Flot kvalitetstøj til super gode priser. Deres live salg er fantastisk. Der står brystmål mm på alt, og Tina er rigtig god til at fortælle om hvad det er lavet af og hvis der er noget man skal være... Mehr ansehen
Jeg har handlet hos Tina trend2 i flere år både på hjemmesiden og via hendes superhyggelige lives, der altid foregår smilende og med godt humør 👍🤗. Der sælges mange gode mærker, og pakkerne kommer a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
For lige at slå det fast: trend2 er en internetbaseret virksomhed, så hvis du forventer luksuriøse lokaler og champagne, så skal du nok lige justere din forventning. Der er hjemmesiden, og så er de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Perfekt sted at handle, altid søde og svare på alle spørgsmål, i forhold til størrelse og levering. Varerne kommer super hurtig. Let og overskuelig hjemmeside. De varmeste anbefalinger herfra... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Plus Size Tøj til Modebevidste Kvinder i Str. 42-60. De har bl.a. mærkerne Gozzip, Gozzip Black, Studio, Kanok, Vero Moda Curve m.v.
Rørmosen 85, kælderen, 4000, Roskilde, Dänemark
- info@trend2.dk
- www.trend2.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg kan anbefale Trend2
Jeg kan anbefale Trend2, har handlet der i flere år. Man kan altid finde noget lækkert tøj til Plus Piger. Og der er altid gode tilbud, både på hjemmesiden og på de faste mandags lives, som kan ses på Facebook hver mandag kl. 18.30.
Oplever kun god service og hurtig levering, så hvis du bruger plus størrelser så hop ind og se på TREND2

Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse , og god forklaring på str nemt betaling og hurtig levering
Så fin en butik
Mona Plejdrup

Antwort von Trend2
Altid venlig og hurtig levering
Altid venlig og hurtig levering.
Glad og skønne live hvor man bliver rådet og vejledt.
Nem retur.
Har købt meget hos Trend2 så giver dem mine bedste anmeldelser.

Fantastisk firma
Fantastisk firma. Super god service - får altid varerne inden for kort tid - tøjet er super god kvalitet. Kan klart anbefale dette firma til andre.

Antwort von Trend2
Tina er altid sød og hjælpsom og vare…
Tina er altid sød og hjælpsom og vare kommer som aftalt og til tiden

Antwort von Trend2
Jeg har kun handlet på live og det…
Jeg har kun handlet på live og det fungere bare så godt, med at der står nogle mål på tøjet og fremviseren selv tager noget at tøjet på. Virker altid sød og rar. Tøjet man køber bliver leveret hurtigt. Så de varmeste anbefalinger herfra

altid god service
altid godt humør - rigtig fine priser når hun holder live - hurtig levering - kun fin anbefaling herfra

Antwort von Trend2
Super god service og virkelig lækkert…
Super god service og virkelig lækkert tøj i god kvalitet
Fantastisk tøj og super hurtig levering
Fantastisk tøj og super hurtig levering, Jeg kan varmt anbefale trend2.dk til alle quinder som ikke lige passer de små størrelser, men som alligevel gerne vil se smarte ud
Bestilte et par palliet leggings og …
Bestilte et par palliet leggings og betalte med MobilPay. Alt var i den fineste orden - kunne dø godt have brugt en bekræftelse af at betalingen var modtaget. Efter nogle dage hvor jeg ikke havde hørt eller modtaget noget skrev jeg en mail (eftermiddag). Næste morgen lå der en mail om at varen desværre var udsolgt og at det ikke havde været muligt at skaffe varen hjem igen. Derudover var det fulde beløb refunderet via mobilpay. Super service. Hellere indrømme en fejl end at komme med undskyldninger. 😊
Super Service og hurtig levering
Super Service og hurtig levering. Godt udvalg i plusstørrelser.
Tak for en god handel
Tak for en god handel. Hurtig levering. Skøn tunika. Tak
Rigtig god service
Ringede og havde en masse spørgsmål omkring størrelser -som jeg fik din vejledning på. Bestilte samme dag og havde allerede dagen efter. Kan kun anbefale dem :)
Rykker og rykker og NU pludselig udsolgt!
Har ventet flere måneder på en reserveret tunika.
Rykker og rykker. Idag "pludselig" fået at vide at de ikke kan skaffe den.
Det havde klædt dem, at give besked selv uden at man rykkede.
Virker en anelse mærkeligt, at den lige præcis idag så er udsolgt/ikke kan skaffes.....
Ringe kundeservice!
Reklamerer med, at de kan skaffe andre størrelser. Henvendte mig derfor angående anden størrelsen, og fik hurtigt tilbagemeldingen, at de ville skaffe dem hjem. Jeg hørte imidlertid aldrig fra dem, og efter et par måneder sendte jeg en reminder, som de stadig ikke har besvaret. Jeg håber ikke, at de er lige så sløsede, når det kommer til deres ordre!
God og venlig vejledning
Har handlet flere gange med Trend2. Både på messer og over nettet. Dejligt, der er mål på tingene !!
Absolut et besøg værd.
Uprofessionelt firma
Købte et par støvler og ventede 1 måned hvorpå jeg ringede og talte med en kvinde fra salgs afd. Som overhovedet ikke ville tage ansvar for at jeg ikke havde fået mine støvler .
Efter gentagne opkald og 5 uger senere modtog jeg endelig min pakke Men det var Slet ikke de støvler jeg havde bestilt. Ringede til dem igen igen og talte med en uforskammet kvinde som ikke ville hjælpe mig med at få de støvler jeg havde bestilt. HANDLER ALDRIG MED TREND2 IGEN .
Bestilte Mandag aften og Onsdag kunne jeg hente min pakke i pakke boksen .. Hurtig levering. Jakken er rigtig fin. Det er ikke sidste gang jeg handler her :)
jubiii..
Så mange lækre ting og rigtig mange lækre tilbud. Købte min fine pels hos trend2 og har levet med den på siden !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.