TandenBleken-Thuis.nl Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bezorger geeft aan niet te kunnen bezorgen pakket afgehaald bij ophaalpunt. (Hier kan tandenbleker niet veel aan doen) Eenmaal pakket opgehaald uit gepakt plaatje van de batterij gehaald doet het la... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste , zojuist jullie product , de elektrische tandenborstel , de houtentanden borstel en de Bamboo Charcoal Toothpasta voor de 1ste gebruikt. Wat een fijne zachte ervaring was dit. Eindelijk een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele fijne service ontvangen van Tanden Bleken Thuis. Mijn waterflosser ging na bijna een jaar kapot. Het begon met water lekken van binnenuit en na een tijdje deed ie niks meer. Dit voorgelegd aan Ta... Mehr ansehen

1. Kosmetikproduktanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Tanden bleken thuis? ✅Tot 10 tinten witter ✅Laagste prijs NL ✅Bewezen formule ✅Tevredenheidsgarantie ✅Veilige producten ✅Voor 23u besteld = morgen in huis!

Akzeptabel

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Volgende dag in huis

Volgende dag in huis. Netjes verpakt. Nu nog zien hoe het product werkt.

2. April 2023

Hallo Joris,
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en verpakking.
Veel plezier met je bestelling!
Kim van TandenBleken-Thuis

Alles was prima

Alles was prima; snel geleverd, paste mooi door de brievenbus en werkt ook nog eens goed. Voor de wat snelle enthousiasteling... Wel écht het water een beetje afkoelen 😌 en de gebruiksaanwijzing goed lezen! Gelukkig kwamen ze per 2!

15. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste product op de mark

Beste product op de markt je ziet direkt resultaat

1. Januar 2023

Hallo Customer,
Bedankt voor je review, wat fijn dat je zo tevreden bent!
We wensen jou veel bleekplezier.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dag erna meteen in huis.

31. Januar 2023

Hallo Mandy,
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering! Veel plezier met jouw bestelling!

Na 2 keer zag ik al resultaat

Na 2 keer zag ik al resultaat! En de prijs is het waard. Fijn dat je per keer kunt bepalen of de tanden naar eigen inzicht wit worden.
Ik houd namelijk niet van onnatuurlijke kleur tanden.

15. Januar 2023

Hallo Mariëlle,
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over het resultaat! Veel plezier met de producten!

Enorm snelle levering!!

Enorm snelle levering!!
Meteen de volgende dag( op een maandag) in huis!
Heb het product nu 1 x gebruikt en ik lijk nu al wat verschil te zien.
Nu vanavond weer een keer.
Heb er vertrouwen in dat m'n tanden witter zullen worden!

8. Januar 2023

Hallo Juliette,
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de bestelling en de snelle levering! :) Veel plezier met de producten!

Vlotte levering

Levering de dag na bestelling, dus heel vlot!
Overzichtelijke website.
Werking van het product kan ik nu nog niets over zeggen, maar het ziet eruit zoals verwacht. Smaak van de charcoal tandpasta is prima. Lekker fris.

15. November 2022

Tevreden

De site werkte af en toe niet mee waardoor ik niet bij mijn mandje kon en er iets dubbel in kwam. Daarna allemaal netjes geregeld. Ik vind het vooral heel fijn dat je de dag kan aanpassen voor levering!

17. September 2022

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr