Min Datter og jeg bestilte en rund rejse til Bali , Gili T og Lombok igennem Travel2 Bali. Det er ikke sidste gang vi gør det. Travel2bali skræddersyr rejsen efter vores ønsker. De er rigtig hjæl... Mehr ansehen
Netop hjemkommet fra en fantastisk 16-dages tur til Bali, arrangeret af Travel2Bali. De skal absolut have 5 stjerner for det program de havde lavet til os baseret på de ønsker vi havde beskrevet ved... Mehr ansehen
En agents kompetencer ses først for alvor, når noget går galt. Her viser Travel2Bali sin kvalitet. Hårdt vejr gjorde, at vi ikke kunne sejle og skulle bruge flybiletter osv. i en fart. Eet telefonopka... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Travel2Bali har specialiseret sig i individuelle rejser til Bali og de omkringliggende øer. Vi skræddersyer alle rejser efter vores gæsters ønsker og behov, og vores store viden og lokale service sikrer jer en oplevelsesrig rejse af meget høj kvalitet. Vi har eget kontor og personale på Bali, som altid står klar til at servicer vores gæster på Bali – Gudernes Ø. En rejse til Bali er en uforglemmelig og enestående oplevelse. Rammerne er perfekte, klimaet behageligt, solen gavmild, naturen betagende smuk, kulturen fascinerende og spændende og en meget imødekommende og gæstfri befolkning – kort sagt et tropisk paradis perfekt til både afslapning og aktiv ferie. Oplev det balinesiske hverdagsliv på tætteste hold. Udover privat guideservice inkluderer alle vores rejser også privat chauffør. Dette er med til at give jer et utroligt indblik i Balis spændende kultur, den betagende smukke natur, øens fantastiske befolkning og deres mange traditioner. Det der virkelig tryllebinder og fascinerer de besøgende, er den balinesiske folkesjæl og deres livsglæde. Vi har 15 års erfaring i individuelle og skræddersyede rejser til Bali og de omkringliggende øer. Vores store viden om Bali kombineret med eget lokalt kontor, guider og chauffører, giver jer en sikker og oplevelsesrig rejse af meget høj kvalitet. På Bali venter der jer en ferie udover det sædvanlige på Gudernes Ø. Vi har et stort udvalg af rejser til Bali og de omkringliggende øer. Vi har mange eksempler på rejser, som forhåbentligt kan inspirere jer til, hvordan netop jeres drømmerejse skal se ud og vi udarbejder meget gerne et uforpligtende rejsetilbud baseret på netop jeres rejseønsker, behov og forventninger.
Gabelsvej 5, 6740, Bramming
- +45 4027 7595
- Rejser@Travel2Bali.dk
- www.travel2bali.dk
Fantastisk mor datter tur
Travel2bali skræddersyr rejsen efter vores ønsker. De er rigtig hjælpsomme i alle henseender. Alt var tilrettelagt til mindste detalje.
Det er super skønt ikke at skulle gøre noget selv.
Vi havde en fantastisk tur- Travel2Bali får kun rosende ord herfra.
Fantastisk land - Fantastisk folk - FantastiskTravel2Bali
Vi vil helt klart anbefale Travel2Bali. Stort tak til Sara og Tim for at gøre vores ferie helt unik.
Min mand og jeg ville til Bali og fejre min 60 års fødselsdag i januar 2026. Så vi havde mange gode planlægnings møder med Sara og Tim, de ved så meget om Bali, om kulturen, naturen og den dejlige befolkning. Så vi fik skræddersyet vores helt unike ferie, som vil aldrig vil glemme.
Travel2Bali har også deres egen kontor dernede, med deres egne lokale guider, så vi følte os meget trykke fra starten og så var hjælpen der i løbet af kort tid når vi kontagtede dem og også da de små fik brug for læge.
Vi er bedsteforældre, som gerne ville have hele flokken med. Vores 6 børnebørn på 9-6,5-4-2 og 2 babyer på 10 mdr og så 10 voksne.
Vi var der i 23 dage og boede 3 forskellige steder. i Ubud - Pemuteran - Sanur, Vi havde vores egen bus og vores helt egen fantastiske guide Timo med på alle vores udflugter.
Vi vil helt klart gerne afsted igen og det bliver selvfølgelig med Travel2Bali
Anette og Paul og hele familien
Oplevelserne var perfekte
Vi købte en pakkerejse og alt fungerede helt efter planen.
Søde og hjælpsomme mennesker både i Danmark og på Bali.
Det er absolut ikke sidste gang vi har rejst til Bali med Travel2bali❤️
Anbefaling – Travel 2 Bali
Min mand og jeg har været på Bali med vores to piger på 19 og 21 år på en fantastisk 17-dages rejse, hvoraf 14 dage var rundrejse. Turen var virkelig godt sammensat fra start til slut.
Vi startede med 5 dage i Ubud med shopping, vandfald og river rafting, fortsatte med 4 rolige dage på Nusa Lembongan med strand, snorkling og nærvær og sluttede i Sanur på et stort, lækkert hotel med strand, pool, cykling langs promenaden og shopping tæt på.
Hele rejsen har fungeret upåklageligt, og Travel 2 Bali har rådgivet og vejledt os professionelt hele vejen. En særlig tak til Sara for hendes ekspertise, nærvær og tålmodighed – og også tak til Tim.
Vi kan varmt anbefale Travel 2 Bali. Bali har virkelig imponeret os med både naturen og de smilende, venlige mennesker 🌴
Drømmerejse til Bali med Travel2Bali
Vi har været 4 personer afsted på den mest fantastiske rejse med Travel2Bali, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse.
Rejsen startede i Ubud, som virkelig bød på så mange spændende og unikke oplevelser. Vi var bl.a. i Monkey Forest, på river rafting og besøgte smukke vandfald i området – og der var hele tiden noget nyt og spændende at lave. Ubud var virkelig et højdepunkt for os.
Herefter rejste vi videre til Nusa Lembongan, hvor vi boede i små, hyggelige hytter med udsigt til den mest idylliske strand. Det var så roligt og smukt, og stemningen derude gjorde oplevelsen helt særlig og mindeværdig.
Til sidst sluttede vi rejsen af i Sanur, hvor vi boede på et virkelig lækkert hotel med udsigt over det blå hav, direkte adgang til stranden og skønne poolområder. Det var den perfekte måde at runde rejsen af på.
Alt i alt har det været en helt igennem fantastisk rejse, hvor vi har fået minder og oplevelser for livet og set så mange forskellige sider af Bali.
En helt særlig tak skal også lyde til Sara, som har rådgivet os gennem hele forløbet. Hun har været utrolig hjælpsom, altid klar ved telefonen og virkelig givet os en tryghed før og under rejsen. Det har gjort en kæmpe forskel for vores oplevelse.
Vi kan kun give vores allerbedste anbefaling 🌴
Der var styr på hele rejseplanen og…
Der var styr på hele rejseplanen og ikke mindst hotelbookingerne. Travel2Bali og den lokale agent var hele tiden tilgængelige og afhjalp hurtigt og effektivt de små ting der opstod. Mange tak for en fantastisk ferie.
Travel2Bali får vores bedste anbefalinger
Travel2Bali får vores bedste anbefalinger - vi har haft en fantastisk rejse med dem her i uge 42 og 43. Rejsen var så gennemført og alt fungerede perfekt og guiderne var super søde og hjælpsomme.
Vi boede først i Ubud, derefter tog vi videre til Gili T også tilbage til Sanur - en fantastisk rejse hvor vi fik oplevet en masse forskelligt.
Vi kan kun anbefale Travel2Bali til at planlægge en rejse for jer, det vil man ikke fortryde - man får en god vejledning hjemmefra og en plan for rejsen så der er aldrig tvivl om noget og Tim er rigtig god til at hjælpe.
Den bedste ferie nogensinde.
Travel2bali får vores bedste anbefaling. Helt igennem fantastisk ferie, godt planlagt så der var noget både for børnene og de voksne. Helt igennem god service fra Tim men også fra de lokaler guider på Bali. Jeg tør godt sige det er den bedste ferie nogensinde. Næste gang turen går til Bali bliver det helt sikkert igen med Travel2bali.
Tilfreds
Rigtig god service både inde, under og efter ferien. Vi havde en rigtig god tur og ville med glæde rejse med travel2bali igen 👌🏻
En helt fantastisk planlagt og…
En helt fantastisk planlagt og gennemført rejse. Alt fungerede fra start til slut. Vi følte os meget trygge hænder ved vores guide, der var med hele vejen og på alle ture.
Rejsen levede til fulde op til vores forventninger og vi kan kun varmt anbefale Travel2Bali - De gør det virkelig godt - Tak
Drømmerejse til Bali
Er lige kommet hjem fra en fantastisk rejse til Bali.
Tusind tak til Sara fra Travel2Bali for i samarbejde med os at planlægge en helt igennem perfekt rejse med fantastiske oplevelser.
Også en stor tak til vores guide Wayan og vores chauffør Wayan, som med deres venlige, imødekommende og professionelle måde var med til at gøre ferien helt igennem fantastisk.
Lige fra afhentning i lufthavnen, indtjekning på hoteller, udflugter, transport mellem hoteller, som også var udflugter, til aflevering i lufthavnen igen har alt været perfekt.
Kan helt igennem anbefale Travel2Bali.
Skøn tur til Bali/ Gili T
Travel2Bali får fuld hus på stjerner 5 stjerner, med et meget stor plus til hver stjerner.
Fra førte samtale med Tim, da vi skulle bestille vores rejse følte vi os meget trygge og kunne fornemme at her var der styr på alt hvad der handler om bali ,efter nogle gode samtaler og planlægning af vores skønne rejse til Bali og Gili Trawangan. Hvor vi først havde 3 nætter i Sanur for lige at falde lidt ned,så 4 nætter i ubud med mange oplevelser, så gik turen til Gili T hvor vi var i 4 nætter rigtig spændende ø igen mange oplevelser, så gik turen tilbage til Sanur hvor vi skulle være de sidste 9 nætter.
Vi er meget imponeret af hvor perfekt hele turen er planlagt og alt gik fuldstændig som det skulle.
Timet og tilrettelagt ned til mindste detalje, der var ikke på noget tidspunkt hvor vi var i tvivl om noget.
Tim og Teem havde fuld styr på hele vores rigtig skønne ferie.
Vi siger tusind tak for alt ,det er ikke sidste gang vi rejser med Travel2Bali og vi kan varmt anbefale at tage kontakt til Tim / Travel2Bali
Travel2Bali får 10 stjerner ud af 5
Travel2Bali får 10 stjerner ud af 5. Vi havde 18 fantastiske dage på Bali og Gili øerne. Tim og hans hold planlagde rejsen ud fra vores ønsker og alt levede op til forventningerne. De er super tilgængelige og svarer hurtigt både før og under rejsen på telefon, SMS og What'sapp. Det lokale hold på Bali er fantastiske, og så sikrede de hurtigt de indskydelser vi fik under ferien omsat. Guiderne er utrolig venlige og vidende om Bali og dets samfund. Vi fik kultur, natur, strand og shopping ligeligt fordelt, så der var noget for os alle 5. Kæmpe tak til Tim og hans hold for en fantastisk oplevelse.
Tre generationer på rundrejse på Bali.
Vi er er en stor familie på 12 personer hvor der er fire børn på henholdsvis to på tre år, en på syv år og en på ti år, resten er voksne med alderspræsidenten på 67 år. Vores ønske var, at skabe en fælles oplevelse for hele familien ved at tage på en længere rejse, og vi valgte Bali som rejsemål. Min hustru Kis og jeg er noget rejsevante, og stiller store krav, dels til destinationen men også til hvad vi kan opleve når vi er på stedet og sidst men ikke mindst til rejseselskabet. Kis tog allerede i oktober 2024 kontakt til Travel2Bali v/ Tim og Sara. Forinden havde vi lavet et baggrundstjek af virksomheden, og fandt alt tilfredsstillende. Kis havde forinden lavet en grov skitse for rejsen, og drøftede den så med Tim og Sara, for at få skræddersyet rejsen lige som vi gerne ville have den. Tim og Saras viden gjorde, at vi rettede noget til, skar noget fra og tilvalgte noget andet, i en meget god og konstruktiv dialog. Det skal nævnes, at vi er detaljeorienterede, og vi havde derfor mange spørgsmål om hoteller, hvad kunne vi se og opleve osv. osv. Vores ønske var også, at der skulle være noget for alle aldersgrupper, så vi ønskede bl.a. besøg på en skole, besøg hos en lokal familie, naturoplevelser, riverrafting, svømme med delfiner og snorkling osv. Vi kontaktede derfor Tim og Sara mange gange, og de var tilgængelige alle ugens dage. Vi havde rettelser helt op til afrejsen den 3.september 2025, men vi blev altid taget venligt imod når vi ringede, og vores ønsker blev opfyldt.
Selve rejsen levede helt op til vores forventninger. Vi boede fem forskellige steder, og transport mellem stederne klappede fuldstændigt. Bali er utroligt smukt og frodigt, med grønne rismarker, vandfald, smukke udsigtssteder, koraller, tropiske farverige fisk, skilpadder osv. Overalt hvor vi kom frem, blev vi mødt af smilende venlige og meget søde mennesker, som gjorde alt for at vi skulle føle os godt tilpas. Det virker som om balineserne er glade for det mere simple liv og generelt virker lykkelige og tilfredse. Hotellerne var super fine og af høj standard. Udflugterne var veltilrettelagte og vi fik meget viden om Bali, befolkningen og deres kulturer og skikke. Vores to guider Tim og Wayan, var begge meget venlige og imødekommende, og vidste utrolig meget om Bali. Vores chauffører kørt stille og roligt og meget sikkert, og var altid punktlige med aftaler. Vi vil varmt anbefale Travel2Bali og Tim og Sara, hvis man påtænker en rejse til Bali. Kis og jeg vil bestemt ikke afvise, at vi vender tilbage en dag, og så vil vi helt sikkert kontakte Tim og Sara igen.
Kan ikke nævne noget specielt- da alt har fungeret på vores rejse.
Vi er kommet hjem fra Bali / Øerne for ikke så længe siden og må sige det har været den mest succesfulde og fantastiske ferie vi har været på.
Alt var velbeskrevet fra Travel2Bali hjemmefra , chaufføren overholdte alle tiderne, meget meget dygtig guide samt lækre/ flotte hoteller vi havde booket.
Kan fortælle at min datter glemte sin pude på det hotel vi var på og opdagede det da vi skulle med båden til øerne.
Med samtale med chaufføren som intet engelsk kan og kontakt til deres kontor - JA så lå hendes pude i receptionen næste dag kl 11 på vores nye hotel på Gili øerne . Vi fandt mange lokale restauranter hvor maden var lækker og billig - vi brugte Chat GPT. Fremragende rejseselskab- kan virkelig anbefales. Vi havde 19 dage med 16 overnatninger og var på 5 forskellige hoteller- alle steder kunne noget specielt- men skulle vi vælge I dag med vores erfaring, vil vi “ nøjes” med 4 - det kunne indimellem føltes lidt stressende, da man jo lever mere eller mindre i sin kuffert 😊 befolkningen er virkelig søde og behagelige at omgås 👍 - Når man køber en rejse hos Travel2Bali , så får man tilsendt en masse vigtig informationer mm LÆS DET - det gør din rejse og specielt ift lufthavnen meget meget nemmere.
Spændende rejse til Bali
Vi havde 16 rigtig gode dage på Bali, fordelt på 4 destinationer.
Gode hoteller samt super god lokal guide og chauffør fra travel2bali.
Det var en fornøjelse at høre Wayan fortælle om Balinesisk kultur og traditioner.
Vi rejste to veninder i 60erne.
5 velfortjente stjerner.
Til Sara & Tim, Travel2Bali.
Fra kontakt til Tim, til hjemkosten efter 16 dage på Bali, har det hele bare klappet, hjemmesiden er fatastisk sat op, så man kan tilrettelægge sin tur, trin for trin og samtidig følge med i, hvad turen løber op i.
Alt under turen har bare været nøjagtig som Tim forklarede før afrejsen, samtlige steder vi skulle afhentes, eller bringes var vores chauffør klar.
Voucher systemet virker perfekt, man føler sig tryg og hvis noget skulle ændres eller rettes til, fik vi en meddelelse fra Edi, den lokale mand på Bali.
Super ferie - mange tak for det Tim.
Super godt organiseret tur
Selvom vi bookede mindre end en måned før afrejse formåede Travel2bali at organisere en rigtig god tur til os. Dejlige hoteller med centrale beliggenhedder, rar guide og chauffør. Og da vejret gjorde at vores færge blev aflyst sørgede det lokale kontor for at alt klappede alligevel. De ordnede at vi kunne blive på vores hotel, bookede ny færge, ny transport fra færge til det næste hotel osv. og informerede godt undervejs. Kun ros herfra :-)
Fuldstændig fantastisk service!
Vi planlagde og rejste med Tim og Travel2Bali 16 dage i juli 2025 for vores familie på tre.
Vi har rejst med mange forskellige rejsebureauer igennem tiden men aldrig har vi fået sådan en fantastisk service før under og efter en rejse!
Tim var inden afrejse til hjælp både tidligt og sent når vi havde spørgsmål!
Under vores rejse blev den ene af os syg, måtte på hospitalet og igennem en operation, her stod de klar til at hjælpe os og sørgede for vi kunne blive på vores hotel den ekstra uge vi måtte blive på Bali, de stod klar med transport- gode råd og var bare en mega hjælp i en lidt besværlig tid.
At der er et lokalt kontor på Bali hvor Edi sidder gør en stor forskel når man kommer i bekneb! Han kom endda forbi sygehuset med frisk frugt og bare for at tjekke op om han kunne gøre noget. Det kalder vi service!
Efter hjemkomst har Tim fulgt op på hvordan hjemrejsen gik og om alt er okay.
Vi gav gerne Travel2bali 1000 stjerner hvis dette kunne gives og vi vil til hver en tid rejse med dem igen og giver dermed vores bedste anbefalinger.
Perfekt planlægning af ferie
Perfekt planlægning af ferie, Travel2bali lytter til ønsker og kommer med rejseforslag. Under ferie er der total styr på det, vi flyttede 4 gange (bus,båd,indrigs fly) alt forløb planmæssigt og ved spørgsmål er der svar fra lokal kontor inden for 5-10 min. Vi har rejst 3 gange med dem og gør det gerne igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.