solar bol besteld, stond op voorraad. 6 dagen later nog steeds geen verzendbevestiging van de websohp of trackingmail van een vervoerder. na herhaaldelijk contact waarbij 2 keer zelfs de verbinding ve... Mehr ansehen
Onze bestelling stond aan de deur op amper 2 dagen, mooi en stevig verpakt op een klein pallet. Ook konden wij vanaf de online bestelling heel uitgebreid volgen wanneer het pakket door de transporteur... Mehr ansehen
Opzet zwembad en wat toebehoren besteld. Alles netjes optijd geleverd. Zwembad trap bleek achteraf toch niet nodig te zijn. Deze konden we zo der problemen terugsturen en was het aanschaf bedrag binne... Mehr ansehen
Ten eerste wilde ik 1 artikel maar bestelde er per ongeluk 2 gelijk mail gestuurd (binnen 5 minuten) kon niet meer veranderd worden toen gevraagd om retour sticker niet gekregen 8.25 betaald om terug... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Een zwembad kopen? Dan ben je bij Top-zwembadshop.nl aan het juiste adres. Wij verkopen al meer dan 15 jaar een uitgebreid assortiment Intex zwembaden en Bestway zwembaden. Naast zwembaden biedt onze zwembadwinkel ook alle accessoires die nodig zijn voor jouw zwembad.
De Koumen 38-40, 6433KD, Heerlen, Niederlande
- 088 - 880 95 00
- info@top-zwembadschop.nl
- www.top-zwembadshop.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Product werkt niet goed en helaas wordt…
Product werkt niet goed en helaas wordt er niet meegedacht aan een oplossing..

Proffesioneel
Na 1 belletje van een niet geleverd article werd er netjes en beleefd geantwoord en de volgende dag was het er. Zeer proffesioneel, netjes en geleverd wat er beloofd is. De hulp chat was ook zeer goed.
Snel en compleet
We hebben een zwembad met allerlei schoonmaak- en onderhoudsmiddelen besteld. De levering was snel en compleet. Nog te vroeg om ‘m in de tuin te zetten maar we kijken er naar uit.
Zeer slecht geholpen
Zeer slecht geholpen. Verkeerd product gekregen en degene die ik belde om het product weer terug te sturen wilde het product niet meer ontvangen of de juiste sturen. Hier niet je producten bestelen echt gewoon een slecht bedrijf.
snelle en correcte levering
Waarschuwing
Waarschuwing: bestel hier nooit iets. Ze sturen je een verkeerde bestelling op en vervolgens wil de klantenservice niets, maar dan ook helemaal niets doen om je te helpen. Dus pas op!

Antwort von Top-zwembadshop.nl
Artikel stuk ontvangen en moet het…
Artikel stuk ontvangen en moet het afhandelen zelf regelen met de fabrikant, ondanks de wettelijke verplichting nemen ze het niet retour

Antwort von Top-zwembadshop.nl
We hebben tot op heden niks ontvangen
We hebben tot op heden niks ontvangen. In de track en trace staat nog steeds nieuwe bezorgdatum 18 juli en is sinds dien niet meer bijgewerkt. Dus kan mijn ervaring niet delen over het product.

Antwort von Top-zwembadshop.nl
Snelle zending en veel goedkoper dan…
Snelle zending en veel goedkoper dan elders. Een uitstekende pomp. Vele jaren dezelfde in gebruik gehad.
Snel verzonden
Snel verzonden en ben super tevreden over mijn zwembad stofzuiger
Zeer snelle en correcte levering
Zeer snelle en correcte levering, helemaal top!
intew zwembad is lek bij aankoop => oplossing is reparatiekit kopen op eigen kosten
Grootste Intex zwembad gekocht. Tijdens het vullen van het zwembad zien we dat er een lek is.
Na contact met de klantenservice zijn er 2 Oplossingen:
- Reparatiekit kopen op eigen kosten
- Nieuwe liner opgestuurd krijgen, nadat we de serie nummer uit de huidige geknipt hebben en deze naar hun toegestuurd hebben. vervolgens ontvangen we de nieuwe liner.
Op deze manier moeten we 2x 56000 Liter water laten lopen . Bij vraag over een eventuele tegemoetkoming of dergelijke worden we direct naar Intex zelf gestuurd.
Deze klantenservice doet zelf niets voor zijn klanten. Verkopen enkel en bij problemen kan je het zelf proberen oplossen met de fabrikant.
Retour sturen kan ook niet aangezien het gebruikt is??
Wat zijn we met een lek zwembad??
Als zelfs de reparatiekit al niet gratis kan toegestuurd worden dan kan ik maar 1 ding zeggen over " Top- zwembadshop" : service = 0

Tiptop product
Staan voor hun product, en ja het werkt ook nog eens!
Goede beschrijving voor te behandelen!
Goed produkt en snelle levering.
Goed gecommuniceerd
Goed gecommuniceerd, snel geleverd, product naar wens. Wel een ontzettende berg bubbelplastic. Dat had wel wat minder gemogen.
Goede en snelle service, kwaliteit
Zeer snelle levering tegen een zeer concurrerende prijs. Goede kwaliteit zwembad (stalen frame) en gemakkelijk op te zetten. Ook de uitleg op de website is top.
De service perfect.
Handige en makkelijke site
Handige website, makkelijk spullen te vinden. Ook handige combiadeals oa voor het zwembad met pomp dat we kochten. Ook scherpe prijzen. Snelle levering.
Tevreden klant
Vaker bestellingen gedaan. Altijd perfect op tijd bezorgd. Mooi en goed assortiment. Makkelijke en duidelijke website.
Snel en makkelijk bestellen en een goed…
Snel en makkelijk bestellen en een goed en mooi zwembad
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.