Team Kappers Bewertungen

TrustScore 2 von 5

1,9

Mijn vrouw haar haar laten verven 30 augustus j.l. Bij thuiskomst enorme jeuk was niet goed uitgespoeld! Ook heeft het haar nu verschillende kleuren,en vlekken, al 2x hierna gewassen maar is niet m... Mehr ansehen

Het kapsel leek niet op het voorbeeld waarvan de kapster aangaf dat het goed kon met mijn haar. Ze knipte wat lokjes en was klaar. Thuis was niet te zien dat ik naar de kapper was geweest. Bij afreke... Mehr ansehen

De eigenaar van Teamkappers begrijpt blijkbaar niet dat met de prijsverhogingen van de laatste jaren, ze zichzelf totaal uit de markt prijzen. Bij vestiging Alkmaar een eenvoudige herenkniob... Mehr ansehen

Afspraak gemaakt en gevraagd naar ervaren herenkapper. Ik zou iemand krijgen met minimaal 4 jaar ervaring. Ben dus geknipt door een aardige jonge meid die net gestart was. Had een belangrijke week en... Mehr ansehen

1. Friseur

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Kies je look, wij doen de rest! Wij werken zonder afspraak en zijn vaak open op zondag en in de avonduren.

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

31 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Simpel kapsel totaal verknipt

Afgelopen zaterdag geweest, alles gebeurt snel en de meeste basic dingen zoals conditioner bij lang haar gebruiken ze niet als je er geen toeslag voor betaald. Sowieso al erg slecht, want goedkoop zijn ze niet en met alle toeslagen al helemaal niet.
Knip week ronduit slecht, verzoek was een strakke rechte lijn, het is zo geknipt dat het lijkt of ze muizen er aan gegeten hebben.
Vandaag terug geweest, enige optie is bijknippen daar of tegoedbon.
Voor mij geen optie aangezien ik nooit meer terug ga. Heel slecht

15. Juli 2020

Personeel van de Teamkapers Nieuwegein veroorzaakt brandgevaar voor bezoekers en bewoners City Plaza

Personeel van de Teamkapers Nieuwegein (City Plaza) rookt dagelijks sigaretten in en om de expeditieruimte (Schakelstede onder een flat met 50 wooneenheden).
Dit terwijl er een bord hangt dat roken verboden is bij de vrachtwagens vanwege u raadt het al brandgevaar. De peuken worden soms zelfs gedoofd aan de vrachtwagens. De peuken worden gedumpt in de afvalcontainer voor papier van het restaurant Shabu naast de expeditieruimte. Teamkappers doet niets met de klachten hierover.

19. Juni 2020

Laatste keer dat ik hier geweest ben

Ik denk dat mijn haar door een stagiaire /leerling werd geknipt. Wel voor een gewone prijs. Van een kant is mijn haar langer dan van de andere kant, sommige plukjes steken eruit. Er werd niet eens koffie of thee aangeboden en de hele behandeling werd er niets tegen mij gezegd.
Het wassen van het haar duurde 10 seconden ( er werd shampoo op mijn haar gedaan en twee kring bewegingen). Ik heb spijt dat ik mijn haar geknipt heb!

7. April 2017

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen