Top Impact Bewertungen 35

TrustScore 3 von 5

3,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik nam de gok en heb besteld en betaald. Niks geen garantie... spannend. Maar... volgende dag was de bestelling al verstuurd met trackentrace. Keurig thuis ontvangen. Heel netjes en degelijk verpak... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

per toeval op Top-impact uitgekomen. In 2016 was dat 'oleksandrashot'. Ik heb toen een sig sauer gekocht. 1 maand na ontvangst ging het niet meer. Ik zou 14€ verzendkosten moeten betalen, en d... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb hier al meerdere malen besteld, correcte prijzen, producten komen altijd netjes aan, verzonden met track and trace. Spijtig dat je enkel kan betalen met overschrijving, maar dat gaat wel heel... Mehr ansehen

1. Waffengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Op de webshop vind je een uitgebreid aanbod: Co2 pistolen en revolvers, Airsoft guns, Luchtdruk geweren, PCP geweren en pistolen, etc.

3,1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik nam de gok en heb besteld en…

Keurig thuis ontvangen. Heel netjes en degelijk verpakt. Zeer tevreden.
Ik begrijp de negatieve reactie over contact niet. Het gaat er mij om of ze netjes het juiste verzenden. En JA. alles 100% goed. Aanrader.

27. Januar 2026

T4e glock 17 Umarex

Ik bestelde een t4e glock 17 met wat bijkomende spullen zoals munitie en quick pierce magazijn. Netje op de hoogte gehouden via mail en trackingnummer. Pakket zeer goed neutraal verpakt en snel ontvangen. Prijzen zijn zeer scherp. Ik raad deze webshop aan. Ik zal hier nog bestellen.

2. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima en zeer correcte webshop.

Prima en zeer correcte webshop.
Ik was in eerste instantie kritisch, maar heb toen toch een bestelling geplaatst. Ik kreeg een correcte mail retour met de bestelde items en dat alles geleverd zou worden.
Vlak voor de daadwerkelijke verzending ook nog een telefoontje van de heer Smets om de levering af te stemmen. De bestelling is in goede orde ontvangen en was heel kundig, discreet en netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en service van deze webshop.

10. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een bedrijf wat er werkelijk ALLES aan…

Een bedrijf wat er werkelijk ALLES aan doet om volledig anoniem te blijven, vertrouw ik niet. Men ZEGT in Polen te zitten, maar het is geregistreerd in Belgie. De bankrekening waarnaar je je geld dient over te maken is op WEER een andere naam geregistreerd. Het is overigens al een heel slecht teken als een webshop geen pin of creditcard betalingen accepteert. Dat is meestal door een bank opgelegde maatregel.

2. Mai 2024

Wat een fijne webshop

Wat een fijne webshop! Duidelijke omschrijving van de artikelen, nette prijzen en snelle bezorging! Wat wil je nog meer? Oh ja, het wordt ook nog eens supergoed verpakt, zodat je spullen onbeschadigd aankomen! Absolute aanrader, de volle vijf sterren meer dan waard.

6. März 2024

Zeer betrouwbaar

Meerdere malen besteld, altijd snel, netjes en vriendelijk gehandelt zelfs bij een bestellings fout van de klant.

23. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Convenience of buying online combined with the excellent service of a brick-and-mortar store.

I sent mister Smets an e-mail with some questions that I had about a self-defense weapon. Instead of waiting for an e-mail back mister Smets called me personally to get to know more about the needs I had, and provided me with a lot of information, tips, and advice on choosing the correct items.

I placed the order through the webshop and got a confirmation and payment details via e-mail. Once the payment was confirmed I quickly received the tracking link to follow my shipment. The package arrived within the promised period and was discretely packed.

I highly recommend the service and products from top-impact.eu and I will definitely come back here. I would say it is the convenience of buying online together with the excellent service of a brick-and-mortar store combined.

10. März 2023

hatsan vortex qe carnivore

6 augustus dacht ik een hatsan vortex qe carnivore op deze site aangeschaft te hebben.
Nu bleek deze helaas niet meer leverbaar.
Op 8 augustus over deze bestelling gebeld, Meneer Smets heeft mij zeer vriendelijk geïnformeerd dat er al een lange tijd slechte service van de fabrikant hatsan kwam over leveringen.

Nu ben ik zeer tevreden over de eerlijkheid en over het nette handelen.
Na de zomervakantie stond de 385,90 euro die ik had overgemaakt weer netjes op mijn rekening.

Kortom:

Een nette handelaar.

29. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik bestel al enkele jaren bij top…

Ik bestel al enkele jaren bij top impact en altijd zeer goede ervaringen mee gehad, vriendelijk en deskundig advies, ook met garantiegeval keurig netjes af gehandeld en weer keurig werkend retour gekregen, top bedrijf en zeker een aanrader als je wat wilt bestellen Michel

4. Juni 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb hier al meerdere malen besteld

Ik heb hier al meerdere malen besteld, correcte prijzen, producten komen altijd netjes aan, verzonden met track and trace. Spijtig dat je enkel kan betalen met overschrijving, maar dat gaat wel heel snel.
Al mijn bestelling werken naar verwachting dus met garantie heb ik tot heden geen ervaring.

15. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

per toeval op Top-impact uitgekomen.

per toeval op Top-impact uitgekomen.
In 2016 was dat 'oleksandrashot'.
Ik heb toen een sig sauer gekocht.
1 maand na ontvangst ging het niet meer.
Ik zou 14€ verzendkosten moeten betalen, en de herstelkosten,en de nieuwe 14€ verzendkosten.
GARANTIE ??????
Is een vriendelijk persoon waarschijnlijk , maar van enige tegemoetkoming en service een NUL.
Jammer.
Ik heb het pistool als stofvanger nu.

24. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr