SKAT Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var midt i en rettelse i min årsopgørelse og så puff ud af ingenting, røg jeg ud i køen og måtte vente 30 min på at komme ind igen. Og nej, jeg klikkede ikke opdater eller på tilbage knap. Og... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

det ka sempelthen ikke passe at flere millioner kan side på facebook eller andre kæmpe internet sider på samme tid men nogle hundredetusinde ikke kan komme en på en fuking side og skal vente i flere... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg undrer mig over at man har nedlagt de lokale skattekontorer for at effektivisere og spare penge, hvilket kan være OK hvis man som bruger får et godt alternativ. I dag oplevede jeg at der var 4598... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ventede i 9 timer for at komme ind…

Jeg ventede i 9 timer for at komme ind og se min årsopgørelse. Jeg kommer igennem til en side hvor der står. "Du er kommet igennem køen og vil blive sendt videre hurtigst muligt". Der sidder jeg i 5 minutter og så bliver jeg smidt tilbage i køen og skal starte forfra. Tænk sig at der hvert år er problemer....
DET ER SKU FOR DÅRLIGT!

9. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En givtig lille fidus for skattevæsenet

Jeg har altid stolede på skattevæsenet. Men nu har jeg begyndt at tvivle. Jeg kiggede tilfældivis på min kones skatteopgørelse fra 2022.Hun fik lidt tilbage i skat det år. Men jeg lag mærke til at de har trukket noget fra, fra det hun skulle have fået, fordi de mente, at hun havde et minus (fra år 2021?).Så hun fik ikke 207 kr mindre tilbage end hun skulle have. Jeg studsede over det fordi hun fik faktisk lidt tilbage i 2021.
Hvis jeg skal klage koster der 1100 ! På den måde kan skattevæsenet tilegne sig lidt ekstra uden at det bliver opdaget eller klagede over. Så det er desværre nødvendigt at tjække skattevæsenets tal.

28. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forskudsopgørelsen 2024, mindre virksomhed, ejendomsskat.

Skulle lave forskudsopgørelse igår den 16/11 2023.
Så havde skat blandet min hobby virksomhed ind i min private forskudsopgørelse. De havde sat indkomst til 120.000 kr for hobby virksomheden, som jeg endnu ikke har opsat til at sælge noget. De havde fjernet mine fradrag så de var i 0 pr måned og 0 for 14 dage. De havde sat min skatteprocent til 47 %. Så har de sat mig til at få en mindre indkomst kr. 1500 pr. måned pga grundskyld altså ejendomsskat. Til medierne siger de der kun er mindre fejl i skattesystemet og de fleste vil få mere udbetalt pr. måned. Til folk på overførselsindkomster har man givet huslejetilskud i årevis således at de reelt kan vælge at bo i en større lejlighed end de egentlig har anvendelse for. Er det et retfærdigt skattesystem vi har? hvor man præmierer folk der sidder og ser netflix og drikker øl hele dagen istedet for at yde, det de kan for samfundet. Til folk med ejet ejendom sætter man ejendommens værdi unaturligt højt min ejendom er vurderet af en ejendomsmægler til 1,7 millioner, men blev ved det nye vurderingssystem vurderet til 2,8 millioner. Hvorfor ? Da man ikke mener en million er en nævneværdig forskel kan jeg ikke klage over afgørelsen. Nu har jeg lukket min hobby virksomhed, som måske kunne være blevet noget større. Jeg ønsker ikke flere OVERRASKELSER fra det offentlige. Ser vi overordnet på disse hændelser, så er misundelse en væsentlig ting i samfundet Ejendomsskat er en misundelses regning fordi du ejer noget. Da jeg forsøger at skabe noget med mit nye firma bliver systemet igen misundelig og mest muligt penge skal jeg trækkes for. Uden grund uden lovgrundlag.

16. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr