Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt Tobi i 4,5 år uden problemer til mine to børn. Det kører automatisk, og man får besked, når der er noget, man skal tage stilling til, så man ikke skal gå og bekymre sig om at logge ind... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Genialt produkt. Simpelt, overskueligt og intuitivt - og bare den eneste rigtige løsning til børnenes opsparing. ALLE burde kende til dette så lav gerne en knap på hjemmesiden hvis muligt så man kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale alle med børn at oprette deres børneopsparing gennem Tobi. Det er så vigtigt at nogle tager kampen med bankernes “monopol”, når det kommer til børneopsparing. Hvor man rent faktisk få... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Tobi. Vi har to børn, som har deres børneopsparing tilknyttet, og det fungerer simpelthen så godt. Opsætningen var nem, og det hele kører automatisk, hvil... Mehr ansehen

1. Investmentservice
  2. Fondsverwaltungsgesellschaft

Vom Unternehmen geschrieben

Tobi hjælper travle børnefamilier med at investere deres børns opsparinger. Med mange års tidshorisont kan selv små opsparinger nemlig vokse sig store – lidt ligesom pension, bare til børn. Der er ingen begrænsninger på indskud, og hele familien kan indbetale. Derudover er der ingen depotgebyrer, kurtage eller valutavekslingsomkostninger, så mange bække små kan gøre en stor å. Tilmed har barnet mulighed for at opnå et stort skattefrit afkast gennem mange år 🥳 Kom igang allerede i dag.

4,9

1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nem og let at bruge

Nem, hurtig og let at bruge. Måske 2-3 flere investerings ‘profiler’, ville være en mulighed.

Kære Chris
Tusind tak for de flotte ord 🤗

Vi arbejder løbende på hvordan vi skaber de bedste investeringsprofiler samtidig med at vi holder Tobi så simpel som mulig så alle kan være med. Det er en balancegang, men vi tager dine input med i vores søgen 👍

Det virker!

Super service, god platform og indtil videre helt problemfrit. Kan varmt anbefales herfra. 5 stjerner.

Kære Jacob
Tusind tak - vi er simpelthen så glade for at vi kan hjælpe og tager imod de fem stjerner med kyshånd 🤗

Masser af ros !

Nemt at gå til, overskuelige overblikk og hurtig kundeservice. Glæder mig til en endnu bedre app :) masser af ros herfra !!!

Kære Karoline
Tusind tak for de rosende ord - både om at komme i gang med Tobi, men også om hvordan vi er at tale med 🤗

Vi arbejder løbende på at gøre app'en bedre så der er mere godt i vente 😊

Nemt og transparent

Kære Christian
Tak - det matcher lige præcis vores ambitioner om at gøre Tobi tilgængeligt for alle 🤗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er simpelthen så nemt at jeg vi…

Det er simpelthen så nemt at jeg vi klart vil anbefale denne løsning, til alle os der ikke har den store interesse/forstand i at investere.

Kære Flemming
Wow - tusind tak for de flotte ord 🤗 Det er lige præcis sådan vi bedst kan hjælpe og det er dejligt at blive bekræftet i at vi gør en forskel.

Utrolig nemt

Kære Lea
Så simpelt kan det siges 🤗 Og lige så simpelt kan der svares: Tak 🙏

Kan kun anbefale Tobi ! - Tobi er vejen frem for din børns fremtid og opsparing

Efter jeg havde hørt om Tobi fra Podcasts, SoMe, links mm.
Var jeg ikke i tvivl om at Tobi var det rigtige valg for os forældre, men ikke mindst vores børn.
De er med dig hele vejen, der bliver plejet om børnenes "penge" og afkast, investering mm. er væsentlig bedre end hos banken.

Kære Patrick
Tak for din anmeldelse af Tobi! Vi bruger rigtig meget energi på at komme ud med budskabet om investering på vegne af børn gennem podcasts og sociale medier. Det er derfor dejligt at høre at det bliver værdsat 🤗

Super fint produkt

Super fint produkt, efter deres nye opdateringer til layout er det blevet endnu mere skarpt og overskuelig.
En god konkurrent til bankernes børneopsparing hvor meget af beløbet bliver spist af gebyr.

