Tæppeland Bewertungen 950

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tæppet, som jeg havde bestilt og betalt til levering på hjemmeadressen, blev leveret i en pakkeshop. Selvom jeg udtrykkeligt havde skrevet, at de kunne sætte det ved hoveddøren. Det skete fredag.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk service! Jeg skulle have leveret tæpper den dag landet blev lagt ned i snestorm... Det blev rykket til ugen efter. dagen før den aftalte tid - ringede Søren tæppemontør og spugte om h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun være tilfreds, så hurtig ekspedition, meget hjælpsom "leverings mand" og ja vi har ikke fået tæpper rullet ud endnu, men har selvfølgelig taget et sneak peak og af det vi kan se, ser det loven... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Manglede et tæppe til kontor, og Tæppeland havde en rest der passede næsten perfekt, minimal afskærring. Så jeg ikke skulle kæmpe med et tæppe der var alt for stort og undgik så også en masse spil... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Bodenbeläge
  2. Teppichgeschäft
  3. Bodenleger
  4. Geschäft für Bodenbeläge

Vom Unternehmen geschrieben

Tæppeland ApS - Webshop Selvom Tæppeland i dag ikke har fysiske butikker rundt i landet, vil vi stadig gerne være hele Danmarks tæppehandler. Derfor har vi siden 2016 drevet vores webshop, og nu opgraderet, så vi udover masser af kvalitetsvarer til en skarp pris, kan tilbyde gratis opmålinger, og montering. Hos os kan du handle og betjene dig døgnet rundt. Og har du behov for hjælp, er vi altid lige i nærheden. Du kan nemt kontakte os på vores mail webshop@taeppeland.dk, så kommer vi tilbage så hurtigt det er os muligt.

Vores DNA

Vom Unternehmen geschrieben

Over 60 års erfaring
Som pioneren i tæppebranchen har vi over 60 års erfaring, denne ekspertise har vi brugt til at håndplukke og levere de bedste produkter og rådgivning til enhver tid.
Specialbutikken med de gode priser
Tæppeland er specialbutikken med de mange muligheder til altid gode priser, som giver dig værdi for pengene.
Vi holder hvad vi lover
Vores medarbejdere går altid et ekstra skridt for dig. Fordi hos os er kunden altid i fokus.
Altid stort udvalg på lager
Hvad enten du handler i vores store butik i Glostrup, eller vælger at handle online i vores WEBshop, har du altid adgang til vores store sortiment med over 10.000 kvm på lager.
Levering & montering
Vi tilbyder fleksibel levering med høj kvalitet der altid foregår med egne biler eller faste samarbejdspartnere, der sikrer en problemfri levering. Hos Tæppeland har vi egne dygtige og professionelle montører til enhver opgave. Og vores montører rydder selvfølgelig altid op efter sig, så du kan glæde dig over dit nye gulv.
Gratis opmåling eller book et møde
Tæppeland tilbyder gratis opmåling på hele Sjælland, direkte hjemme hos dig. Og som seneste tiltag, personlig telefonrådgivning, med hjælp til valget af det rette produkt. Book et møde, er din mulighed for at få personlig rådgivning i vores butik i Glostrup, på et tidspunkt der passer dig.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

950 Bewertungen

1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rigtig dårlig oplevelse som kunde.

Jeg har købt et tæppe med montering til den 24-10-24.
Som også blev gjort dog med buler i gulvtæppe. Montøren fortalte mig at normalt ville de forsvinde efter 3 uger men han havde en mistanke om at der fejl i det gulvtæppe jeg havde fået lagt og jeg skulle kontakte tæppeland hvis de ikke forsvandt efter 3 uger og det gjorde de ikke. Jeg sendte en mail 26. november 24 til Jørgen som er den sælger der solgte mig gulvtæppe. jeg søgte en løsning på problemet. Der kom ikke nogen som helst svar. Jeg ringede til tæppeland flere gange hvor jeg langt om længe fik kontakt til en som lovede mig at kontakte Jørgen og få ham til kontakte mig. der gik næsten 3 uger før Jørgen ringede til mig og vi aftalte at han skulle komme forbi den 20-12-24 kl. 13 for at kigge på de buler. Den eneste der ikke kom var Jørgen han havde ikke engang overskud til at melde afbud det kostede mig en halv arbejdsdag. Jeg har efterfølgen sendt mail både til webshop og Jørgen uden nogen form respons. Det er den værste kundeoplevelse jeg nogensinde har haft. Det kan ikke være rigtig når man har leveret en dårlig vare at man ikke vil stå ved det og man er fuldstendig ligeglad med min tid. Tænk jer godt om før i handler med Tæppeland.
Mvh TRP

9. Januar 2025

Har ikke modtaget varen

20. Dezember 2024

Hej,

Det er korrekt du ikke har modtaget din kokosmåtte før nu d. 8/1 (bekræftet i dag) Da du bestilte ordren 20/12 stod der på vores hjemmeside at webshoppen var lukket fra 20/12 til 3/1 og i dag første arbejdsdag (6/1) hvor leverandøren og transportør igen er tilbage, har vi som beskrevet, igangsat ordren og den bliver så leveret på 2 dage. Vil også gøre opmærksom på at beløbet ikke var trukket før den i dag blev afsendt fra leverandøren - håber det forklarer misforståelse.

Håber du bliver glad for din måtte som er sendt med gratis fragt.

Alt godt

Ankom på den 3 hverdag og chaufføren ringede og foreslog selv et fint sted at placere tæppet i læ. Produktet som forventet

9. November 2024

Hej Pia,

Tak for din fine anmeldelse, dejligt med en god løsning.

mvh.

Frank / Tæppeland Webshop

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Da det er Fragtmanden i bruger til…

Da det er Fragtmanden i bruger til levering af jeres ordrer, beder jeg om, at få en besked på hvornår varen vil blive leveret, så jeg kan være sikker på, at der er nogen hjemme.
Pludselig står der en fragtmand som vil levere varen, og jeg var tilfældigvis hjemme.
Jeg havde intet hørt om hvornår den vil blive leveret.
Det er ikke i orden, så hvis det åbenbart ikke er muligt, burde I måske bruge en anden transport, så man kan hente varen i en pakkeshop i stedet for.
Det er et kendt problem når man bruger fragtmanden.

31. Oktober 2024

Hej Erik,
Tak for din tilbagemelding omkring din leverance som jeg beklager, det har været bøvlet for dig, især da vi til vores leverandør havde videregivet kommentaren på din ordre.

Desværre er det generelt ikke muligt med pakkeshop da mange af vores produkter er 400 og 500 cm bredde og tunge.

I dit tilfælde ville det give mening med et mindre løst tæppe og det vil vi tage til overvejelse.

Frank Tæppeland Webshop

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fejl på tæppe og ingen svar på reklamation

Efter kun et års brug af Tæppelands dyreste tæppe Breeze Extreme, så er det allerede ødelagt og fremstår slidt. Jeg prøver derfor at reklamere, men efter at have ventet i 6 uger, så har de stadig ikke taget hånd om min reklamation. Jeg har rykket dem 3 gange og får hele tiden at vide, at jeg bliver kontaktet af "Jørgen", hvilket ikke er sket.

27. September 2024

Hej Jacob,

Beklager at du ikke er blevet kontaktet efter din henvendelser, hvilket selvfølgelig ikke er ok. Vi står selvklart på mål for produktet, og jeg ved i nu har kontakt.

Frank Tæppeland Webshop

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Blandet fornøjelse

Virkelig god hjemmeside. Men lidt håbløst at man får et leverings estimat på 2 dage.( ingen kan vel være hjemme i 2 dg. Og vente på at I kommer).Og man ikke kan ringe Jer op, for at aftale nærmere, fordi I har travlt. Får besked på at I ringer tilbage, det gør I ikke. Og så ringer fragtmanden når han står foran døren, og man er på arbejde 1 time væk. Liiidt tosset ik.

30. Oktober 2024

Hej Karina,

Jeg beklager bøvlet ved din levering, men håber du blev glad før dit tæppe trods alt.

Frank / Tæppeland Webshop

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, kort leveringstid. Tæppet levede op til forventningen, meget tilfreds.

3. Oktober 2024

Hej Dorthe,

Mange tak for din flotte bedømmelse, der siger vi tak for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik lagt et ikke helt billigt tæppe på i stue og entre (68cm2) som efter 4 måneder lignede noget som en hær af soldater gik på hver nat.
Jørgen fra tæppeland kom ud for at bese tæppet og var enig i at det ikke var ok og bad efterfølgende tæppeleverandøren om at komme ud og se det.
Vedkommende fralagde sig ethvert ansvar og mente at vi gik med udendørssko indendørs eller at det var en hund der løb rundt. Vi har ikke dyr.
Jeg mener det skyldes dårlig eller glemt imprægnering.
En kæmpe tak til Jørgen som tilbød et nyt tæppe til en god pris samt at tæppeland ville sørge for aftagning og pålægning uden beregning.
Også en kæmpe tak til Tommy for et flot stykke arbejde med pålægning af det nye tæppe.
Vi er dybt taknemmelige for hjælpen og er så glade for vores nye tæppe.

2. Oktober 2024

Hej Britt,

Godt vi kunne findes en god fælles løsning, og tak for din positive besvarelse.

Hurtigt og nemt

Hurtig og nem bestilling med en stor besparelse

26. September 2024

Hej Sarah,

Tak for for din flotte besvarelse, det glæder os du er glad for dine nye tæpper.

Top service.

Skrev og fik info om tæpper og dertil tæppeprøve hurtigt i postkassen..

Få dage efter kunne vi beslutte os for det fineste tæppe til soveværelset. Og kort tid efter blev det leveret lige til døren. God kvalitet til en god pris.

Tak for den bedste service.

6. September 2024

Hej Pernille,

Dejligt at høre, mange tak :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overskuelig hjemmeside med muligheder i…

Overskuelig hjemmeside med muligheder i mange prisklasser.

Der bliver ikke givet track and trace, men et hurtigt opkald og Frank jeg snakkede med ville sørge for at give mig et ca. tidspunkt og at fragtmanden ringede når han var tæt på. Det gjorde han og inden for den angivne ca. tidspunkt.

31. August 2024

Hej Amalie,

Tak for de fine ord :)

Tæppeland webshop

elendigt

elendigt! på alle måder ingen kunde service

26. August 2024

Hej Mette,

Det er vi kede af du syntes, på trods af vi af to omgange forsøgte at levere tæppet til dig.

Håber du trods alt blev glad for dit tæppe.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en måtte på mål

Bestilte en måtte på mål, som jeg selv måtte skære til i mål efter modtagelsen.

26. August 2024

Hej Vivi,

Beklager vi ikke er tydlige nok på vores hjemmeside, hvor det fremgår at det kommer i overmål.

Grunden er at det er håndskåret og derfor er vi lidt forsigtige med 100% faste mål, men aldrig mindre end det bestilte, men
når det skal i en måttegrav med faste mål eller andet, kan tilskæring være nødvendig.

Vi vil ændre teksten på hjemmesiden og gøre det mere klart omkring målfasthed.

Vi beklager dit ekstraarbejde, og håber du trods alt blev glad for måtten.

Tæppeland Webhop

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ændrede aftaler og deraf problem med bænkebidere

Vi havde bestilt væg til væg gulvtæpper til tre værelser for ca. 15.000 kr. Vi havde en klar aftale med sælgeren fra Tæppeland om, at Tæppelands håndværkere ville komme over middag og ligge tæpperne på. I stedet kom håndværkerne tidlig formiddag, hvor vi netop havde vasket gulvene, for at gøre dem klar (gulvene består af bløde træplader, der ikke er overfladebehandlet). Gulvene var ikke ordentlig tørre, og vi sagde til håndværkene, at de måtte komme tilbage til aftalt tid, for da ville gulvenen være tørre og klar. Håndværkerne virkede vredladne og stærkt irriterede. Jeg kontaktede sælgeren fra Tæppeland, som havde sagt, de ville komme over middag. Sælgeren oplyste, at der kom et gebyr på 1000 kr. oveni, hvis håndværkerne skulle komme tilbage senere til aftalt tid. Håndværkerne mente, at gulvene var tørre nok, og vi fik derfor tæpperne lagt på tidlig formiddag for at undgå, at betale 1000 kr. ekstra. Vi har haft problemer med bænkebidere i alle tre rum lige siden. De kommer især frem om natten. Bænkebidere kan kun leve i fugtige omgivelser, og vi mener, at de er kommet i alle tre rum pga. af fugt under tæpperne. Jeg har talt med ejeren af Tæppland om problemet. Vedkommende var meget uhøflig og ubehagelig at tale med.

Jeg har den 16. december 2024 sendt nedenstående mail til jer, fordi I kontaktede mig og bad om et billede af fakturaen. Jeg har endnu ikke fået et svar fra jer?

Mail:
Sendt: 16. december 2024
Til: Webshop Tæppeland
Emne: Sv: Ang. besked på trustpilot

Hej (..)
Jeg har ledt efter fakturaen, men jeg tror ikke, at vi fik en faktura. Vi betalte via mobilpay til sælgeren fra Tæppeland. Den 4. januar 2021 overførte vi 10.000 kr. og den 5. januar 2021 overførte vi 5.500 kr. til sælgerens mobilpay. Vi måtte dele beløbet i to, da mobilpay havde beløbsgrænser. Vi har en bankudskrift, der viser vores overførsel.
Det var midt i corona, og jeg ved ikke, om det foregik anderledes end vanligt?
Jeg vil tilføje, at jeg har kontaktet jer direkte, da jeg ringede til jer og talte med lederen/butikschefen. Jeg forklarede alt om problemet til butikschefen.

1. September 2024

Kære Lis,

Vi har ingen ordre i vores system på denne opgave.

Vi er aldrig blevet kontaktet af jer direkte vedrørende denne sag.

Vi kan derfor ikke vedkende os dette forløb som vi ifølge jer skulle være en del af.

I er velkommen til at kontakte os direkte på webshop@taeppeland.dk hvis i har en faktura, på opgaven, så vil vi selvfølgelig behandle sagen

Det er spild af tid...!

Han kommer hjem til dig for at tage en måling og kommer aldrig tilbage med et skriftligt tilbud på trods af et par henvendelse, som kommer med den ene undskyldning efter den anden

7. August 2024

Hej,

Det beklager vi.

Tæppeland Webshop

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr