Har aldrig mødt en så dårlig mand der kan drive sådan en virksomhed. Han snyder de ansatte og kunder. Har talt med mange der ikke vil ha noget med Thor at gøre. Han stod hjemme på min adresse og trued... Mehr ansehen
Thor Logistics ApS
Endnu engang en god flytteoplevelse med Thorlogistics. Denne gang med flyttemændene, Mari og Mihai. Kom veloplagte, til tiden og pakkede bilen effektivt og med omtanke. Deres samarbejde var enestående... Mehr ansehen
Really bad experience. Don't move with these people. The movers would argue with customer non stop and complain about the packing to make excuses to not move in order to delay time(you will be charged... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Umzugs- und Lagerservice
- Containerdienst
- Logistikdienst
- Kühltransportservice
- Transport- und Versandservice
- Versandservice
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Thor Logistics ApS er en virksomhed med mange års erfaring inden for flytte- og logistik branchen og vores målsætning er at vi fremstår som en kvalitetsbevidst virksomhed – der leverer service, ekspertise samt konkurrencedygtige priser. Kundetilfredshed er alt afgørende for os og derfor behandler vi alle sager med omhu. Vi er din trofaste flytte og logistik partner samt dit valg for sikkerhed og effektivt. Tro flytter bjerge – resten flytter vi. At flytte kan være en stor og uoverskuelig opgave men hos Thor Logistics ApS hjælper vi dig og finder den rette løsning der passer til lige netop dit behov.
Brunevang 233, 2610, Rødovre, Dänemark
- +45 70 70 71 55
- Info@thorlogistics.dk
- www.thorlogistics.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super service - rigtigt sødt og effektivt hold :)
Fantastisk effektiv flytning og god service.
Kan varmt anbefales!
Den bedste flytning!!!
Thor logistics flyttede for min mor og jeg d. 31. Marts 2018, en meget kompliceret flytning, men mange runde ting og flere adresser som tingene skulle flyttes imellem.
Thor logistics klarede opgaven helt perfekt! Og jeg giver firmaet de bedste anbefalinger:-)
Team A.C.
SUPER EFFEKTIVE gutter, kan stærkt anbefale dem
Team A.C
Du milde himmel, så hurtige, søde og effektive. Det kan ikke gøres bedre.
Team A.C er de bedste
Ekstremt hurtige
Fremragende service! Ekstremt hurtige! Jeg fik flyttet 40 kasser plus et par møbler på under 2 timer af 2 flyttemænd, og alt blev håndteret forsvarligt. De varmeste anbefalinger
Great experience
Great experience, nice people, working fast and professional 😀👍🏻
Positiv og professionel oplevelse!
Jeg kan på det varmeste anbefale team A.D., der hjalp os med at flytte fra/til Odense. De var yderst professionelle, meget hurtige og passede så godt på vores ting.
Vi havde købt en deal med to timers flytning, så håbede de kunne nå det meste, uden vi skulle betale for en ekstra time. De nåede at flytte alt indenfor de to timer og der var endda tid til at bære alting ind i huset.
Team A.D
Team A.D, kom 1time tidligere end aftalt, men pyt. Servicen var super og de 2 drenge arbejde konstant, ingen pauser. 100 kvm lejlighed fra Odense-Århus på 5 timer må være det man kalder godt klaret, og samtidig til en super pris langt bedre en konkurrenterne. Vil helt sikkert bruge Thor logistics igen ved fremtidige flytninger.
Team A.C var super effektive!
Team A.C var møg effektive og hurtige.
På under to timer var et værelse fyldt med kasser, poser, seng, skabe osv flyttet ned fra 4. Sal, kørt 16 km og flyttet ind i hus.
Super god service, og ingen kanter er blevet stødt i hverken opgang eller dørkarme.
Ville helt klart booke dem igen og anbefale dem!
Tilfreds med flytning Fyn - Sjælland
Skulle flytte fra Fyn til Jylland.
God og hurtig kommunikation før aftale med klar aftale om pris og ydelse, og med mulighed for at ændre flyttedato op til 14 dage før.
Team A.C flyttefolk kom til tiden. Var høflige og dannede sig et overblik over opgaven.
De to folk knoklede uafbrudt på nær en enkelt lille velfortjent pause.
Desværre var der ikke helt plads på bilen, så jeg måtte køre en fuld bil og trailer ved siden af. Dog var denne mulighed drøftet ifb med kontrakten og det var ikke nemt at bedømme mit indbo, da noget også kom på et par trailere.
Hurtig aflæsning og indbo blev stillet, hvor jeg ville have det.
Nem betaling via mobilpay.
Kan kun være tilfreds med firmaet.
Stor ros til flyttemændene!!
Stor ros til flyttemændene!!
Super effektive, professionelle og meget søde. De løb rundt og knoklede konstant og alt forløb perfekt og meget hurtigere end forventet. Kan klart anbefales!
Super kompetent flytning
Jeg fik tid mellem 12 og 18. Klokken 13 fik jeg en sms at de ville komme 14.30 og 14.15 en opringning at de var der om 15 minutter.
To unge fyre troppede op. Søde og høflige og kompetente. De løb op og ned af trapperne med papkasser og tunge reoler. Fik klaret at pakke fra en 2. Sal i Kbh og udpakke i et lagerrum på Vestegnen på under 2 timer. Jeg vil til hver en tid anbefale Thor til andre samt selvfølgelig bruge dem igen når jeg flytter tingene videre. Tak
Forfærdelig kundeservice.
Vi havde længe i forvejen bestilt en vogn fra kl. 15 på dagen. Vi får af vide, at de vil kontakte os en time før ankomst. Klokken 13:50 bliver vi så ringet op og får afvide, at de er der om 10 minutter. De spørger ikke om de må komme en time for tidligt, de siger det bare. Men der var vi jo ikke hjemme og klar, så det sagde vi nej til. Det kunne vi godt have nået, hvis de havde kontaktet os en time i forvejen som aftalt.
Herfra hører vi så ikke mere fra Thor Logistics.
Vi kunne ikke få fat på dem, og vi kontaktede derfor kundeservice, som udviste stor mangel på service. Det viser sig at flyttemændene, der skulle komme blev færdige med resten tidligt og tog derfor hjem. Vi blev derfor sat helt bagerst i køen for et andet par flyttemænd fra firmaet, eftersom vi ikke var klar, da flyttemændene ville komme. Det kan de jo ikke gøre noget ved, påstod Dan, som vi snakkede med. Vi må vente til ca. 21 om aftenen nu.
Der er jo så bare lige det, at de kom før det aftalte tidspunkt. "Efter 15" indebærer ikke en time for tidligt, så det er ikke okay at bruge det imod os. Dan talte med en grov attitude, som om der intet forkert var gjort fra deres side, og ham viste desuden ingen forståelse.
Vi kontaktede 3x34 to gange efterfølgende og begge personer, vi snakkede med, havde forståelse for hvordan man yder ordenligt service. De er langt dyre, men det er der en grund til.
Thor Logistics kan sagtens være dygtige til at flytte effektivt, men når de imødekommer med så ringe service, ikke indformerer én om ændringer de laver og ikke overholder aftaler, så er de ikke vær at kaste så meget som en krone efter.
Super effektive og arbejdsomme …
Super effektive og arbejdsomme flyttemænd. Thor Logistics havde været så søde at sætte os på en mandag på trods af, der ikke var flere tider. Der var ikke en finger at sætte på firmaet.
Dog ville jeg ønske, at folk der havde booket tid tidligere på dagen havde været lidt mere realistiske ift. tid og eventuelt ville give flyttemændene en hånd. Hele deres tidsplan blev rykket flere timer pga af dette. Det var virkelig ærgerligt for dem, men også frustrerende for os der var sidst i rækken.
Penge godt givet ud!
Team M.C. knoklede på. Var der til aftalt tid (endda 5 min før) - og halvanden time senere var en 2 værelses flyttet ned fra 2. sal, kørt 2 km og flyttet op på 4. Pengene absolut godt givet ud!👍🏻
2 unge fyre knoklede uafbrudt fra …
2 unge fyre knoklede uafbrudt fra morgenstunden. De skulle komme kl. 8, men skrev allerede kl. 6. at de ville være der allerede kl. 7.10. Det er ikke ofte, at folk kommer før tid.
Der blev arbejdet igennem!
Jeg er dybt imponeret over, at 2 personer kan flytte så mange ting op til 5 sal - og havde jeg selv skulle pakke bilen, var det ikke lykkes. Og jeg er ikke dårlig til at pakke, men det der var professionelt!
Well done Team A.C.!
Arbejdsomme gutter der bare går i krig …
Arbejdsomme gutter der bare går i krig fra sekundet de kommer. Gennemsigtige priser og god afstemning hele vejen igennem.
Bruger jeg gerne en anden gang.
Kan klart anbefales :)
Søde og meget effektive flyttemænd.
God flytning
Vi havde en fin flytning med Thor Logistics fra Aarhus til Valby. Tingene blev forsvarligt pakket i bilen og det gik hurtigt med at få bilen tømt. Flinke flyttemænd, så det var SÅ fint det hele.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.