Ik heb op 27 juli een bestelling 11004966132 geplaatst die op 29 juli zou worden geleverd. Sinds 29 juli staat het pakket bij post nl als status gesorteerd, maar dus nog altijd niet bezorgd nu ruim ee... Mehr ansehen
Bijzonder slechte ervaring. Had op de site aanbieding van 2+2gratis gezien rn hebt dat toen gekocht maar toen ik de bestelling binnenkreeg zaten er maar 2 flacons in: ik had 19,98 euro betaald. Dus... Mehr ansehen
In de folder: aanbieding 4 bussen scheerschuim voor 5 euro. Bij afrekenen blijkt de korting 4 ct per bus!! Wat een superaanbieding is dat. Belacheljk. Alles terugezet dus. Dit soort aanbiedingen zou n... Mehr ansehen
De La Vie Est Belle geschenkset bevatte daadwerkelijk een 80ml inhoud. Dat is een combinatie van 30ml parfum en 50ml bodylotion. Dus daarop heeft Trekpleister de persoon genaamd Fred die hier een revi... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Trekpleister op internet, voordelige producten, reizen, hotelboekingen en verzekeringen!
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Beschuldiging door medewerkster
Ik ben niet het type dat zomaar overal slechte recensies achterlaat, maar dit moet me echt van het hart.
Woensdag heb ik vlak voor sluitingstijd bij mijn vaste Trekpleisterwinkel snel een huispak geruild voor de juiste maat. Omdat het allemaal heel snel ging kwam ik er thuis pas achter dat het artikel beschadigd was. Het leek erop alsof de trui ergens langs was gehaald waardoor verschillende halen waren ontstaan, deze waren gladgestreken dus het viel niet zo snel op. De volgende dag ermee terug. Ik bied aan om zelf in de winkel te kijken of er nog een huispak in de juiste maat aanwezig was, zodat we konden ruilen. De andere huispak in dezelfde maat was ook al beschadigd dus besloot ik voor een andere pyjama te gaan. Ondertussen had de cassière haar collega erbij gehaald. Ik geef aan dat ik het artikel wil ruilen voor de pyjama. Krijg ik te horen dat het beleid is dat ze beschadigde artikelen niet terugnemen. Verbaasd reageer ik dat ik dat vreemd vind omdat het artikel beschadigd was toen ik het kocht. Het repliek van de medewerkster was op een arrogante denigrerende manier: Dat kunnen we nu niet achterhalen hè. Als het artikel echt zo beschadigd was geweest dan was dat gisteren echt wel opgevallen bij ons.
Op dat moment gaat er van alles door me heen. Bedoelt ze nu dat ik het artikel beschadigd heb en de boel daar kom oplichten? Ik wist niet wat me overkwam. Ik voelde me vernederd en gekwetst. Ik probeerde nog uit te leggen dat ik niets met de huispak had gedaan dan mee naar huis te nemen en het door mijn zoon te willen laten passen toen het me opviel dat er een pluisje loszat, vervolgens zag ik meer beschadigingen. Ik had de pyjama niet eens uit de verpakking gehaald.
Maar de houding van de medewerkster liet al duidelijk zien dat ze niet van plan was mij te geloven. Wederom het beleid te noemen dat beschadigde artikelen niet geretourneerd kunnen worden en dat als het echt zo beschadigd was geweest dat ze dat heus wel gezien zouden hebben bij de verkoop.
Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Behalve een slechte service ook nog het gevoel te krijgen dat je de boel loopt te belazeren. Uiteindelijk is het wel opgelost omdat mijn man terugging naar de winkel.Het ging er bij hem echt niet in dat je iets niet terug kunt brengen omdat het beschadigd is. Als je een zeeppompje koopt waarvan het pompje kapot blijkt te zijn dan kun je er toch ook mee terug? Er werd ons uiteindelijk het "voordeel van de twijfel gegeven". Nou, steek die maar in je zak. Ik heb in mijn hele leven nog nooit iets gedaan waar ik nu van beschuldigd werd. Ik ben het type dat teruggaat naar de winkel als blijkt dat niet alles is aangeslagen bij de kassa, zodat ik alsnog kan betalen voor wat ik heb gekocht. Ik was werkelijk tot op het bot beledigd, geschokt en intens emotioneel geraakt.
Jammer, Trekpleister, in die winkel zie je mij nooit meer terug! Ik rij wel een stuk om naar een andere drogist.
Misschien dat er wat aan het retourbeleid gedaan kan worden, waarbij klanten niet direct beschuldigd worden van oplichterij?
Grootste deel bestelling niet geleverd
Grootste deel bestelling niet geleverd. Zou refund moeten krijgen. Wacht af. Rekening klopt niet en geeft geen informatie. Wat een slechte website! Niet verwacht. Dit bedrijf heeft echt een hele slechte bedrijfsvoering. Kreeg rekening zonder beschrijving. Ze snappen niet het verschil tussen 4 flessen en 4 shrinkwraps van 4x5. Hoe ik mijn geld moet terugkrijgen geen idee. Gewoon opgelicht. Lijkt wel of ik met een eencellige zit op messenger.
Bestelling niet geleverd
Bestelling niet geleverd, oorzaak Post nl zoals gewoonlijk. maar ytrekpleister is verantwoordelijk voor de bezorging , dit ook gemeld bij trekpleister en uitermate vriendelijk vervolgens een tegoedbon belooft maar helaas pindakaas geen tegoedbon gekregen. allemaal schone schijn allemaal naar je mond praten om zo snel mogelijk van je af te zijn maar uiteindelijk kun je gewoon barsten.
Onbeleefd personeel aan de telefoon
Onbeleefd personeel aan de telefoon. Van de 10 zakken kruidnoten, 2 geleverd gekregen zonder reden. Geen oplossing voor te vinden.
De webshop vermijden
De winkels die ik ken zijn prima, de webshop voldoet niet. Bestelde producten zijn aan de andere kant van de stad geleverd ondanks andere selectie bij de bestelling, heel bewust omdat dit erg lastig was. Direct na bestelbevestiging (waarin ineens een mij onbekend en nooit eerder gezien adres stond) contact gehad met de klantenservice, zij kunnen niets voor je doen.
Bad experience
I made an order with multiple items and one item was not in the package. I had to call to ask why. I was told that they did not have this item in stock. But they did not even send me email to inform me. If they knew that the item is not in stock, they should have sent me the refund automatically instead of me having to call to ask!
Wil zeggen dat ze me altijd heel fijn…
Wil zeggen dat ze me altijd heel fijn helpen in venlo zuid . Altijd even vriendelijk . Top bedrijfsleider en fijn personeel 🙏🍀
'Handigste' paracetamol
Helaas heb ik regelmatig pijnstilling nodig, waaronder paracetamol.
De paracetamol van trekpleister heeft,
tot tegenstelling van alle andere drogisterijen en supermarkten, gelukkig een strip met breuklijn, waardoor je zonder schaar 2 paracetamol in handtas oid. meekan.
Ook is de breuklijn van de tablet zelf iets dieper dan bij alle andere 'merken', waardoor halveren makkelijker gaat.
Wat ik bestel in hun folder 2 plus 2…
Wat ik bestel in hun folder 2 plus 2 gratis zwitsal is 1 stuk in huis krijgen wat een oplichters trekpleister
Zeer slechte website
Zeer slechte website , werkt gewoon niet.
Er wordt juist gewaarschuwd om…
Er wordt juist gewaarschuwd om Zonnebrandcrème bij drogisterijen te kopen omdat budgetwinkels nog weleens versies van een voorgaand jaar verkopen.
Ik kom dus 2 dichte flessen huismerk spf 30 niet meer gebruiken, ik hem keurig mijn geld teruggekregen maar in het vak Reykjavikstraat Almere stonden uitsluitend oude verpakkingen.
Ook heb ik vorig jaar 2 tubes Vision SPF 50 gekocht, na 40 minuten fietsen ben ik al deels verbrand, tube zat tot een paar weken geleden nog in het gesealde doosje. Ik koop dus geen Zonnebrandcrème meer bij Trekpleister of diens zusters
Bij Trekpleister was er een aanbieding…
Bij Trekpleister was er een aanbieding van sportlife kauwgom 136 gram voor €2,99 is deze aanbieding wel binnen gekomen bij Trekpleister? Er staat verschrikkelijk personeel in sommige winkels in sommige Trekpleister winkels zit een geldautomaat voor contante betalingen maar de meeste klanten willen contant betalen dan staat er een hele lange rij en de andere kassa is alleen een pin kassa het is hopeloos in sommige Trekpleister winkels maar er worst toch niks aan gedaan los het op
Slechte klantenservice en site
Pakket was door hun fout verkeerd bezorgd. Of ik hem even zelf op ging halen in een andere stad. Ook geen excuses verder.
Als ik dat niet wilde moest ik Post NL maar vragen, terwijl de fout op hun website is ontstaan.
GOWOKEGOBROKE.
GOWOKEGOBROKE.
ALTIJD WEER DIE BLM PROPAGANDA.
Slechte Trekpleister, Leiden - Kennedylaan
Klanten staan bij de toonbank om te betalen en het duurt echt 10 minuten voordat er een medewerkster uit het magazijn komt. Aanbiedingen worden veel te laat in de winkel gezet, die overigens vol staat met displays, karren en andere troep. Onaardige medewerksters. Niet fijn winkelen bij Trekpleister, Leiden - Kennedylaan. Beter geen ster dan 1 ster, maar dat kon niet.
Ik koop hier al jaren wraps, onvriendelijke klantenservice als er iets mis gaat
Ik koop hier al jaren wraps , en aangezien er geen trekpleister in de buurt zit koop ik ze dan maar online in een groot aantal. Dit gaat al jaren goed tot vandaag.
Vandaag kreeg ik 14 pakken wraps met een datum van net een maand. Dus ik bel de klanten service maar kan ze niet ruilen en moet ze op mijn eigen kosten retour sturen omdat er geen winkel in de buurt zit. Ik mag dus kosten maken omdat hun niet op de site vermelden ze korter houdbaar zijn als anders.
Als ik ze dus nu opnieuw bestel is er kans groot ik weer dezelfde krijg dus ik heb besloten om hier niet meer te bestellen. De klant vriendelijkheid was ver te zoeken aan de telefoon. Voortaan bestel ik ze wel bij plein daar word altijd alles netjes opgelost en daar kan de trekpleister nog een hoop van leren.
Stomme actie
Stomme actie : €250,00 aan rozen als prijs…….
Alleen goed voor de bloemenwinkels die meedoen.
Eens maar nooit meer Trekpleister
Online twee producten besteld, die na het weekend in de winkel afgehaald konden worden. Maar geen afhaalbewijs ontvangen. Bellen naar de klantenservice en kreeg te horen dat de helft van de producten nog niet geleverd konden worden. Dat zou een week later gebeuren en ik zou een afhaalbewijs ontvangen. NB stond op de website dat het product wel op voorraad was. Als het product er dan nog niet was kon ik de bestelling annuleren en zou ik mijn geld terugkrijgen. Na een week nog geen afhaalbewijs en weer bellen met de klantenservice. Die dame kon me niet vertellen of het product al in de winkel was, dat kon of wilde de winkel haar niet vertellen. Ik moest er maar zelf langs gaan. Ik heb toen maar de bestelling geannuleerd.Ik zou mijn geld binnen twee weken ontvangen. Niet dus en maar weer bellen met de klantenservice. Nu weer iemand anders aan de lijn en na een belletje naar de winkel werd duidelijk dat de winkel mijn bestelling als afgehaald had geboekt, notabene op de datum dat ik de bestelling twee weken daarvoor had geannuleerd. Gelukkig werd het nu voortvarender opgepakt door de klantenservice en had ik binnen een paar dagen mij n geld terug. Na zo'n slechte ervaring met Trekpleister ben ik niet meer van plan om er nog iets te bestellen. De voorraad informatie op hun website is niet te vertrouwen.
Voor de zoveelste keer was er een…
Voor de zoveelste keer was er een aanbieding niet. Nu weer vuurvliegje een lampje op zon energie.
Trekpleister Sneek ,had gebeld naar…
Trekpleister Sneek ,had gebeld naar Sneek omdat ik daar toch moest zijn had 6 pakken kg koffie die ik niet kon gebruiken mijn koffieautomaat stuk dus wou ze ruilen voor oploskoffie mijn computer zat een Virus op dus kon de bon van het bestelde niet uitprinten wel kon ik via telefoon de bank betaling laten zien ,nou geweldig geen probleem zo zonder problemen omgeruild echt top opgelost fijn dat het zo kon anders had ik het weg kunnen gooien ook zonde ,toppers hoor kunnen sommige filialen nog wat van leren.5sterren voor de medewerkers van Sneek super vriendelijk bedankt.fijne Pasen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.