TLV Bewertungen 1

3,2

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

1 Bewertung

Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket (TLV) har förstört livet för många

Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket (TLV) har förstört livet för många svenskar då de tagit bort det statliga högkostnadsskyddet på Melatonin. Melatonin är en av de vanligaste receptbelagda läkemedlen i Sverige, då den är mycket viktig för behandling av t.ex. sömnproblem som många lider av. Denna medicin är livsnödvändig för många som har problem med bl.a. sömn, ADHD o.s.v. Detta har gjort att Melatonin blivit svindyrt, och att endast de rikaste i samhället har råd med medicinen. Detta resulterar i att många inte sover längre om nätterna, och därför får svårt att jobba och ha någon som helst energi till det vardagliga, vilket i sin tur inneburit att flera svenskar inte längre orkar med sitt jobb, behövt säga upp sig eller fått sparken och istället börjat gå på bidrag (eller hamnar på gatan). Endast barn i åldrarna 6 - 17 år har numera rätt till högkostnadsskyddet och statligt bidrag för att ha råd med medicinen. Alla vuxna hänvisas istället till psykologhjälp, men Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket (TLV) verkar aldrig ha haft sömnproblem själva då de inte vet hur det fungerar, för många är det ett problem som inte går att prata bort med en psykolog. Dessutom verkar TLV ha missat att psykologerna är så överbelastade i Sverige att det är många månaders väntetid, och om man ens får en tid så har psykologerna aldrig någon möjlighet att ge patienten någon behandling av kvalitet. Det är närmare 1500 personer som som begår självmord i Sverige varje år då de inte hinner få hjälp av en psykolog p.g.a. vårdköerna, och nu riskerar alltså detta att öka ytterligare då Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket (TLV) förstört livet för många, samtidigt som mottot på deras hemsida är: "För att hela Sverige ska få mesta möjliga hälsa för skattepengarna", vilket då alltså är något av det mest dumma och verklighetsfrånvända som någon någonsin skrivit.

9. Oktober 2023

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen