Jeg havde lagt en ordre med en baglygte også et stik. Jeg blev ringet op på dagen af forhandler hvor ordre skulle pakkes. Han fortæller at han ringer for at gøre opmærksom på at det stik jeg... Mehr ansehen
Jeg bestilte nye lejer til min trailer - ganske få minutter efter fik jeg en velkomst mail - en ordrebekræftelse - samt en ordre opdatering. Dagen efter kunne jeg afhente min pakke. Kort fortalt -... Mehr ansehen
bestilte 1 højre og 1 venstre baglygte til min trailer, der kom godt nok 2 æsker hvor der stod 1 venstre og 1 højre, men i den venstre æske låg der en højre, så ringede jeg til firmaet og sendte bill... Mehr ansehen
Fremragende. Hurtig levering, god service via telefon. Jeg have så fået bestilt en forket type lygte. Bestilte den rigtige og returnerede den forkerte og fik mine penge retur inden for 2 hverdage.... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Denne internetbutik tilbyder kvalitets Trailere fra Brenderup, Humbaur og Eduard. Varelageret med Trailere og tilbehør udvides løbende. Trailere samt tilbehør til Erhverv og privat. www.trailer.dk er ikke bange for at skilte med prisen eller blot være billigere end andre. Alle kunder skal have en god behandling og bliver rådført af en uafhængig forhandler, www.trailer.dk er nemlig ikke aut. forhandler og kan derfor tillade sig at rådføre reelt. Tilbehør fra AL-KO, KNOTT, Winterhoff samt mange andre leverandører. Ekstraudstyr og reservedele til Trailere samt Campingvogne
Dänemark
- www.trailer.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig ekspedition!
Stod lidt akut og manglede 2 nye baglygter til min trailer inden turen gik hjem mod København. Ringede ind og fik bekræftet at de kunne hentes inden for kort tid hvis de var på lager.
Lagde en ordre og få minutter efter kom en bekræftelse på at delene var lagt til side og var klar til afhentning.
Super hurtig og behagelig oplevelse.
Ville klart handle hos dem igen!
Kompetent, hjælpsom, positiv og legende let at handle hos jer.....
Jeg kan kun sige positive ting om trailer.dk og den venlige dame bag telefonen...En fornøjelse at tale med nogen, som virkelig har styr på tingene.....Jeg handler gerne hos jer igen, og har allerede anbefalet jer til flere af mine kollegaer......
Super super service...
Super super service...
Kan varmt anbefales..
Her kan du roligt handle
Her kan du roligt handle. Super fin betjening, flinke mennesker.
Fin oplevelse.
Fin oplevelse.
Nemt af finde varerne på hjemmesiden.
Fik leveret det købte 2 dage efter.
Kan kun anbefales
Det har været en god købsoplevelse. Meget tilfreds.
Super go' service
Super go' service, og super hurtig levering 👌
Super god kundeservice🤗❤️
Super god kundeservice🤗❤️
Med på en hurtig løsning, altid dejligt 🤗
Det er træls når man kun kan give 5…
Det er træls når man kun kan give 5 stjerner. er vild med de websider hvor de bare gør hvad de for besked på. Hurtig levering og hurtig handel. Mange siger trustpilot kun er negative kommentar det passer så ikke i dette tilfælde :-) Ordre 69227
Super hurtig levering.
1. klasses service
Den behandling jeg fik fra min første telefonkontakt, undervejs og frem til jeg kunne hente min specialordre hos Trailer.dk’, burde danne skole for hvordan kundeservice skal være.
Jeg oplevede en dedikation og viden fra Mikaels side, han lagde sig 100% i selen for dels at finde det produkt der kunne passe til min trailer, og hvornår varen kunne være produceret og være på lager i Tyskland hvor jeg efter planen skulle hente den …… at jeg så slap for en tur til Tyskland, da Michael fik min vare med på en lastbil der alligevel skulle hente varer i Tyskland var jo bare perfekt.
De ved ét og andet om trailere og kan klart anbefales.
Kan siges kort
Kan siges kort - Gode priser, superb vejledning og service 👍🏼👌🏼
Hurtig og professionel…
Hurtig og professionel sagsbehandling/forsendelse..Vare af god kvalitet og til en god pris i forhold til min tidligere forbindelse..ros herfra
Super vejledning i valg af den rigtige…
Super vejledning i valg af den rigtige trailer. Hurtig klargøring og registrering, og en god snak om vedligehold af min nye trailer, da jeg hentede den - dagen efter at jeg bestilte den.
Alle reservedele jeg skal bruge for at klargøre min gamle trailer til syn, var på lager, så dem kunne jeg få med med det samme.
Mine bedste anbefalinger.
God kundeservice
God kundeservice og hjælp og tager det forkerte retur uden problemer
Tak til trailer for og hjælpe mig med og få de rigtige dele jeg skulle have
Et go to sted med Trailer dele 👍👍👍
Sendte retur på adressen
Sendte retur på adressen. Postdanmark valgte at levere den på en nærliggende udleveringssted - de valgte ikke at afhente og pakken kom retur.
Meget hurtig levering og god…
Meget hurtig levering og god kundeservice ikke sidste gang jeg handler der. 😍😍
Har herned købt min nr 2 trailer her.
Har herned købt min nr 2 trailer her.
Venlig
Behjælpelig
Fine priser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.