the bed (sheets wringled and long human hairs were under the quilt). But in this room the worst thing was the terrible smell in the restroom. You could not withstand staying in the room, and the smell drifted into the living room/bedroom everytime, you opened the door to the restroom. The hotel had tried to disguise the smell by placing two parfume vapourisers in the restroom. We have stayed at Rembrandt Hotel several times before. BUT NEVER AGAIN!! And in fact, our experience was so terrible, that we ought to get compensated for this terrible experience.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.