solar bol besteld, stond op voorraad. 6 dagen later nog steeds geen verzendbevestiging van de websohp of trackingmail van een vervoerder. na herhaaldelijk contact waarbij 2 keer zelfs de verbinding ve... Mehr ansehen
Onze bestelling stond aan de deur op amper 2 dagen, mooi en stevig verpakt op een klein pallet. Ook konden wij vanaf de online bestelling heel uitgebreid volgen wanneer het pakket door de transporteur... Mehr ansehen
Opzet zwembad en wat toebehoren besteld. Alles netjes optijd geleverd. Zwembad trap bleek achteraf toch niet nodig te zijn. Deze konden we zo der problemen terugsturen en was het aanschaf bedrag binne... Mehr ansehen
Ten eerste wilde ik 1 artikel maar bestelde er per ongeluk 2 gelijk mail gestuurd (binnen 5 minuten) kon niet meer veranderd worden toen gevraagd om retour sticker niet gekregen 8.25 betaald om terug... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Een zwembad kopen? Dan ben je bij Top-zwembadshop.nl aan het juiste adres. Wij verkopen al meer dan 15 jaar een uitgebreid assortiment Intex zwembaden en Bestway zwembaden. Naast zwembaden biedt onze zwembadwinkel ook alle accessoires die nodig zijn voor jouw zwembad.
De Koumen 38-40, 6433KD, Heerlen, Niederlande
- 088 - 880 95 00
- info@top-zwembadschop.nl
- www.top-zwembadshop.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Waardeloos
De eerste levering ging prima.
De tweede levering heb ik nog steeds gedeeltes niet van binnen. Ik heb een formulier ingevuld dat ze mij terug zouden bellen hierover, dat hebben ze tot nu toe nog niet gedaan, ook hebben ze niet gemaild oid.
Al met al, waardeloos!!!
Bedankt voor de correcte afhandeling
Bedankt voor de correcte afhandeling! Prima service
Voor mij was het top
Eerlijk is eerlijk: na het lezen van alle slechte reviews had ik m’n twijfels... maar mijn ervaring was verrassend goed!
Ik bestelde in de middag mijn zwembad en andere artikels en tot mijn verbazing stond het de volgende ochtend al aan de deur. Snelle levering, geen gedoe, precies wat ik besteld had.
Misschien heb ik geluk gehad, of misschien doen ze écht hun best om dingen te verbeteren — in ieder geval: voor mij was het top.
Snelle levering en alles compleet
Snelle levering en alles compleet. Wel moet je voor sommige artikelen online youtube video's volgen om de instructies goed uit te voeren.
Het bestellen van het product was prima…
Het bestellen van het product was prima
Alleen het pakket was niet in gepakt doos in doos waardoor het product nu stuk is
En de pakketdienst dpd is dramatisch
Ze hebben geen telefoon nummer waardoor mailcontact dagen duurt
Ik moet het nu met intex regelen
Die ook pas na 3 dagen reageert
Ik ben nu al dagen bezig om een werkend producten te krijgen.
Snelle en correcte bezorging
Snelle en correcte bezorging. Via diverse berichten goed op de hoogte gehouden van het leverproces en inmiddels zwemmen we heerlijk in ons nieuwe zwembad. Ik zou dit bedrijf van harte aanraden.
Slechte levering
Een deel van de spullen was snel geleverd, maar het zwembad dat ik ook besteld heb is nog steeds niet geleverd. Terwijl ik de andere spullen al een week geleden gehad heb.
Levering is echt aan verbetering toe!
Niet ok! Allé, momenteel…
Jullie vragen me een review te schrijven. Na meer dan een week nog steeds geen levering! Kan ik moeilijk ok noemen. Enfin, momenteel dus nog in blijde verwachting van mijn bestelling. Mogelijks kan die ene ster nog wijzigen maar momenteel is dat niet aan de orde. Ik contacteerde jullie ook omtrent de levering maar krijg geen reactie. Dan kan je écht geen goeie review verwachten hé.
Hier mijn eerste bestelling gedaan en…
Hier mijn eerste bestelling gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat de eerste kennismaking met deze onlineshop voor mij heel erg positief is.
Bestelling ging gemakkelijk, update van bestelling werd goed geupdate.
Van bestelling tot levering alles prima verlopen en goed verpakt.
Kwaliteit van product zeker zijn geld waard.
Snel bezorgd
In aanloop naar de eerste tropische dag van 2025 een zwembad besteld. s'Avonds rond 21.30 besteld, volgende dag 17.00 geleverd.
Verkeerde levering ontvangen
Verkeerde levering ontvangen. Telefonisch geen contact mogelijk. Diversen service formulieren ingevuld maar tot op heden geen reactie.
verkeerd zwembad geleverd, geen reactie terug
Vorige week maandag zwembad besteld, levertijd 1-3 werkdagen. Vrijdag uiteindelijk zwembad geleverd, maar het verkeerde.... Je kan hen niet telefonisch bereiken en is enkel een AI chatbox die reageert, meer niet. Je moet een formulier online invullen, werkt niet.... mails gestuurd en al ieder uur naar de chat AI box, maar zonder resultaat... ik vrees ervoor dat ik nog het juiste zwembad zal krijgen of dat ik mijn geld terug ga krijgen.... Een gewaarschuwd man is er 2 waard....
Product besteld en retour aangemeld geen reactie..
Twee solar doeken besteld voor onze zwembad waren in de "aanbieding", wouden het eerst via Bol.com bestellen alleen daar bleek het duurder te zijn dan op hun eigen webshop (Dat is tegen de regels in van Bol.com de prijzen moeten gelijk liggen..).
Besteld met Klarna achteraf ivm de webshop zelf niet ken, producten in 2 dozen binnen gekregen via DPD echter toch besloten om af te zien van de bestelling, heb het retour aangemeld krijg ik echter géén bericht terug over dat het retour kan sturen.. geprobeerd telefonisch te bellen zijn ze niet bereikbaar. Per e-mail wordt ook niet gereageerd.
Teleurstellend dit en beloofd ook niet veel goeds... ondanks wel spullen geleverd heb wil het toch graag terug sturen..
Volgende keer denk ik wel twee keer na voor ik opnieuw bestel bij hun.
Als je stress bestendig bent moet je…
Als je stress bestendig bent moet je hier bestellen!! Zwembad met alle toebehoren besteld. Na 2 dagen word mijn zwembad geleverd ZONDER TOEBEHOREN dus kon hem niet opzetten.. dit bedrijf is echt kansloos als het gaat om communicatie... 1 tip blijf berichten sturen naar de chatbox ook al praat je met een robot ik denk dat dit toch het resultaat heeft gegeven dat mijn bestelling uiteindelijk later helemaal is geleverd..
En dreigen met de vele negatieve reacties op Google. Ik heb dat ook gedaan via die chatbox... maar... IK BESTEL HIER NOOIT MEER!!!!!!
Bestelling niet geleverd
Bestelling niet geleverd. Elders bad gekocht. Wordt nu, na veel klagen, nageleverd. Zit nu met 2 baden. Dank mensen…
Bestelling incompleet
Ik had een zwembad, pomp en afdekzeil besteld vandaag komt de bestelling binnen en het zwembad zit er dus niet bij. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en via de mail krijg je een standaard reactie dat de bezorger onderweg is, de mail wordt dus helemaal niet goed gelezen. Kind teleurgesteld die heeft weken in het ziekenhuis gelegen en keek hier al die tijd naar uit. Echt hoe kan je bij zo bestelling nou niet doorhebben dat het zwembad er niet bij zit.
Verkeerde levering
Verkeerde levering, dat kan gebeuren.
Maar ze zijn niet te bereiken per telefoon.
Erg frustrerend
Levering niet compleet, contact opnemen met bedrijf onmogelijk
Een bestelling (bestaand uit twee dozen) werd slechts gedeeltelijk geleverd door DPD. Tot drie maal toe heb ik gepoogd Heuts/top-zwembadshop te informeren en te vragen om een onderzoek/oplossing. Tot drie maal toe kreeg ik een standaardmail met de track en trace code. Er is totaal geen contact mogelijk met dit bedrijf. Zoals het er nu uitziet betaal ik 125,00 euro onverschuldigd.
Niet helemaal TOP
Ik heb al meerdere keren bij deze webshop wat eigenlijk de firma Heutz is besteld.
Over het algemeen gaat het goed met bestellen echter levering gebeurt altijd met dpd en dat gaat vaak mis.
Ik heb dezelfde ervaring als anderen hier met betrekking tot de service, er is geen enkel telefoonnummer te vinden op de website wat volgens mij helemaal niet mag in Nederland, maar gezien dat deze webshop en een reeks anderen onder dezelfde firma vallen uit Duitsland komen zou dit eigenlijk Europees geregeld moeten worden dat een klantenservice altijd telefonisch bereikbaar moet zijn.
De mails die je van hun krijgt zijn tijdens de levering altijd minimaal een dag te laat, dus je pakje is er al en een dag later krijg je mail dat bezorger onderweg is.
Ik heb het gevoel dat hun mail systeem slecht werkt dat behoeft zeker verbetering zeker gezien je bij dpd nooit weet wanneer iets wel of niet bezorgd gaat worden.
PostNL is zeker geen beter bedrijf maar daar is de planning software beter up too date met betrekking tot de verstuurde mails
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.