Kære Martin
Tak for de flotte ord om Tobi! Vi er rigtigt glade for at vores løbende arbejde med at forbedre Tobi bliver taget godt imod.

Godt koncept

Godt koncept, tillidsvækkende og let at komme i gang.

Antwort von Tobi

Tusind tak for de rosende ord - de er sendt videre til hele teamet 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og simpel investering for os som…

God og simpel investering for os som forældre og for bedsteforældrene

Kære Patrick
Vi har gjort meget for at det skal blive så simpelt som muligt for travle børnefamilier så det varmer at læse at vi er lykkedes. Tak fordi du skriver 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryg platform og god service

Super fine svar, når man skriver til Tobi om stort og småt. Det virker meget reelt og som et trygt sted at sætte mit barns penge.

Kære Sofie
Tusind tak fordi du giver os så flotte ord med på vejen. Det er lige præcis at tale i øjenhøjde og tryghed, som ligger os rigtigt meget på sinde. Dejligt at læse!

Helt igennem fantastisk

Helt igennem fantastisk. Vi overfører en gang imellem og kan følge udviklingen af investeringen. Så nemt og enkelt😊

Kære Kjartan
Tusind tak for de flotte ord - dem værdsætter vi meget 🤗

Overskueligt

Super overskueligt og nemt at bruge. Vha en guide laves der en anbefaling til investeringsprofil. Det gav mig en stor tryghed i mit valg af profil, samt en stor tillid til Tobis evne til at håndterer mine tre børns opsparing

26. April 2022

Kære Nina
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobi.

Vi er simpelthen så glade for at du føler dig trygge i vores hænder. Det er netop tryghed der i sidste ende er det vigtigste så man kan sove godt om natten og vide at der er styr på børnenes langsigtede opsparinger. Tak 🙏

Fremragende produkt

Fremragende produkt. Nemt at oprette, nemt at overskue.

Men vigtigst af alt har jeg aldrig i mit liv oplevet så passioneret kundeservice. De går virkelig op i deres vision om at børn skal have en god børneopsparing og kommer med gode råd og vejledning. Jeg er meget imponeret!

29. März 2022

Kære Jonas
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobi - vi er blown away. Af hjertet tak 🙏

Nem oprettelsesprocess

Ekstremt god og nem onboarding process, med mulighed for at færdiggøre senere.

Præcis FAQ med detaljerede svar der også er nemme at forstå.

Jeg har nu fået oprettet en konto og investeringsplan til mine 2 piger og har netop lavet den første indbetaling. Det bliver spændende at se hvilke oversigter og muligheder jeg har (og får) til fremadrettet at kunne følge/styre investeringen med.

Jonas

21. September 2021

Kære Jonas
Vi værdsætter utroligt meget at du har taget dig tiden til at anmelde Tobi og tusind tak for de positive ord om både vores onboarding og FAQ. De er sendt videre til hele teamet!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot hjemmeside og nem process

Flot hjemmeside, nem process - og super godt initiativ til den klassiske opsparring. Jeg har kun positive vendinger..

19. Mai 2021

Kære Casper
Tusind tak for de rosende ord om Tobi 🙏

Vi har brugt rigtig meget energi på at gøre oprettelsen så nem som mulig i en travl hverdag så det varmer at høre at vi har ramt rigtigt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tobi - En super investerings løsning til børn.

Tobi er en opsparings platform, som vi forældre kan benytte, således at vores børn opsparing optimeres i forhold til de investeret produkter og dermed også skattemæssigt. Det er komplekst at sætte sig ind i de forskellige investerings instrumenter ikke mindst SKAT, da der beskattes forskelligt i forhold til hvilke Aktier, fonde samt EFTér der investeres i. Derfor giver det rigtig god mening at vælge Tobi som investerings løsning.

Jeg har kort snakket med Jacob fra Tobi og det er en virkelig kompetent rådgivning man modtager.

Jeg kan kun varmt anbefale Tobi.

Martin

4. November 2020

Kære Martin
Tusind tak for de fine ord - dem værdsætter vi meget 🙏

Jacob, medstifter af Tobi

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr