Tiffany Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan desværre ikke anbefale at handle her. Mine 3 uger gamle bukser fik hurtigt tydelige skader, men min reklamation blev afvist alene ud fra billeder med henvisning til, at det måtte skyldes brug... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har altid en virkelig god oplevelse, når jeg handler hos Tiffany – både online og i butikken. Servicen er i absolut topklasse hver eneste gang, og personalet er super imødekommende, hjælpsomme o... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdensklasse service!!! Bestilte et par bukser tirsdag eftermiddag og sendte samtidig en mail om, at jeg håbede på at modtage dem hurtigst muligt, da jeg skulle bruge dem om fredagen. Jeg krydsed... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en vare dagen forinden og fik den om formiddagen dagen efter/ en upåklagelig service med en vedlagt håndskreven seddel. Skrev endda en mail til kundeservice om aftenen efter mit køb gru... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Tiffany - multi brand store og inspirerende online univers med førende internationale designerbrands. Hos Tiffany tilbyder vi dig muligheden for at pryde din garderobe med nogle af tidens mest elegante kollektioner fra internationale top designermærker. Tiffany.dk består af masser inspiration og varer til piger og kvinder, der ved hvad de vil have. Tiffany er first-movers i den danske tøjbranche, og vores sortiment består af nøje udvalgte designermærker, hvortil vi stiller høje krav om udseende, kvalitet og stil - ønsker du at være på forkant med moden, er du kommet til det rette sted. Tiffany værdsætter at kombinere lækre klassiske designs med trendy og eksperimenterende stil.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

253 Bewertungen

Alle Bewertungen

72 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg super utilfreds med den dårlig…

Jeg super utilfreds med den dårlig kvalitet stoft jeg købt online for 4 gange over pris.
Jeg kan ikke bruge buksen inden jeg skal betale en formue for reparer den. Fik revet i bagdel imens prøve den stofts tråd gik ud. Hele vejen mange huller i ved syning.

17. März 2023

Kære Ganga,

Først og fremmest vil jeg gerne udtrykke vores dybeste beklagelse for den frustration og utilfredshed, du har oplevet med dit køb af stof online. Det er virkelig beklageligt at høre, at kvaliteten ikke har levet op til dine forventninger, og at du har oplevet problemer med materialet.

Din feedback er vigtig for os, da vi ønsker at sikre, at vores produkter lever op til de højeste standarder. Det er yderst skuffende for os at høre, at du har haft sådanne problemer med kvaliteten af stoffet, og vi vil gerne forsikre dig om, at vi tager dette alvorligt.

Vi vil gerne rette op på denne situation for dig. Enten ved at refundere dit køb eller ved at sende dig et andet produkt. Vi ønsker at sørge for, at du får det produkt, du forventede, og vi er fast besluttede på at rette op på denne fejl.

Jeg vil gerne bede dig om at kontakte vores kundeservice, så vi kan håndtere denne sag så hurtigt som muligt. Du kan nå vores kundeserviceteam på info@tiffany.dk. Vi vil gerne tage hånd om dette problem og sørge for, at du får den hjælp, du har brug for.

Vi beklager endnu engang for den ulejlighed, dette har forårsaget dig, og vi håber på muligheden for at rette op på fejlen og genvinde din tillid som kunde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en torsdag aften og modtog allerede min ordre lørdag morgen. Og så fik jeg en lille overraskelse med i pakken i form af et sæt glimmerstrømper 🤗

9. Dezember 2022

Kære CA,

Mange tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det glæder mig virkelig at høre, at du var tilfreds med vores service og den hurtige levering. Vi stræber altid efter at gøre shoppingoplevelsen så problemfri og behagelig som muligt, så det er fantastisk at vide, at din ordre ankom så hurtigt.

Det er også vidunderligt at høre, at du kunne lide overraskelsen med de glimmerstrømper, vi inkluderede i din pakke.

Vi sætter stor pris på din støtte og tillid til os. Hvis der nogensinde er noget, du har brug for eller spørgsmål, du måtte have, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Tak igen - vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage i fremtiden.

Virkelig god service

Virkelig god service - og hurtig tilbagemelding via mail

21. Oktober 2022

Kære Lotte,

Mange tak for at dele din positive oplevelse med vores service. Det glæder mig virkelig at høre, at du har været tilfreds med den service, du har modtaget, samt den hurtige tilbagemelding, du har fået via e-mail. Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores kunder oplever en problemfri og behagelig shoppingoplevelse.

Din feedback er værdifuld for os, da det er vores mål at levere førsteklasses service til alle vores kunder. Hvis der nogensinde er noget, du har brug for eller spørgsmål, du måtte have, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Tak igen - vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage i fremtiden❤️

Med venlig hilsen,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde en reklamation som jeg syntes var…

Havde en reklamation som jeg syntes var meget nem og se så jeg kontaktede firmaet 22 juli omkring dette og sendte billeder til dem!
Efterfølgende har jeg måtte rykke for svar en del gange og fik at vide at billederne skulle sendes til USA og de havde sommerferie der..
Da de endelig kom frem til en kreditering af varen efter 2 mdr’s forløb så måtte jeg rykke flere gange for pengene!
I mine øjne er dette meget dårlig kundeservice-syntes at det siger meget om firmaet hvordan de håndterer feks reklamationer..
Jeg har selv arbejdet indenfor modebranchen i mange år hvor vi har krediteret reklamationer med det samme til kunden og så efterfølgende fået den krediteret ved firmaet, netop for at undgå unødvendig ventetid for kunden.

22. Juli 2022

Kære Lene,

Først og fremmest vil jeg gerne udtrykke vores oprigtige beklagelse for den ulejlighed og frustration, du har oplevet i forbindelse med din reklamation og den efterfølgende behandling af den. Det er tydeligt, at vi ikke har levet op til de forventninger, du har som kunde, og det er noget, vi tager meget alvorligt.

Din feedback om vores behandling af din reklamation er meget vigtig for os. Vi beklager dybt, at det har taget lang tid at behandle din sag og at du har måttet rykke gentagne gange for svar og kreditering. Det er langt fra den standard, vi ønsker at opretholde.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi tager din feedback til efterretning, og vi vil gennemgå vores processer for at identificere, hvor der er plads til forbedring.

Endnu en gang, undskyld for den ulejlighed, du har oplevet. Vi værdsætter din feedback og ser frem til at gøre det bedre i fremtiden og forhåbentlig genvinde din tillid.

God kundeservice

Jeg bestilte en hvid kjole, jeg skulle bruge som brudekjole. Det viste sig så, at der var pletter på, fra producentens side. Det vil jo normalt ikke give en femstjernet anmeldelse, men Tiffanys kundeservice har bare været meget søde og hjælpsomme. Tak for det.

2. September 2022

Kære Anne Christine,

Mange tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Selvom det er beklageligt at høre om de uventede pletter på den kjole, du bestilte, glæder det mig virkelig at høre, at vores kundeservice har været i stand til at give dig en positiv oplevelse trods udfordringerne.

Det er vores mål at sikre, at vores kunder føler sig værdsat og godt taget sig af, uanset hvilke problemer der måtte opstå. Vi beklager for enhver ulejlighed, som pletterne har forårsaget, og det er fantastisk at vide, at vores kundeserviceteam har været i stand til at hjælpe og støtte dig.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse i denne situation❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og lækre varer 😍👌

5. August 2022

Kære Stine,

Mange tak for din dejlige feedback! Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med vores service og at du er tilfreds med de varer, du har modtaget❤️

Din støtte og din tilfredshed er vigtige for os, og vi sætter stor pris på, at du har valgt os! Hvis der nogensinde er noget, du har brug for eller spørgsmål, du måtte have, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Endnu engang tak for din positive anmeldelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very fast shipping and handling

Very fast shipping and handling, excellent communication, fast refund when returning.
It was a perfect buy, hope to shop with you again. Thank you very much!

11. Juli 2022

Antwort von Tiffany

Thank you so much for sharing your positive experience with us. We're thrilled to hear that you were impressed with our fast shipping and handling, as well as our excellent communication throughout the process❤️

Once again, thank you very much for your feedback and for choosing us for your purchase.

Best regards,
Tiffany Customer Service

Super service.

Super service.
Bedste online shop. Hurtig levering og endnu hurtigere returnering af tilbagebetaling af dine penge.
Jeg kan varmt anbefale Tiffany👍

5. Juli 2022

Kære Gitte,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du er så tilfreds med vores service og shoppingoplevelse hos os. Vi sætter en ære i at levere en god oplevelse for vores kunder, og det betyder meget for os at vide, at du har haft en positiv oplevelse.

Hvis der nogensinde er noget, du har brug for eller spørgsmål, du måtte have, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig. Tak fordi du valgte os som din foretrukne online shop, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage i fremtiden❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service både online og i deres…

God service både online og i deres fysiske butik i Aalborg 😍 Kæmpe anbefaling herfra 🙏🏻

5. Juli 2022

Kære Kristina,

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse både online og i vores fysiske butik i Aalborg. Vi bestræber os på at levere en førsteklasses service uanset hvordan vores kunder vælger at handle hos os, så det betyder meget for os at vide, at vores bestræbelser bliver bemærket og værdsat❤️

Endnu engang tak for din støtte, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage i vores butik eller online i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig til at svare på mails og…

Super hurtig til at svare på mails og super service 🤩

30. Juni 2022

Kære Laila,

Mange tak for din strålende anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at vores kundeservice har været super hurtige til at svare på dine e-mails og at du har haft en fantastisk oplevelse med vores service❤️ Vi bestræber os på at være så tilgængelige som muligt for vores kunder og levere den bedste hjælp og assistance.

Din ros og støtte betyder meget for os, og det motiverer os til at fortsætte med at levere den høje standard af service, som du har oplevet. Hvis der nogensinde er noget, du har brug for, eller hvis der opstår spørgsmål, er vores kundeservice altid parat til at hjælpe dig.

Endnu en gang tak for dine positive ord, og vi ser frem til at fortsætte med at betjene dig i fremtiden.

5 stjerner herfra :)

Jeg har kun handlet hos Tiffany et par gange (online), men jeg har fået ekstrem god service og er blevet guidet godt igennem størrelser m.m.

Kan klart anbefales :)

23. Juni 2022

Fantastisk service

Fantastisk service, fantastisk personale, fantastisk atmosfære! Det er altid en fornøjelse at handle i tiffany..
tak for jer!

13. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent experience and customer…

Excellent experience and customer service. When I had questions regarding availability of a product, the team responded helpfully and immediately. Delivery to Sweden was within two working days. Exceptional. Won't hesitate to shop from Tiffany again.

21. Februar 2022

Dårlig service

Jeg bestilte en ganni kjole, som bliver afsendt i forkert størrelse. Det er hvad der kan ske. Jeg kontakter efterfølgende kundeservice, som ekstra tjekker om den bestilte størrelse er på lager.
Kundeservice bekræfter at den er på lager og vil efter sigende lægge den rigtige størrelse til side til mig. Jeg returnere kjolen i den forkerte størrelse.
Efterfølgende da de modtager den forkerte størrelse modtager jeg en mail om at de har solgt kjolen til anden side.
Jeg kan derfor ikke anbefale at handle på siden, da de ikke holder som lovet.

14. Februar 2022

Hej Celina,
Jeg er enormt ked af, at vi ved en fejl fik pakket den forkerte kjole til dig - og efterfølgende ikke havde den rigtige kjole på lager. Det er ganske enkelt en menneskelig fejl, der er begået og som jeg kun kan beklage.
99,5% af alle vores pakker kommer afsted uden fejl, så jeg er rigtig ked af, at du var så uheldig med din bestilling. Det fulde beløb blev naturligvis tilbageført med det samme.

Jeg håber at vi får chancen for at vise dig vores sædvanlige høje niveau en anden gang.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag - og endnu engang beklager jeg, at vi ved en fejl pakkede den forkerte kjole til dig.
Knus fra os

Perfekt service!

Jeg købte en kjole fra Ganni tidligere i denne måned. Da den desværre ikke klædte mig som jeg havde håbet på, sendte jeg den igår retur. Allerede i dag har Tiffany.dk modtaget min returnering og pengene står allerede på min konto. Det kalder jeg kanon god service. Tiffany.dk får herfra mine varmeste anbefalinger.

26. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr