Nice product in terms of design, but very poor warranty & service. The zipper failed under normal use; for a bag of ~€800, you’d expect better. Travelteq relies on limited warranty terms and shows... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Offering an exclusive collection of portable luggage for a new kind of traveler by bringing functional and timeless design together with old age craftsmanship.
Kerkstraat 67, 1017 GC, Amsterdam, Niederlande
- +31 20 808 4404
- info@travelteq.com
- www.travelteq.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Weekender, top tas
Ik heb de weekender inmiddels een half jaar en ben er nog steeds zeer tevreden mee. De tas is super praktisch, biedt verrassend veel ruimte en de kwaliteit is echt uitstekend. Ideaal voor weekendjes weg, tripjes en andere uitjes. Wat mij betreft de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit: een mooie, tijdloze tas die er ook nog eens heel praktisch in gebruik is. Zeker een aanrader!
Mooie tas met een kwalitatieve uitstraling!!
Leuke showroom waarbij je goed kan kiezen. Tassen en verdere producten zien er mooi uit en het is zeer overzichtelijk om een juiste keuze te maken. Tas daarna besteld welke snel en keurig verpakt geleverd is. Gebruik de tas veel en is zeer praktisch in gebruik en ik krijg diverse complementen. Kortom, een aanrader!!!
The perfect match !!!
Begrijp nu hoe mijn vrouw gek kan zijn op tassen. Begonnen met een standaard zwart/zwart Travelteq. Voor deze zomer een lichte bruin met oranje voering naar de bedrijfskleur. Voor deze winter een espresso/blauw waar ik heel blij van wordt. Zijn echt perfecte tassen in gebruik en kan er alles in kwijt !!!
Top top top🙏🏼
Italiaans vakwerk!
Geweldig mooie leren attache tas en prachtig vakwerk. En heel handig is over nagedacht!
Prachtige tas voldeed
Prachtige tas voldeed
Aan alles wat ik er van verwacht
Snelle afhandeling van mn order
Prachtige klassieke materialen met een…
Prachtige klassieke materialen met een eigentijdse uitstraling
Top tas naast de originele die ik al…
Top tas naast de originele die ik al jaren heb is de nieuwe ook weer van topkwaliteit
Geweldige tassen
Geweldige tassen, gebruik de weekender elke dag.
Super happy with my bag
Super happy with my bag, my first Travelteq is already 15 years old and just bought my second one. It have aged beautifully.
Tas zet er in eerste plaats geweldig…
Tas zet er in eerste plaats geweldig uit. Materiaal is van een ongekend niveau . Daarbij zijn de ruimtes in de tas heel goed bedacht . Van laptops tot opladers en pasjes. Zeer blij met deze geweldige 💼
Al meer dan 15 jaar bijzonder content…
Al meer dan 15 jaar ben ik zeer tevreden met mijn Travelteq. Een onmisbare accessoire voor mij, all over the world.
Ik kan een Travelteq tas van harte aanbevelen!
Perfecte maat en super goede kwaliteit!
Perfecte maat en super goede kwaliteit!
Top kwaliteit
Top kwaliteit, snelle levering en ziet er erg mooi uit!
Top kwaliteit, mooie tas
Top Tas, top kwaliteit en top service. Ook nadat ik een klein issue had met een stiksel dat wat los gekomen was maar dat is zeer netjes opgelost onder garantie. Fijne customer care dus! En dat kan gebeuren met zeer mooi Italiaans handwerk! Krijg veel complimenten over de tas.
Halen dus!
Beste aankoop in jaren!
Ik heb mijn Travelteq Briefcase cognac/light blue al 3 jaar en de tas wordt steeds mooier! Fan van de handige vakken, overzichtelijk, kwalitatief goed en super stijlvol. Echt een eye catcher, krijg veel complimenten!
Een klasse apart: absolute aanrader!
Ik ben al langere tijd een zeer tevreden klant van Travelteq. De producten zijn prachtig vormgegeven en stralen vakmanschap uit. Je ziet en voelt direct dat ze met passie zijn ontworpen en gemaakt. Inmiddels heb ik meerdere producten in gebruik en allemaal bevallen ze uitstekend. Hoogwaardige kwaliteit, tijdloos design en magnifique afgewerkt. Een merk dat zijn belofte meer dan waarmaakt. Aanrader!
Ik heb al sinds de het 'nieuwe'…
Ik heb al sinds de het 'nieuwe' Travelteq mijn briefcase en ben echt blij ermee, nog steeds veel leuke complimenten!
Vreemde ervaring
Vreemde ervaring: tas besteld en binnen 24 uur krijg je e-mail met een aanbieding 10% korting als je een tas koopt. Een traveler besteld en weer hetzelfde, binnen 24 uur e-mail met 10% korting. Vraag vooraf om korting, anders wordt je de gek aan gestoken. Dan wordt er gereageerd op je googlepost en mag je praten met de computer. Fantastisch, maar niks opgelost.
Alleen AI-reacties, verder geen contact mogelijk
Het bedrijf met nogal een fanatieke marketing-afdeling stuurt mij per mail een kortingscode die - waarschijnlijk door een technische reden - niet te verzilveren was. Wanneer ik reply op mails (waarvan wordt aangegeven dat dit mogelijk is), krijg ik alleen met AI gegenereerde reacties, maar waarbij niet wordt aangegeven dat het een AI-bot betreft. Lisa - a.k.a. de bot - beloofde dat er contact zou worden opgenomen. Helaas niks meer vernomen. Daarna geprobeerd via het contactformulier op de website; ook geen reactie. Als je tassen van 720 euro en meer verkoopt, mag je echt veel betere - premium - klantenservice verwachten.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.