Tømrer Bahn Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bad om et prisoverslag fra start som jeg aldrig fik. Halvdelen af opgaverne kunne ikke løses og regningen var en del større end forventet. Super ærgerligt da vi havde håbet at kunne bruge dem til... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis du vil have tingene gjort flot, hurtigt, effektivt og have en god kommunikation, så skal du vælge Tømrer Bahn. Vi har fået nogle Dannebrogsvinduer, der virker som om de er i rigtig god kvali... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået udført nye gavle (Cembrit) og nyt tag på carport (tagpap). Vi har oplevet Tømrer Bahn således: - Overholder aftaler - Rettidig - oplyser om hvornår der arbejdes - og også hvis der... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Firmaet har lavet en tilbygning ifm. et eksisterende udhæng som er blevet tilføjet til beboelse kvm. i vores sommerhus. Alt er udført som aftalt og et virkelig flot stykke arbejde. Et par justeringer... Mehr ansehen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

100 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

God tømrer

Jeg kan kun anbefale Bahn. Der svares altid og Jannik er superhurtig til at vurdere hvad der kan gøre. Gives der en tidsplan og en pris holder begge dele og arbejdet udføres godt.

28. März 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalitet i håndværk og kommunikation

Vi har anvendt Jannik/ Tømrer Bahn til flere forskellige opgaver, som alle er blevet løst perfekt med en god og konstruktiv dialog og sparring hele vejen igennem. Tidsplaner er blevet lagt og overholdt, og priserne har været helt fair. En god og positiv oplevelse. Jannik har vores fulde anbefaling.

14. Februar 2020

Super fin service

Super fin service. Jannik kom forbi samme dag vi ringede og var igennem hele forløbet meget service minded. Da vi accepterede hans tilbud gik han hurtigt igang og var også hurtigt færdig. Vi har været meget glade for både service og det endelige resultat.

21. November 2019

Havde besøg at Thomas fra tømrer Bahn

Havde besøg at Thomas fra tømrer Bahn, som hjalp mig med at sætte hegn omkring min udvendige tagterrasse. Dygtigt solidt og samvittighedsfuldt håndværk, som blev klaret til min fulde tilfredshed. Og hurtig udrykning. Et par dage efter bestillingen kom Thomas og hjalp mig. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger virksomheden.
Kan varmt anbefales.
Bjarne Lampe, Solbjerg

6. November 2019

Superfin service

Det har været en fornøjelse at gøre gavn af Tømrer Bahn's ydelse til os ifm udskiftning af en dør. Fin service og nogle dejlige medarbejdere han har, som han med med stor ro kan sende ud på opgaver for firmaet, Tømrer Bahn...

21. September 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået skiftet vinduer og døre

Vi har fået skiftet vinduer og døre, slået et par vægge ned + andre småting i et nyindkøbt hus. Super godt arbejde af både Jannik og svendene. Koordinering til de øvrige håndværkere kører som aftalt.
Vi er fuldt ud tilfredse og kan absolut anbefale firmaet.

4. September 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tømrer Jannik Bahn har vi brugt flere…

Tømrer Jannik Bahn har vi brugt flere gange både ifm vores tidligere bolig, til at bygge anneks og ifm ombygninger i vores nuværende hus.
Vi har brugt firmaet flere gange fordi vi altid er blevet godt behandlet. Priserne har været yderst fornuftige og arbejdet bare i orden. Kan varmt anbefale!

13. Mai 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale Tømrer Bahn.

Kan kun anbefale Tømrer Bahn.
Vi har fået lavet vores nordgavl med ivarplank og nye vinduer,
plus akut opgave på sydgavl. Fantastisk service og gode folk gør at
vi ikke vil tøve med at bruge Jannik og hans dejlige medarbejdere næste gang vi får brug for det.
PS meget fornuftige priser :) ;

Jan og Kirsten
Tilst

12. Februar 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leverer bare varen

Tømrer Bahn leverer bare varen - fugning af vinduer. Hurtig og en fin kvalitet og til fornuftig pris. Kan varmt anbefales

22. Dezember 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har brugt Tømrer Bahn til at få…

Vi har brugt Tømrer Bahn til at få skiftet rygningssten på vores stuehus. Prisen var fornuftig og resultatet blev rigtig godt. Særligt har vi været meget imponeret af den gode kommunikation, som der har været. Kan klart anbefales.

17. November 2018

Jeg har til en opgave

Jeg har til en opgave, som kom ret så akut, benyttet mig af Jannik Bahn.
Deres professionelle tilgang til deres håndværk, samt det, at kunne rykke ud med kort varsel, er yderst vigtigt for mig, og det firma jeg repræsenterer. Jeg er glad for at have fundet en yderst kompetent tømrermester til at støtte vores VVS & Blikkenslager virksomhed.
De varmeste anbefalinger skal lyde herfra.

Michael Bjørn
Servicechef
Brøndum A/S

29. September 2018

Ok arbejde

Ok arbejde
Skiftede rygning på mit sommerhus og 2 Cembrit plader som smuldrede
Ryddede fint op efter dem

10. Juni 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr