RBH Platinum vinterdækken! Blir simpelthen ikke mere LÆKKERT! Ligger fantastisk. Som en skræddersyet frakke. Kan indstilles ved skuldrene, så det passer til både den brede og slanke hest Hvor de... Mehr ansehen
Mega nem og overskuelig hjemmeside med rigtig mange gode rabatter og priser. En sindssygt god service med hurtigt svar og en god løsning. Købte en hovedtøj hvor næsebåndet gik hurtigt i stykker, to ga... Mehr ansehen
Halvanden måneds leveringstid :( Jeg havde bestilt 3 varer via hjemmesiden. Den ene vare var ikke på lager, selvom der stod ved bestillingen at den var. Tika ville kun sende varerne samlet, så jeg må... Mehr ansehen
Super service. Handlede på nethestival. Pga. travlhed var leveringen længere end normalt, men jeg skulle bruge mit køb ret hurtigt. Så efter en hurtig tlf opringning hvor min ordre blev fundet, fik je... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Rideudstyrsforretning med alt til hest og rytter, eks. sadler, trenser, dækkener og ridebeklædning. Vi fører kendte mærker i alle prisklasser.
Solbjerg Plantagevej 3, 6731, Tjæreborg, Vereinigte Staaten
- info@tikarideudstyr.dk
- www.tikarideudstyr.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
God kompetent betjening
Hurtigt fremme
Hurtigt fremme, varerne præcist hvad jeg har bestilt
Hurtig levering 🙂
Hurtig levering 🙂
Fik en stævne bluse til halv pris
fordi den var blevet lidt støvet
Var perfekt efter en vask 👍
Fantastisk service
Fantastisk service og hurtig ekspedition med kvalitetsvarer til yderst rimelige priser.
returfragt dyrt
Venlige og hjælpsomme piger i webshoppen. Får kun 3 stjerner, idet jeg synes det er irriterende og dyrt, selv at skulle betale returfragt.
god og sød service det er der jeg…
god og sød service det er der jeg handler i frem tiden
Hurtig betjening og forsendelse og…
Hurtig betjening og forsendelse og varerne levede op til mine forventninger.
Tvivlsom kvalitet og lang ventetid
Købte to dækkener af deres eget mærke (4Horses). Kantbåndet på det ene gik allerede i stykker efter 1 mdr. (syningen er gået op bagpå). Halsen til dækkenet har været udsolgt i 2 mdr. eller på lager i XL...
1300 kr spenderet på tvivlsom kvalitet og tilbehør som ikke kan købes fordi det er udsolgt!
Så kan man ligeså godt købe dækkener til den halve pris hos AB rideudstyr. De har holdt og tingene er på lager.
Kan varmt anbefales og handle hos
Super god service, de havde desværre ikke den pågældende vare hjemme, men ringede og tilbød en lige så god vare til samme pris.
Fin levering og fejlfrit produkt 😊
Fin levering og fejlfrit produkt 😊
Et super godt dækken af deres eget design.
God service, og hurtig til at besvare spørgsmål, man har vedr str osv. har handlet der flere gange, og absolut ikke sidste gang jeg gør det 😊👍
Venlig betjening og god service
De har aldrig produkterne på lager når…
De har aldrig produkterne på lager når man kommer i butikken, og har lavet oversalg på hjemmesiden. God sortiment når tingene er på lager..
helt seriøst😠
jeg bestilte nogle ting hos Tika rideudstyr... skulle jeg aldrig havde gjort. Er du gal en dum mail jeg får 3 dage efter at jeg havde bestilt.
hej ...
Jeg har været ved at pakke din ordre, men desværre er klokkerne med lam udsolgt.
Kan du evt bruge denne her i stedet for i hvid/L?...
Altså det var ikke det jeg bestilte
Underlaget du har bestilt er det sidste vi har, og jeg kan se at det desværre er lidt beskidt, og har en lille kuglepen streg (se vedhæftede billeder)
Vil du have det alligevel? Du kan få det til 350,- i stedet for de 402,-
Med venlig hilsen...
og så sendte hun mig to billeder af underlaget. Altså jeg har betalt ret mange penge for det, så forventer jeg altså også at det er i orden!
for dårligt.
Hurtig levering, varerne var helt i orden, og der var returlabel med, som jeg dog ikke fik brug for
God hjælp og hurtig levering
Super priser og service i forbindelse…
Super priser og service i forbindelse med ombytning af vare. Hurtig levering
Uheldig oplevelse
Jeg havde en utrolig uheldig oplevelse, da deres hjemmeside ikke virkede optimalt. jeg kunne ikke få lov at betale mine ting, og jeg var i kontakt med dem via telefon flere gange.
Jeg prøvede igen dagen efter uden held, hvor jeg til sidst igen for 4 gang havde dem i røret og måtte indbetale via mail.
Det jeg egentlig havde lagt i kurven var nu udsolgt den følgende dag.
Det er en ret irriterende oplevelse når man selv er ude i god tid også deres ting ikke virker og jeg ikke kunne købe halvdelen af det jeg ville, fordi det ikke længere var på lager.
God handel
Alt kom - hurtigt og præcis det bestilte
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.