tradeunos.com Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Stay away from them & in general all…

Stay away from them & in general all these BTC investors they may use another name to vanish with your hard earned cash paying a nobody with a suit & tie to present youtube videos the people involve in these are mostly from Africa & East India.
BIGGEST BUNCH OF THIEVES ONLINE THESE DAYS!

Regards
John

29. Januar 2022

Arnaque aux particuliers

Bonjour Tradeunos nous à arnaquer car nous n'avons plus acces et notre argent envolé, comment faire pour récupérer notre argent de départ, car c'est toutes nos économies. Et pensez à ceux qui ne connaissent pas l'anglais merci
dodoAlice

31. Oktober 2021

Tis a fraud company never transfer…

Tis a fraud company never transfer money to there account after transferring they will play some game and the money will disappear immediately. Jaidev Rathore is a big thief. He got connected with Raj Kumar
Ravi Chandran& Batia they keep calling you to transfer money. Vastassetrecovery;?helped me
Lot of false promises. Never transfer money to robo. I lost 2000 US dollars.
? Is org. I

4. Dezember 2021

SCAM ALERT!!!

SCAM ALERT!!!
DON'T PUT YOUR HARD EARNED MONEY INTO TRADEUNOS. THEY WILL CLOSE ALL ACCOUNTS BY DENYING ACCESS TO EVERYONE FROM LOGGING IN. NEW COMERS WILL BE ALLOWED TO OPEN NEW ACCOUNT AND INVEST AND LATER SCAM YOU. PLEASE DON'T INVEST. I LOST HUGE MONEY, MY FRIENDS AND SOME FAMILY MEMBERS.

26. November 2021

Long live Tradeunos

If first, I was really skeptical about the company but at the end it is really worthy. Absolutely no issues so far. Earnings are high and trust me you don't want to miss this opportunity. It is a life time opportunity that very few companies can offer.

16. August 2021

Excellent service..it's been 8 months I…

Excellent service..it's been 8 months I am a member of tradeunos family ..
I am really happy with there customer service til date..I am happy trading risk free since last 8 months with tradeunos!! I am quite happy with my profits as well..

17. Februar 2021

Recommend

I will recommend to all who is looking for best earning opportunities under one roof and amazing trading in today's market
#tradeunos

17. Februar 2021

TRADEUNOS create value for traders

TRADEUNOS create value for traders, investors and keep promises. It do not offer quick rich schemes or amazing automated systems that promise thousands of dollars a day profits. It offer best technology, and personal support to help you achieve your trading and financial goals...That is our promises for you.

21. Januar 2021

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen