Tusind tak for nogle dejlige omgivelser og et super flot lokale, fantastisk personale med et utroligt servicemindset – og ikke mindst tak for den lækre mad. Der manglede simpelthen ingenting, og vi... Mehr ansehen
1000 tak for at sætte perfekte rammer for min søns fest. ALLE uden undtagelse roste det hele til skyerne og en særlig tak til de skønneste værtinder, der bare sørgede for, at alt spillede.... Mehr ansehen
Super dejligt og professionelt team fra bestillingen til selve afholdelsen af festen***** meget imødekommende og fleksibel køkken. Stedet Tårnbyselskabslokaler er godt til alle fester store som... Mehr ansehen
Vi har haft fornøjelsen af at holde 3 konfirmationer, den seneste her i maj 2026, hos Kenneth og Co. og vi har kun rosende ord at fortælle. Søde og rare mennesker, god betjening, fantastisk mad og su... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
PERFEKT !
Vi har holdt vores julefrokost hos Tårnby Selskabslokaler for første gang i år, og det var i den grad en fantastisk oplevelse.
- Meget flotte og rene lokaler.
- Lækker julebuffet !
- Meget sødt og venligt personale.
- Stemning udover det sædvanlige.
Det er bestemt ikke sidste gang vi har holdt julefrokost hos dem, vi vender stærkt tilbage i 2014.
Absolut et besøg værd og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Fantastisk service
Har nu holdt en del arrangementer hos Tårnby Selskabslokaler og er nået frem til den konklusion, at det er det bedste sted jeg nogensinde har holdt fest.
Service er i top - hver gang! Super lækker mad - der er rigtig meget forskelligt at vælge imellem. Kenneth er altid klar til at hjælpe med råd og vejledning, så festen bliver en succes.
Dygtigt og serviceminded personale, der bare gør, at jeg har lyst til at komme igen.