solar bol besteld, stond op voorraad. 6 dagen later nog steeds geen verzendbevestiging van de websohp of trackingmail van een vervoerder. na herhaaldelijk contact waarbij 2 keer zelfs de verbinding ve... Mehr ansehen
Onze bestelling stond aan de deur op amper 2 dagen, mooi en stevig verpakt op een klein pallet. Ook konden wij vanaf de online bestelling heel uitgebreid volgen wanneer het pakket door de transporteur... Mehr ansehen
Opzet zwembad en wat toebehoren besteld. Alles netjes optijd geleverd. Zwembad trap bleek achteraf toch niet nodig te zijn. Deze konden we zo der problemen terugsturen en was het aanschaf bedrag binne... Mehr ansehen
Ten eerste wilde ik 1 artikel maar bestelde er per ongeluk 2 gelijk mail gestuurd (binnen 5 minuten) kon niet meer veranderd worden toen gevraagd om retour sticker niet gekregen 8.25 betaald om terug... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Een zwembad kopen? Dan ben je bij Top-zwembadshop.nl aan het juiste adres. Wij verkopen al meer dan 15 jaar een uitgebreid assortiment Intex zwembaden en Bestway zwembaden. Naast zwembaden biedt onze zwembadwinkel ook alle accessoires die nodig zijn voor jouw zwembad.
De Koumen 38-40, 6433KD, Heerlen, Niederlande
- 088 - 880 95 00
- info@top-zwembadschop.nl
- www.top-zwembadshop.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik heb mij bestelling nog niet binnen
Ik heb mij bestelling nog niet binnen. Ik was een half uur van huis weg om mij kind te halen. Dpd koerier was net geweest. Pas na 5 dagen kreeg ik bericht dat het bij een servicepunt is gebracht in een andere stad dan waar ik woon en waar ik 20 minuten voor moet rijden om het op te halen. Binnen 5 dagen want anders gaat de bestelling weer terug naar de levancier. De producten zullen goed zijn, alleen de koeriersdienst is echt waardeloos. Ik dacht snel chloor te bestellen voor mijn zwembad, en filters, maar nu heb ik na een week nog niks in huis!
Goede service.
Goede service.
Ik heb een Intex Prism Frame zwembad besteld met een aantal accessoires.
Bestelling werd snel verwerkt en verzonden.
Betrouwbaar en snel
Betrouwbaar en snel. Tevens was het goedkoper dan bij andere aanbieders.
Top!!
Wij hebben hier reeds 2x besteld en steeds perfect verlopen! Duidelijke site, correct en snel geleverd. Degelijk verpakt.
Topprodukt!
Produkt werdt goed omschreven, bestellen ging snel en makkelijk.Is snel geleverd zoals aangegeven. De kwaliteit is nog beter als verwacht en de installatie heel simpel.
We genieten er nu iedere dag van! 👍
Vreselijk slechte webshop en service
Bij deze zaak online een zandfilterpomp gekocht na openmaken van de doos allles aangesloten zo als in de beschrijving stond blijkt dat de pomp geen bar opbouwt. Dacht dan gaat hij retour maar nee hoor dan is deze zaak van geen markten thuis dus zit nu met een pomp die niet werkt en niet retour kan!!!! Nooit maar ook nooit meer wat bestellen hier. Mensen uw bent gewaarschuwd koop hier niks!!!!!!
Klantenservice was erg hulpvaardig mbt…
Klantenservice was erg hulpvaardig mbt mijn annulering.
Spoedige verwerking van terugbetaling.
Prima
Snel geleverd. Prima kwaliteit. Snel en eenvoudig op te zetten.
Snel geleverdgoed product
Snel geleverd. We kunnen lekker bubbelen na een lange werkdag
Perfect geleverd goede kwaliteit
Snelle levering,product voldoet aan…
Snelle levering,product voldoet aan verwachting
Mooi product; snelle levering
Snelle levering. Opzetten van het zwembad is best wel een hele klus. De opgegeven tijd is optimistisch;)
Snel verzonden maar geen antwoord gehad…
Snel verzonden maar geen antwoord gehad op vragen... (Geadviseerde hoes was 80 cm te groot)
tevreden en snelle service
Bestelling geplaatst en betaald
Bestelling geplaatst en betaald, vervolgens is er een wereldwijde Windows storing. Ik wordt keurig per mail op de hoogte gehouden van mijn order en dat er hard gewerkt wordt om de order zo snel mogelijk te versturen.
Snelle afhandeling en correcte…
Snelle afhandeling en correcte bezorging. Het is een top machine: maakt geen lawaai, maar zuigt al het vuil op van de bodem van mijn zwembad.
Prima vervangingsproduct
Prima vervangingsproduct. Snelle levering.
Mooie en duidelijke site goede info…
Mooie en duidelijke site goede info op de site en ook even contact gehad voor een paar vragen en ze hebben me goed en duidelijk geholpen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.