Sinds kort gebruik ik TheShopBuilders en ik ben echt positief verrast hoe eenvoudig alles werkt. Ik ben totaal geen techneut, maar zelfs voor een leek is het supermakkelijk om een webshop op te zett... Mehr ansehen
Heel fijn bedrijf. Software is eenvoudig te gebruiken en het contact met de helpdesk verloopt vlot en soepel. Zelfs na opzeggen blijft men vriendelijk en behulpzaam. Zekere een aanrader voor de beginn... Mehr ansehen
Zeer prettige manier van werken. Hele duidelijke handleiding en de shopbuilding tool zelf heeft al heel veel features die je als ondernemer echt graag wil hebben. De interface ziet er iets gedateerd... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Start je eigen webwinkel, compleet en betaalbaar. Je webwinkel binnen 24 uur online! Een webwinkel beginnen was nog nooit zo eenvoudig.
Keurenplein 41, 1069CD, Amsterdam, Niederlande
- info@theshopbuilders.com
- www.theshopbuilders.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Meer dan waar voor je geld.
TheShopBuilders liegen niet op hun website. Een webshop maken is zeer gemakkelijk en snel.
Een hele goede en duidelijke handleiding is inbegrepen.
Vind je iets niet, dan is er heel snel een antwoord op je vraag via de verschillende contactkanalen.
Een aanrader!
Hele fijne service
Hele fijne service! Denken overal in mee, helpen met alles, snel contact via de chat of email.
Ik heb sinds deze week een shop bij…
Ik heb sinds deze week een shop bij jullie. Ik liep gelijk tegen een aantal punten aan zoals de pre order functie en de combinatie maten en kleuren van een item. Ik ben hier goed door geholpen door Emiel. Helaas werken de functies pre order en combinaties niet zoals ik ze zou willen, maar voor nu een goede tussen oplossing gekregen van Emiel. Het zou wel tof zijn als deze functies in de toekomst wel beter bruikbaar zijn.
I just started to use it
I just started to use it, I give 4 stars not 5, as it has only Dutch version for manage the website, if they can provide also English, will be much much better.
it is very user friendly, indeed it is a template, so everything is already sorted there. very easy to use, I will continue to use it.
Interessant voor starters…
Dit webshopprogramma is interessant voor starters van een webshop. Op elke pagina van jouw dashboard krijg je duidelijke, eenvoudige info via buttons. Op elke pagina kan je ook chatten als je hulp nodig hebt. Er is ook een handleiding voorzien. Als starter kies je best de laagste tariefformule met korting voor de eerste maand om jouw webshop met producten aan te maken. De weergave van jouw online webshop is ook aangepast om te bekijken op een smartphone of tablet.
Nog steeds super tevreden!
Al jaren goede ervaringen bij the shopbuilders. Ze helpen je altijd snel en duidelijk. Prettige manier van communiceren en een dikke aanrader. Ook als je zelf er geen verstand van hebt zit je bij hun goed. Voordelige prijs waardoor je niet aan toren hoge kosten zit als je net een webshop wil beginnen.
Saskia koning
Betaalbare website bouwen kan hier!
Betaalbare en duidelijk een website bouwen kan hier. Prima service en vriendelijk geholpen met al je problemen. Niets is te veel en alles duidelijk en met veel geduld geholpen.
Betaalbare webshop
Betaalbare webshop . Professionele uitstraling. En snel en eenvoudig geregeld. Goed begrijpbare layout, ook voor een leek.
Altijd snel antwoord op je vraag.
Ze staan heel snel voor je klaar met de antwoorden op je vragen. Helpen je ook goed of passen direct dingen aan zodat je verder kunt.
Recent overgestapt met mijn webshop
Recent overgestapt met mijn webshop, dat was verrassend makkelijk , een paar keer ondersteuning gehad om mijn domeinnaam over te zetten en goed en snel geholpen, de webshop zelf aanvullen is heel makkelijk en binnenkort mijn webshop online zetten en dan zien hoe het loopt
goed progamme makkelijk om een webshop…
goed progamme makkelijk om een webshop te bouwen
Zeer snelle en behulpzame…
Zeer snelle en behulpzame klantenservice. Soms al binnen 15 minuten bericht terug, met altijd duidelijke uitleg!
Zeer tevreden over de snelle reacties…
Zeer tevreden over de snelle reacties altijd en het meedenken
Goede prijs/kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit.
Fantastische klantenservice.
Makkelijk in te vullen.
Heel goede communicatie
Heel goede communicatie, duidelijk proces en kennis van zaken.
super tevreden
alles zeer snel geregeld en ze zijn heel snel met reageren op je vragen
Super helpdesk
Super helpdesk. Reageert meestal de zelfde dag, met een goede oplossing. Heel simpel om een webshop op te zetten, maar daardoor ook niet gigantisch flexibel.
Snel en goed geregeld!
Snel en goed geregeld. De backup wanneer je vragen hebt is vlot en prettig! Voor mij de reden geweest om opnieuw een in te richten webshop bij de Shopbuilders te kopen!
Professionele en vooral snelle support
Dit was de eerste keer dat ik een webshop zelf ben gaan bouwen. De handleiding die je krijgt, is uitgebreid en neemt je stap voor stap door het hele ‘webshop bouwproces’ heen. Het is veel werk om alles in te stellen en sommige dingen waren voor mij niet helemaal helder. Ik heb dan ook een aantal keren per mail hulp gehad. Op de vragen die ik stelde, kreeg ik heel snel antwoord. Superfijn om meteen weer door te kunnen gaan. Al met al totnogtoe heel tevreden!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.