Trappenkopen Bewertungen 31

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na lang struinen op internet, op een dag gewoon maar eens binnengelopen bij een 'trappenzaak‘ Bijzonder vriendelijk en deskundig zijn we te woord gestaan door Jan Ros. Heel kalm en bedaard heeft hij o... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De trap is echt prachtig geworden, waar we heel blij mee zijn. Deskundig advies, die zeker geleid heeft tot een nog mooiere/betere trap. Alleen nadat de trap besteld was, waren er wat communicatie o... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

We hebben als sportvereniging een bouwpakket van een spiltrap gekocht bij Trappenkopen. Aan de hand van een (Engelstalige) gebruiksaanwijzing en met enig technisch inzicht goed te doen door vrijwillig... Mehr ansehen

1. Treppenbau

Vom Unternehmen geschrieben

Trappenkopen.nl waar design trappen & betaalbare trappen elkaar ontmoeten. Wij helpen u graag om samen met u een hele mooie trap te bedenken, ontwerpen, helemaal op maat te maken en te monteren. U kunt kiezen uit vele prachtige materialen, 25 houtsoorten, eigentijdse en klassieke stalen en houten designtrappen met hardhouten, stalen, glazen, natuurstenen of betontreden. Belangrijk vinden wij om binnen uw budget een zo degelijk en mooi mogelijke trapuitvoering te creëren. U bent van harte welkom in onze trappenshowroom. Om elkaar niet te missen, is het goed om even vooraf een afspraak te maken. Wij zien u graag tegemoet!

4,3

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het duurt even, maar dan heb je ook wat.

In onze zoektocht naar een nieuwe spiltrap werden wij door andere trappenleveranciers gewezen op Level Bouwproducten als de specialist voor spiltrappen. Onze ervaringen met het bedrijf zijn positief. Prettig ontvangen in het bedrijf, contact met eigenaar Jan Ros en zijn tekenaar plezierig. De plaatsing door deskundig en zeer plezierig personeel. Alleen de vervanging van een traptrede liet even op zich wachten. Dat is een punt van aandacht voor het bedrijf: snel reageren op vragen. Met het uiteindelijke resultaat zijn wij meer dan tevreden.

16. März 2023

Pure oplichting

Pure oplichting. Vooraf alles betalen, pruts werk leveren en dan nergens meer op reageren. Jan Ros kan weer een claim verwachten. Niet de eerste begrijp ik.

13. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundige begeleiding met een mooi eindresultaat

Met Jan Ros uitgebreid de mogelijkheden besproken om de oude trappen een nieuw uiterlijk te geven. Uiteindelijk gekozen voor een traprenovatie . Mooie geborstelde treden met Amsterdams profiel van eiken en gekleurd in een donkere kleur. Het bedrijf wat de werkzaamheden heeft uitgevoerd is een klein familie bedrijf. Kundig, aardig en hield zich aan de afspraken. Het was een enorme klus om 4 trappen te bekleden, er werd zelfs op zaterdag doorgewerkt om op tijd klaar te zijn.Het was een feest om met Jan Ros en zijn mensen te werken.

29. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige trappen en balustrade als eindresultaat

Wij waren onbekend met Trappenkopen.nl en de heer Ros, maar na een zeer deskundig gesprek in de showroom en een zeer goed technisch advies, zijn we het project met hen aangegaan. Dit betrof een voor ons vrij groot project van twee buitentrappen met balustrade wat onderdeel was van een grotere verbouwing. Belangrijk was hierbij dat in het proces van ontwerp naar productie en plaatsing het geheel precies in onze projectplanning paste. De heer Ros heeft hier samen met zijn team geweldig werk geleverd. We kunnen niet anders zeggen dan dat het gehele proces een fantastisch eindresultaat heeft opgeleverd die onze verwachtingen heeft overtroffen. Erg blij met de trappen en balustrade, zou zo weer met dit bedrijf in zee gaan!

5. April 2021

Buitentrap van trappenlopen.nl

Heldere en duidelijke communicatie, van ontwerp naar productie en uiteindelijk plaatsing. De geplaatste trap is precies geworden zoals wij hem voor ogen hadden. Lucas is een zeer vriendelijke en kundige man die weet wat hij doet. Absoluut een aanrader!

24. März 2021

Prachtige designtrap

Trap is volgens afspraak geleverd met een prachtig eindresultaat. Alles volgens afspraak. Wanneer je een vinger aan de pols houdt m.b.t. planning en communicatie komt het prima in orde.

Wij zijn zeer blij met het eindresultaat.

9. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

de heer Ros Komt vriendelijk en…

de heer Ros Komt vriendelijk en deskundig over.
Zodra bestelling binnen is en aanbetaald
Is. Komt hij zijn afspraken niet meer na.
Na vele malen mailen telefoneren krijg je allemaal smoesjes ja had het druk, ben druk bezig met mijn bedrijf.
1 woord begin er niet aan.

30. Januar 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Schandelig slechte communicatie

De trap is prachtig. Uiteindelijk. Helaas gaat de communicatie met de heer Ros ol zijn zachts gezegd moeizaam. Het duurde heel lang voor we een tekening van het ontwerp ontvingen. Hij bleek verkeerd te hebben gemeten. Gelukkig zag ik dat zelf en kon er nog iets aangepast worden. Niet dat ik de heer Ros hierover kon spreken want die zit voortdurend in bet buitenland. Van de hele verbouwing heeft de trap ons de meeste zorg opgeleverd. Dit had met betere communicatie voorkomen kunnen worden. Ik raad dit bedrijf dan ook echt niet aan.

10. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Houdt zich niet aan de afspraken.

Houdt zich niet aan de afspraken. We hebben te laat de trap ontvangen en de trap was niet geschilderd, wat wel was afgesproken. Als je er over belt hangt hij je op in het gesprek. Doe geen zaken met Jan Ros, want je krijgt niet wat je hebt afgesproken en het is alleen maar gezeik, een onmogelijk persoon om een gesprek mee te voeren. Vertrouw deze persoon niet.

7. Januar 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr