Har aldrig mødt en så dårlig mand der kan drive sådan en virksomhed. Han snyder de ansatte og kunder. Har talt med mange der ikke vil ha noget med Thor at gøre. Han stod hjemme på min adresse og trued... Mehr ansehen
Thor Logistics ApS
Team A.D, kom 1time tidligere end aftalt, men pyt. Servicen var super og de 2 drenge arbejde konstant, ingen pauser. 100 kvm lejlighed fra Odense-Århus på 5 timer må være det man kalder godt klaret, o... Mehr ansehen
Really bad experience. Don't move with these people. The movers would argue with customer non stop and complain about the packing to make excuses to not move in order to delay time(you will be charged... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Umzugs- und Lagerservice
- Containerdienst
- Logistikdienst
- Kühltransportservice
- Transport- und Versandservice
- Versandservice
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Thor Logistics ApS er en virksomhed med mange års erfaring inden for flytte- og logistik branchen og vores målsætning er at vi fremstår som en kvalitetsbevidst virksomhed – der leverer service, ekspertise samt konkurrencedygtige priser. Kundetilfredshed er alt afgørende for os og derfor behandler vi alle sager med omhu. Vi er din trofaste flytte og logistik partner samt dit valg for sikkerhed og effektivt. Tro flytter bjerge – resten flytter vi. At flytte kan være en stor og uoverskuelig opgave men hos Thor Logistics ApS hjælper vi dig og finder den rette løsning der passer til lige netop dit behov.
Brunevang 233, 2610, Rødovre, Dänemark
- +45 70 70 71 55
- Info@thorlogistics.dk
- www.thorlogistics.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Endnu engang en god flytteoplevelse med …
Endnu engang en god flytteoplevelse med Thorlogistics. Denne gang med flyttemændene, Mari og Mihai. Kom veloplagte, til tiden og pakkede bilen effektivt og med omtanke. Deres samarbejde var enestående -også da de skulle tømme bilen....een satte alt i elevatoren og sendte op til makkeren, der så tog imod på 5.sal. Thank you so much for the very good job!!! It was so great. Kind regards Karin
Team A.C flytter effektivt og med høj service
Team A.C. fra Thor Logistics har klaret min flytning med bravur.
Aftalte fast pris med Dan. Man kan også betale for brugt tid, men efter god rådgivning fra Dan om fordele og ulemper ved begge løsninger valgte jeg fast pris.
Har selv pakket mine ting, og var klar kl. 8.00. På slaget rullede flyttevognen ind på den afspærrede parkeringsplads. Efter en hurtig gennemgang af mine ting fyldte de vognen hurtigt. I den anden ende tømte de vognen utroligt hurtigt igen. De var enormt søde til at spørge ind til, hvor jeg ville have placeret mine ting.
Da den tunge kasse med bøger gik itu, var de først kede af, at det skete, og efterfølgende hjalp de med at få pakket bøgerne igen. Super service.
Top godt
Top godt - Pålideligt, serviceminded, effektivt
Thor Logistics har med professionalisme og omhyggelig hjælpsomhed flyttet mit hjem fra København til Århus.
Flyttemændene var effektive, omhyggelige - samtidigt smilende og høflige. Alt kom godt frem og op i den nye lejlighed.
Alle aftaler blev holdt - Tusind tak til Thor Logistics holdet
Jeg giver dem mine varmes anbefalinger.
Karen Mimi
Ukompliceret og god flytning
Ukompliceret og god flytning. 2 meget flinke & effektive gutter i Vlad & Goran (team 3).
Prisen var 949kr for 2t, efter at jeg havde set tilbuddet på downtown.
Jeg må i den grad tilslutte mig koret
Jeg må i den grad tilslutte mig koret, der lovpriser Team A.C. hos Thor Logistics.
Adrian & Christian er 2 yderst effektive, professionelle, omhyggelige og meget behagelige gutter.
Alle aftaler med pris og tid blev overholdt.
Jeg er meget tilfreds og står tilbage med en rigtig god flytteoplevelse.
Jeg kan nemt anbefale dem til folk, der står og skal flytte.
Effektive, omhyggelige og pålidelige
Vi er netop flyttet fra Kbh til Esbjerg med hjælp fra Thor Logistics.
Christian og Adrian leverede top service. De var virkelig effektive men samtidig omhyggelige med ikke at skramme vores ting - og de var smilende og høflige. Det meste blev pakket i tæpper og spændt fast i bilen. Alt kom sikkert frem.
Dan har også været en stor hjælp, og alle aftaler om tid og pris blev overholdt til mindste detalje.
Tusind tak, vi kontakter jer igen næste gang, vi skal flytte.
Mvh Morten og Cecilie
Dårlig kundeservice
Jeg havde købt et bevis til 2 timers flytning på Downtown, da det lød som en god og billig deal. Da jeg bestiller tid til flytningen, er starttidspunktet for flytningen mellem kl. 12 og 18 på den valgte dag, hvilket er lidt længe at stå standby. Derudover viser det sig, at det kan komme til at koste 300-500 kr. mere, da der er et tillæg efter kl. 16. Da jeg nævner det for fyren i kundeservice, får jeg at vide at jeg ikke kan forvente så meget, fordi jeg bare har booket på Downtown. Ud over at bliver stemplet som andenrangskunde, taler fyren i kundeservice så grimt til mig i telefonen, at jeg bliver nødt til at bede ham om at tale til mig i en ordentligt tone. Needless to say at jeg naturligvist fortrød mit køb hos Downtown. Det er ikke værd at spare penge, hvis man ikke bliver behandlet ordentligt.
Thor Logistics, Team AC
Jeg blev betjent af Team AC. De var meget flittige, energiske og ivrige for at hjælpe, og flytningen gik hurtigt og godt. Jeg vil anbefale dem til andre, som skal flytte.
Absolut bedste flytteservice!
Utrolig professionel, effektiv og venlig service! Det hele blev båret ud og ind virkelig påpasseligt og intet blev ridset eller skadet. Verdens flinkeste flyttemænd, som klarede opgaven på ingen tid.
Jeg kan kun varmt anbefale dem og det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter mig af deres service!
Adrian og makker flyttede for mig
Adrian og makker flyttede for mig. Hurtigt og professionelt!
Dygtige folk!!
Ukompliceret og fin flytning
Ukompliceret og fin flytning, især tak til de venlige flyttefolk Adrian og Alin.
Virkelig flot arbejde af Team A.C.
Virkelig flot arbejde af Team A.C.
De var ekstremt hurtige, effektive og meget påpasselig med mine møbler. Og de udviste god service. Kan varmt anbefale!
Team A.C knoklede så flot!
Team A.C udførte en meget perfekt flytning for mig. To små fyre, som knoklede på fra de kom til de kørte igen. Og de passede godt på mine ting.....
Maiken A. Møller
Super god service fra Goran og Mihai i …
Super god service fra Goran og Mihai i Team 3
Tak for hjælpen!
Tusinde tak til Thor Logistics for at have hjulpet os med at flytte fra 3. sal til 4. sal d. 1/8-2017.
De var søde, rare og passede på vores ting lige fra start til slut. Vi fik klaret hele flytningen på 2 timer inklusiv kørsel fra indre by til Frederiksberg. Det var helt perfekt, eftersom vi havde et Downtown bevis, på 1 flyttebil, 2 flyttemænd i 2 timer.
Kan varmt anbefale Thor Logistics.
Thor Logistics (Team 2) var på alle …
Thor Logistics (Team 2) var på alle måder en fornøjelse at få hjælp til flytning af. To hjælpsomme, effektive og meget venlige flyttefolk - kaldet Team 2. Kan varmt anbefales.
At skulle flytte er aldrig sjovt og et …
At skulle flytte er aldrig sjovt og et stort arbejde. Vi havde egentlig bestemt at ville benytte et andet flyttefirma, men så så dealen på Downtown.
Adrian og Mari udførte en super flytning. De overholdt den aftalte mødetid, var omhyggelige med at få vores ting sat i flyttebilen, sørgede for at intet blev skrammet, ved at lægge tæpper imellem fx malerier og møbler og fastgøre tingene forsvarligt i flyttebilen. De bar og slæbte i 2 timer. Bar flyttelæset ind i de beregnede rum. De var præcis færdige til tiden.
Jeg kan ikke rose både de 2 flyttemænd nok men også selve bestillingen af flytningen. Alt var til ug. Får vi igen brug for et par stærke mænd til at flytte vil vi anvende Thor.
Tak til Thor Logistik
Tak til Adrian, Alin og Christian for fantastisk flytning af vores hjem idag. De ankom et kvarter før aftalt tid og gik igang med det samme. De arbejdede hurtigt og effektivt og passede særdeles godt på alle vores ting - de var tillige meget smilende og høflige på trods af det hårde slid med at flytte fra 3. Sal til 3. Sal uden elevator. Efter 3 1/2 time var de færdige ( inkl en køretur på 54 km). Det var over al forventing!! Vi er meget tilfredse!!
Awesome!!! Fantastisk!!
Fantastisk service og kompetente flyttemænd der var hurtige, meget effektive samt venlige! Stor ros herfra og glæde over flytning klaret til 12 tal! Team 3 fra Thor Logistic vil klart blive anbefalet herfra til venner og familie!!
Super arbejde af Goran og Mihai
Super arbejde af Goran og Mihai, team 3, de knoklede i 2 timer og flyttede alle møbler uden nogle skrammer. Tak !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.