Tandklinikken i Sundhedshuset Bewertungen

TrustScore 4 von 5

1. Zahnarzt

Vom Unternehmen geschrieben

Tandklinikken i Sundhedshuset tager hensyn til netop dig og dine behov. Du er i centrum på en klinik med afslappet atmosfære og et godt arbejdsklima hos tandlæger og tandplejere. Du kan se tv eller høre musik under din behandling. Vi lægger stor vægt på grundig information og planlægning af din behandling – alt efter dine ønsker, behov og økonomi. Vores tandlæger tilbyder naturligvis smertefri behandling. Vi råder over erfaring og kompetencer på klinikken i Randers C....følgende "specialer" er samlet i samme hus: tandlæge, tandplejer, klinisk tandtekniker og kæbekirurg. Klinikken i Randers C er udstyret med moderne og avanceret udstyr,

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

9 Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har haft et virkelig træls forløb…

Jeg har haft et virkelig træls forløb hos deres kæbekirurg. Blev opereret sidst i oktober pga. vandret visdomstand. Allerede fra starten kiggede hun mig ikke i øjnene eller præsenterede sig overhovedet. Derefter begynder hun at kigge i min mund, i den forkerte side, måtte sige øhhh det er den anden side problemet er. Under operationen løber de tør for saltvand, klinikassistenten forlader flere gange lokalet og hun står selv med det hele. Bedøvelsen gør sindsygt ondt, da hun jager nålen ned i nerven. Var til samtale hos hende en måneds tid efter, da jeg blev ved med at have ondt. Hun var enormt arrogant. Hun renser ikke ordentligt op efter operationen og jeg ender med den ene infektion efter den anden. Nu her i marts har jeg været ved en ny kirurg, som har opereret mig igen. Var fyldt med betændelse i hele kæben.

17. Oktober 2025

Kære C.....
Vi vil meget gerne beklage det trælse forløb for dig.

Da den tand, du skulle have fjernet lå i tæt relation til nogle store nerver og blodkar, der ikke måtte beskadiges, blev du henvist til klinikkens kæbekirurg.
Vores specialtandlæge og ekspert i kæbekirurgi, der har opereret dig, er også overtandlæge på Skejby Sygehus’ kæbekirurgiske afdeling….hun er ikke alene en almindelig tandlæge, men har en specialistuddannelse i kæbekirurgi. Du har således været i de bedste og kyndige hænder under din operation.
Imidlertid kan der til alle operationer tilstøde komplikationer, ligesom forskellige mennesker reagerer forskelligt på samme operative indgreb. Der kan være forskel i helingshastighed, helingsevne, der kan tilstøde komplikationer i form af efterblødninger og ødem med hævelser og smerter til følge, der kan forekomme uforklarlige eftersmerter, der kan tilstøde infektion mm. Forhold, der ikke altid kan begrundes i måden, hvorpå operationen er foregået på…..men måske skyldes de anatomiske forhold, din modstandskraft mm.
Vi kan af journalen se, at du er blevet behandlet helt efter forskrifterne – ganske korrekt.

Endnu en gang er vi på dine vegne kede af det uheldige forløb, men glæder os over, der nu er styr på situationen.
Vh
Tandklinikken i Sundhedshuset

Franks fantastiske team

Det er meget trygt at ha Frank Kruhöffer som tandlæge.Han er super dygtig, engageret og grundig. Og han forklarer både før og under behandlingen.
Det er ikke kun mig, der sætte pris på Frank.
I forbindelse med en større behandling, kom 3 af mine venner med disse kommentarer: Super du har Frank. Ham bruger vores famile også.
Jeg har også Frank og er meget glad for det.
Godt du har Frank

5. Februar 2026

Kære Kirsten.
Tusind tak for din søde og fine anmeldelse! Det varmer :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skiftede til Tandklinikken ,kom fra…

Skiftede til Tandklinikken ,kom fra Nordsmil
Det har jeg absolut ikke fortrudt. Her får jeg altid god og blid behandling.
Der forklares og vejledes og jeg går glad herfra.
Tandplejer Behar er et dejligt menneske

10. Februar 2026

Antwort von Tandklinikken i Sundhedshuset

Mange tak for din anmeldelse. Den er vi glade for :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde den bedste oplevelse i dag

Jeg havde den bedste oplevelse i dag, hos Magnus Løvbjerg ... Han var super behagelig, grundig og orienterende hele tiden... Hvilket er alfa omega, for mig med tandlægeskræk ... Tak for god og tryg behandling...

5. Januar 2026

Antwort von Tandklinikken i Sundhedshuset

Tak for anmeldelsen - den gives videre til Magnus :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rar oplevelse når man har…

Rar oplevelse når man har tandlægeskræk, forstående og rolig, den bedste tandlæge 🙏🏼

14. November 2025

Antwort von Tandklinikken i Sundhedshuset

Dejligt at høre - vi gør os umage :)

Den bedste tandlægeklinik

Hej

Af alle de tandlæger jeg har haft igennem tiden, er de her helt klart de bedste valg, de er altid imødekommende når man kommer, og det kan jeg godt li og seckraterene de er også altid imødekommende og venlig det kan jeg godt li, pæn sted aldrig beskidt altid rent🙂 Og jeg har den bedste tandlæge man nogensinde kunne tænkte sig, og han hedder Christian han er altid sød og venligt og imødekommende og han giver sig god tid og han forklare altid hvad der skal ske, jeg har aldrig nogensinde følt mig så tryg ved en tandlæge som jeg gør ved ham, hvis jeg kunne ville jeg give ham alle de stjerner der fandtes i hele universet så god er han. ❤️❤️🙂♥️🤗🤗og man betaler ikke overpris, for det ud over hvis det er strengt nødvendigt. ♥️♥️
Kh Anita

7. November 2025

Dejligt at høre :)

Super fint tandlægehus

Jeg havde ikke været ved tandlægen i flere år og frygtede det værste. Men jeg fik endelig taget mig sammen og fik en tid i afdelingen i Svendborg.
Hold da op en god oplevelse det var. Alle var(og er) utroligt søde og venlige og havde stor forståelse for at jeg ikke havde været ved tandlægen i nogen år!
Absolut anbefalelsesværdig!!!

17. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lidt i tandlæge skræk i MANGE år

Har lidt i tandlæge skræk i MANGE år.
Men efter første møde med Mathilde, forsvandt det faktisk.
Utrolig sød, sympatisk og dygtig tandlæge.
Kan varmt anbefales. 😊

14. November 2024

Tak skal du have :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top professionelle og meget fair…

Top professionelle og meget fair priser!

Jeg har brugt Tandklinikken i Sundhedshuset i 15 år. De er altid super venlige og professionelle. Man føler sig i meget trygge hænder og de giver en ærlig og grundig vejledning. Det bedste er, at man ikke betaler overpriser og de kun fikser det der er nødvendigt. Har fået lavet mange huller hos dem og har aldrig haft problemer.

De varmeste anbefalinger herfra!

5. Juli 2023

Antwort von Tandklinikken i Sundhedshuset

Dejligt at høre - det glæder os!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr