Thephonelab Bewertungen 831

TrustScore 5 von 5

4,8

Swift replacement with original Apple battery, iPhone works as expected. It's a pity that the person behind the counter wasn't very good in speaking dutch. But overall, very satisfied.

De medewerkers waren vriendelijk en professioneel. Toen bleek dat mijn telefoon meer werk nodig had deden ze er alles aan om te zorgen dat het zo snel mogelijk gefixed was.

Another trip to The Phone Lab because I'd purchased another 2nd-hand iPhone, so a new battery needed to be fitted. Plus, an older phone I had also had needed a new battery. The two guys working that d... Mehr ansehen

I had a very good experience. The staff was to the point and well trained. After a quick verification what did not need to be repaired has not been done. The Phone Lab is efficient and can be trust... Mehr ansehen

1. Telefonreparaturdienst
  2. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  3. Handy-Recycling und Entsperrservice
  4. Mobiltelefongeschäft
  5. Geschäft für Computerzubehör

ThePhoneLab weet alles over smartphones, tablets en laptops. Van hardware tot software, en van reparatie tot protectie en preventie. We zijn dol op techniek en werken graag met onze handen. Is je toestel kapot? Wij repareren het. Deskundig, snel, direct in de winkel, met of zonder afspraak. Maar we doen meer dan alleen repareren. Onze missie is om de levensduur van mobiele apparaten te verlengen en e-waste te verminderen. Door reparaties toegankelijk en efficiënt te maken, willen we de wegwerpcultuur in de tech-industrie tegengaan. ThePhoneLab streeft naar heldere en open communicatie. Zonder poespas. Wij zijn betrouwbaar en competent, en dat stralen we ook uit. Je ziet het aan onze cleane, frisse winkel en high tech lab, én aan onze mensen. Kwaliteit en prijzen van onderdelen houden we nauwlettend in de gaten – en daar handelen we naar. Zo kunnen we de beste service en de hoogste kwaliteit bieden, tegen de laagste prijs. Daarnaast hebben we een bredere visie: bijdragen aan de circulaire economie. We streven ernaar om tegen 2030 meer dan 2 miljoen mobiele apparaten langer in leven te houden. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor de planeet.

4,8

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Hat 30 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

1) personal approach

1) personal approach
2) detailed and complete knowledge of
the specialized work they do
3) understandable answers and
examples to my (too?) simple
questions

18. November 2025

ThePhoneLab - Warranty? What Warranty. Avoid This Place.

ThePhoneLab Amsterdam - Beethovenstraat
Bought a cable that died after 6 months—well within warranty. Took it back and was brushed off with “it’s damaged,” as if that somehow voids the fact it failed under normal use. That’s not customer service, that’s dodging responsibility.

Cheap, low-quality products and zero accountability when they break. If you like wasting money and being ignored when things go wrong, this is your spot. Otherwise, stay far away.

12. April 2026

Goede en snelle service voor laptop reiniging

Ik kon last minute (1-1,5uur van tevoren) een afspraak maken voor een grondige reiniging van mijn laptop. De specialist was heel vriendelijk en had me veel uitleg gegeven over het proces en de technische aspecten.

10. April 2026

Zeer behulpzame en vriendelijke werknemer.

Zeer behulpzame en vriendelijke werknemer die de batterij van mijn oudere Macbook Pro vervangen heeft. Bovendien heeft hij ook snel en gratis de iPhone van mn zoon schoongemaakt zodat die weer terug opgeladen kan worden met de kabel.

10. April 2026

Super

Super goed en deskundig advies. Erg klantvriendelijke medewerkers. Geweldig!

9. April 2026