Ik heb op 27 juli een bestelling 11004966132 geplaatst die op 29 juli zou worden geleverd. Sinds 29 juli staat het pakket bij post nl als status gesorteerd, maar dus nog altijd niet bezorgd nu ruim ee... Mehr ansehen
Bijzonder slechte ervaring. Had op de site aanbieding van 2+2gratis gezien rn hebt dat toen gekocht maar toen ik de bestelling binnenkreeg zaten er maar 2 flacons in: ik had 19,98 euro betaald. Dus... Mehr ansehen
In de folder: aanbieding 4 bussen scheerschuim voor 5 euro. Bij afrekenen blijkt de korting 4 ct per bus!! Wat een superaanbieding is dat. Belacheljk. Alles terugezet dus. Dit soort aanbiedingen zou n... Mehr ansehen
De La Vie Est Belle geschenkset bevatte daadwerkelijk een 80ml inhoud. Dat is een combinatie van 30ml parfum en 50ml bodylotion. Dus daarop heeft Trekpleister de persoon genaamd Fred die hier een revi... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Trekpleister op internet, voordelige producten, reizen, hotelboekingen en verzekeringen!
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Lego met korting gekocht
Lego met korting gekocht. Zo stond dat bij de bestelling. 45 euro korting. Bij het afrekenen was dat opeens veranderd. Had dat even niet scherp dus na bellen. 3x20 minuten in de wacht gestaan. Weigeren het terug te draaien. Oplichtinging van klanten. We gaan alles terugsturen wat een ongelovelijk slecht bedrijf. Sneu voor onze kinderen die we dit al beloofd hadden.
Over de top irritante reclame…
Over de top irritante reclame trekpleister, nodigt absoluut niet uit!
12 dagen wachten op bestelling
Online op maandag besteld, zou woensdag geleverd worden. Dus niet, heeft daarna nog 10 dagen geduurd voordat geleverd werd. Niets van trekpleister vernomen. Chatbot vreselijk, snapte mijn probleem niet. Mail gestuurd, retour, werd niet gelezen. Lange wachttijden bij bellen. Nooit weer!
de kassa topper
Ik was op 4 oktober om 17:30 in de winkel langsgekomen en de medewerker met zwart krullend haar die bij de kassa werkte heeft mij goed geholpen. Topper!
Slechte service, bestel hier niet
Bestelling niet compleet geleverd. Artikelen nog beschikbaar in webshop maar ze willen geen nalevering doen.
Alles retour sturen kan ook niet, moet dat via winkel doen, die niet in mijn buurt zit. Klantenservice telefonische slecht bereikbaar geen update hoe lang de wachttijd nog is, na 12min maar opgehangen. wat een slechte zaak. Was eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel.
Ben benieuwd hoe de terugbetaling gaat verlopen van de niet geleverde producten
Slechte service
Had een leuke aanbieding besteld, maar niet geleverd gekregen. Na chatten werd mij belooft dat Trekpleister mij terug te bellen, maar doen dit niet.
Bestelling betaald daarna niets meer…
Bestelling betaald daarna niets meer gehoord. Telefonisch niet berijkbaar Geen zaken online met trekpleister doen. Geld weg!
Kapotte wasmiddelflessen
Had ik deze reviews maar eerder gelezen, dan had ik Trekpleister links laten liggen.
Drie zware flessen wasmiddel zijn zonder enige bescherming in een doos gesmeten, samen met allerlei andere drogisterijproducten. Het resultaat laat zich raden: lekkende flessen die de rest van de bestelling hebben verpest.
De klantenservice? Onbereikbaar. Al meer dan 25 minuten aan dat eindeloze deuntje, zonder iemand aan de lijn. En in andere reviews lees ik dat klanten met kapotte producten doodleuk zelf naar een winkel worden gestuurd. Hoe bizar is dat? Je bestelt online en mag vervolgens hun fouten zelf offline gaan oplossen.
Volgende keer bestel ik weer gewoon bij Etos of Kruidvat. Die begrijpen tenminste hoe je spullen netjes verpakt en problemen fatsoenlijk afhandelt.
Pakket van 50 euro nooit ontvangen
Pakket van 50 euro nooit ontvangen. Zou een onderzoek gestart zijn in samenwerking met PostNL. Dit was in april. Tot op heden niks meer gehoord. 3x 40 minuten in de wachtrij gestaan op de telefonische klantenservice, per mail niet bereikbaar. Schandalig
Trekpleister online? NIET DOEN!!!!
Minder dan een 1 kan ik helaas niet geven, maar wat een slechte tent is dit. Op woensdagochtend heb ik een bestelling geplaatst en 6 dagen later staat deze nog steeds op in behandeling. Daar heb ik dus een vraag over, maar contact opnemen met de klantenservice is onmogelijk. Alle tijden geprobeerd: direct om half 9 uur, vlak voor sluitingstijd, via chat Aaf… maar steeds krijg je alleen dat super irritante muziekje of probeert u het later nog eens! Waar zit iedereen???
Als bedrijf heb je toch een serieus probleem als je zo met je klanten omgaat. Annuleren kan ook niet, want zogenaamd zijn ze “meteen aan de slag” gegaan met je bestelling. Dussss… mij zijn ze kwijt als klant. Wees wijs: bestel hier niet online!
Onbereikbaar bedrijf !
Bedrijf doet alsof ze bereikbaar zijn via chat of telefoon. Dit is echter onmogelijk. Maakt niet uit welke optie je via de telefoon kiest, want je blijft verplicht luisteren naar een hoogst irritant muziekje, tot je ophangt na een half uur wachten en niemand te hebben gesproken.
De chatbot weet ook bij God niet wat hij met je vragen aan moet. Zinloze antwoorden zijn het enige dat je krijgt. Als de computer dan vraagt of hij je zal doorverbinden met een medewerker en je zegt ja dan word je verrast met het feit dat er geen medewerkers beschikbaar zijn overdag...
Bestelling verkeerd geplaatst via internet
Bestelling verkeerd geplaatst via internet 2 voor prijs van 1, waarom zou ik iets normaal voor onder 10 euro, nu voor 20 euro bestellen... Maar nasturen was geen optie, dat zou goede service zijn. Je moet dit in een winkel oplossen, ik bestel niet voor niets via internet, beetje jammer.
Slechte klantenservice
Mijn pakket was niet met genieg plastic opgevuld, waardoor 1 fles shampoo kapot gegaan is. Ik mag er mee naar een winkel om te over leggen met een filiaalmanager (er ligt hier geen trekpleister winkel in de buurt, bestel niet voor niks)nouja dan heb je dus pech.
Nog nooit zo een slechte klantenservice meegemaakt, ik zal hier dan ook zeker niet meer bestellen.
Kruidvat Franeker
Kruidvat Franeker, jonge blom geen enkele ambitie ,loopt daar als een verdwaalde tak door de winkel en op mijn vraag,antwoord schouder ophalen, dan komt een oudere dame ,een kanon,een bekstuk, dezelfde vraag weet ook van niks,ik zeg haar hier hangt altijd het product wat ik zoek, lades
komen open, bek als een scheermes en
gemopper ,dus geen aankoop want geen
product,vriendelijkheid kennen ze niet bij kruidvat en kennis van zaken al evenmin,een waardelose winkel
zeker niet, dom jazeker,
Product online besteld
Product online besteld , is ook snel geleverd maar nooit een aankoopbon ontvangen tbv de garantie . Meerdere keren de klantenservice proberen te benaderen maar geen contact mogelijk , ook de chat functie werkt niet . Zeer slechte aftersale service
Bestel geen 1+1 gratis luiers
Bestel 1+1 gratis luiers, krijg 1 doos. Probeer tevergeefs de ‘klantenservice’ te bereiken met meerdere keren bellen, op verschillende dagen en tijdstip, maar na elke keer ruim 20 minuten wachten heb moeten opgeven. Waardeloos en de laatste keer dat ik hier bestel, al krijg ik geld toe.
Kreeg een verkeerd artikelen geleverd
Kreeg een verkeerd artikelen geleverd. Klantenservice erkend dat er verkeerde foto op internet stond, maar beroept zich op drukfouten, verder geen enkel excuus of tegemoetkoming. Klantenservice sowieso slecht bereikbaar totaal geen invoelingsvermogen.
Ik ga voortaan wel naar ander bedrijf
wat een slecht bedrijf
wat een slecht bedrijf, je besteld iets waarvan bij aankoop gezegd wordt 1 plus 1 gratis!! als je bestelling arriveert blijkt het tegendeel waar te zijn, als je dan vervolgens contact zoekt, blijkt de chat niet bereikbaar en telefonisch ook niet, rest mij niets anders dan te zeggen; pas op met deze slechte drogisterijketen!!!!! ze geven niet thuis!!
Slechte Klantenservice..!
Mijn bestelling is na meer dan een week nog steeds niet geleverd; volgens de bevestigingsmail had deze op donderdag 17 juli klaar moeten liggen om af te halen bij de winkel bij mij in de buurt. Tijdens een chatgesprek met de klantenservice vanmiddag vertelde een van de medewerkers me dat mijn bestelling al in de winkel lag en dat ik deze direct kon ophalen. Raad eens? Ik was in de winkel en er lag geen pakketje voor me klaar. Ik moet zeggen dat ik enorm teleurgesteld ben over het gebrek aan professionaliteit van jullie klantenservice. Wanneer leveren jullie mijn bestelling?
Goedemorgen.
Goedemorgen.
Wat een vreselijk lullige reclame op televisie!
Alsof de kijkers randdebielen zijn.
Ik vind mevrouw Bloemen toch al een grote aanstelster maar dat ze dit spotje inspreekt zegt iets over haar hoge nood om een paar grijpstuivers mee te pakken.
…daar maak je MIJ niet blij mee…
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.