Alltså, pokerklienten på Svenska Spel måste antingen vara riggad eller full av buggar. Sämsta handen vinner oftare än den bästa och det är fullständigt orimligt hur många bra händer det blir precis he... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Känns som att casinot är väldigt riggat, först vinst sen ner till 0kr och när det gäller poker dubbeln så kan det inte vara möjligt att så många gånger när en 3:a dyker upp att få en 2:a jag ger er gä... Mehr ansehen
“Efter 33 år av lotto spelandet hos Svenska Spel har jag aldrig fått en enda vinst som motsvarar det de marknadsför. Drömvinsterna presenteras som något som kan hända vem som helst, men i verklighete... Mehr ansehen
Har spelat till och från i många år, allt i förhoppningen att "snart vänder turen". Har ALDRIG vunnit.. förutom typ 20kr en gång om året typ. Vilket ej räknas. Rent statistiskt borde detta... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Spielkasino
- Wettbüro
- Glücksspielanbieter
- Lotterieverkäufer
- Online-Casino oder -Buchmacher
- Onlineanbieter von Sportwetten
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Regler för Facebooksidan: Självklart uppför vi oss här på Svenska Spels Facebooksida. Rasistiska, sexistiska och kränkande kommentarer kommer att plockas bort. Det är inte heller en plats för marknadsföring av länkar och dylikt, så vi förbehåller oss ...
Kontaktinformationen
Norra Hansegatan 17, 621 39, Visby, Schweden
- www.svenskaspel.se
Das sollten Sie wissen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Blev lurad på 150kr och 1 timme
Jag sitter här en onsdags kväll sugen på lite casino som vanligt. Går då in på svenska spel för att dom andra sidorna har uppnåt spelstopp så då blev svenska spel ända valet och de ångrar jag grovt. FYF*N VA DÅLIGT DE VA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Satt och spelade på frogblox i 1 timme och vann ta me f*n aldig. VILL EN ENDA SAK!!!!!!!!!!!! DE VAR ATT VINNA BONUSEN!!!!!!!! Efter ungefär sisådär 50 minuter spelande då får jag in en j*vla bonus och vad händer då undrar ni. JO DET SKA JAG BERÄTTA!!!! JAG VINNER YNKA 60KR!!!!!!!!!! Detta gör mig genuint ledsen. Under spelets gång får jag konstant upp att jag kan logga ut och jag vet ju att detta är ett sätt för spelbolagen att man ska lämna innan sin vinst men jag vet bättre än så!!!!!!!!! Efter att spelat bort alla pengar vill jag in i suport chatten vad händer då?????? JO DET SKA JAG BERÄTTA!!!!!!!!! DEN VA STÄNGD!!!!!!!!!!!! HUR ÄR DE ÄNS MÖJLÖIGT?????? STÄNGD!?!?!?!? Vem f*n har stängt sin chat på kvällen när man behöver den som mest??????? SÅ OTROLIGT J*VLA BESVIKEN PÅ DETTA J*VLA CASINO!!!!!! JAG REKOMENDERAR STARKT ATT TA AV STÅND FRÅN DETTA BLUFF OCH BÅG CASINO!!!!!!!!!! Nu kanske ni undrar lite vad jag tycker är så j*vla fel på detta OTROLIGT DÅLIGA CASINO. Jo det ska ni nu få veta. JAG SATT O SPELADE BORT 1 TIMME AV MITT LIV PÅ VÄRDENS SÄMSTA CASINO!!!!! DESUMTOM 150KR VILKET VAR MINA SISTA PENGAR FÖR MÅNADEN!!!!!!!! NU BLIR DE INGEN MAT UNDER HELGEN DÅ MAN SKA PRIORITERA ÖLEN. ANDRA PUNKTEN JAG BLIR NÅGOT SÅ EXTREMT FÖRBANNAD PÅ ÄR ATT CHATEN ÄR STÄNGD ENBART ÖPPEN PÅ LÖRDAGAR!!!!!!!!!! Sen har jag ju några mer viktiga punkter tillexempel DETTA USLA CASINOT ÄR JU FÖR F*N RIGGAT!!!!!!!!!!!! DE GÅR JU INTE ÄNS VINNA!!!!!!!!! NI kan ju ta och fixa upp er j*vla pissiga sida så den ser bra ut me!!!! Den är ju inte vacker direkt FYF*N SPYR NÄSTAN AV ATT TÄNKA PÅ DET!!!!!!!!! NU SITTER JAG HÄR FLYFÖRBANNAD SVETTIG SOM EN GRIS OCH LUKTAR SOM EN SKUNK!!!!!!!!! SPELA ALDRIG PÅ DETTA LUFFAR CASINO SÄMSTA MAN KAN GÖRA!!!!!!!!!!!!!! Jag skulle rekomendera att gå till Leovegas istället där är resultatet otroligt mycket bättre!!!!!!! Eller asså aldrig vunnit stort där men fortfarande MYCKET MYCKET BÄTRRE!!!!!!!!!!! Jag ursäktar om det skulle finnas stav fel i denna text då jag skriver detta i min totala frustation!!! Om någon från luffar casinot Svenska spel får ni mer än gärna kontakta mig och ge mig 300KR
FKatastrof! rån och med nu betalas ev vinster…
Från och med nu betalas ev vinster endast ut till spelkonto. Har tidigare registrerat ett bankkonto hos Svenska spel och vinster har gått dit. Nu gäller inte detta och har meddelat per telefon att jag inte längre kommer att satsa några pengar hos dom. Det är helt enkelt bedrövligt!
När det är 4 minuter kvar och man vill…
När det är 4 minuter kvar och man vill lägga ett spel på oavgjort då ändrar dom oddsen så man måste godkänna köpet igen och innan man gjort det så tar dom bort spelmöjligheten på oavgjort. Dom vill bara säkra sina vinster.
ALDRIG MEDA SVENSKA SPEL !!
ALDRIG MEDA SVENSKA SPEL !!
RIKTIGT BLUFFBOLAG DÄR MAN STÄNDIGT MÅSTE LOGGA IN IGEN O IGEN...
STÄNGER CHANS TILL SPEL PÅ ODDSET UNDER MATCH VID UTVISNIGAR ETC.
STÄNDIGA PROBLEM ATT LOGGA IN!!
SÄTTA IN PENGAR GÅR BRA...SEN BÖRJAR PROBLEMEN...STÄNDIGT.
MAFFIA SOM STYR...
SVENSKA STATEN...PFFT..
HÅLL ER HÄR IFRÅN.
KLAGAT I FLERA ÅR.
ALDRIG ETT ÖRE TILL PÅ DETTA BOLAG !!! 😡
Ni ska nog inte syssla med Casino!
Ni ska nog inte syssla med Casino!
Va inne på deras sida för att kolla vad dom har för spel, dom har för det första programmerat sina spel så dom inte ger någon vinst, sen har detta med ”köp bonus” stigit dom åt huvet så dom har det i dom flesta av sina spel nu utom dom där leverantören inte tillåter det.
Jag har vunnit så pass mycket pengar på Mga casino under en längre tid under 3 års tid så svenska spel kommer inte i närheten av dom vinsterna med några av sina spel. Och det är spel som även finns på Svenska spel som dessa mga casino också har som jag vunnit stort på. Och dessa casino har också bonusköp i en del spel men inte i alla för det blir ju väldigt tråkigt i längden, men svenska spel har fått därifrån väl och tror att dom kan tjäna en extra hacka på spelarna tack vare det.
Vidrigt!
Över/under
Igår speladr jag över/under. Spelade på över 4,5 mål. 2-2 efter ordinarie tid. Jag antog att jag förlorat, utan att veta om mitt spel gäller även i förlängningen (står inget om detta under deras officiella regler.) Det blir såklart mål i förlängningen. Till min lycka: VINST! 4500 kr betalas ut direkt. Sedan för dom tillbaka vinsten.
Oproffsigt! Okej om det blir fel när man köper ett bacon-paket på ica, men 4500 spänn. Lika lite förtroende nu som bolagen som sitter på Malta och gör som dom vill.
Extremt långsam och inkompetent…
Extremt långsam och inkompetent kundservice
De bara tar och tar
De bara tar och tar, år efter år . Ingenting i utdelning på vare sig Casino skämtet eller nummerspelen.
Brutalitet som vanligt, no mercy no honor.
Dom var bättre förut
Spelat till och från här på deras casino men sista året har det inte gett någon vinst över 100x konstigt nog.
Slutet av 2022 vann jag flera 20-40k vinster inga problem att ta ut.
(5-20kr bet)
Sen skulle dom ha dokument , skickade in allt som dom efterfrågat men ändå stängde dom ner mitt konto ca 1.5 månad senare. Och supporten svarar inte.
Varför slösa bort pengar till staten?
Varför slösa bort pengar till staten?, idioti. *Men om du inte spelar har du inte chans att vinna*, kanske men genom att inte spela ger jag inte ett öre till staten , innan du vinner något större så har svenska spel tjänat miljarder, ganska mycket i flera spel är uppgjort, det är uppenbart, det kan jag blunda men ändå förstå, dem måste ju gå +
Stäng inte ner casinot i Malmö eller…
Stäng inte ner casinot i Malmö eller Göteborg..... ni gör 2 miljarder i vinster per år för f*n!!!
Ringde för att fråga om ett skumt mejl
Ringde för att fråga om ett skumt mejl. Två nummer. Bägge bara räknade upp olika spel, ingen kundservice, ingen person att tala med. Oförskämt att inte ha riktig kundservice, ingen mejladress. Så det är hur ni sköter ert spelansvar mot spelarna. Med 2000 miljarder i vinst borde ni ha råd med personlig service. Skäms Regeringskansliet!! 😡😡😡
Sämsta tänkbara service
Monopoldrivet företag då blir servicen därefter.
Chatt med kundservice: -jag kan inte välja trisslott själv, varför är det så?
Svar Svenska spels kundtjänst: -det här är en ickefråga för mig.
Och där var det slut på diskussionen.
Jag tror att de är tjuvar i kasinospel…
Jag tror att de är tjuvar i kasinospel - du kommer aldrig att vinna, du kommer alltid att förlora, och det här meddelandet från dem att någon vann en miljon och spelade bara för 2 kr, men i själva verket är de tjuvar och det är allt. Du kommer att förlora mer än du vinner på ett sådant casino!!!!!
Systemfel på sv spel
Förstår inte hur Stryktipset v52 kan vara stängt tisdag 26/12, när det står att spelet stänger lördag 15.59?
Hur kan det bli så fel?
Svenska spel är fega med odds och dyra…
Svenska spel är fega med odds och dyra i spel. Varför kostar det 25 kr för en rad på euro jackpott när det är billigare i euro i resten av Europa, äckligt av Svenska spel!? Sen ska vi inte prata om lotto som är som är ett skämt.
Svenska spel har allt!
Många tråkiga recensioner här..
Svenska spel har ju allt!
Lotto, skraplotter, Odds, trav, Casino, Live casino och Poker.
Snabba insättningar och uttag skattefritt via swish, och jag har aldrig haft problem med uttag, konto eller kundtjänst på mina snart 7 spelade år.
Höjdpunkten är poker-SM som Svenska Spel står för varje år.
Ni får en 4a då autospins på slots inte är möjligt via svenska spe och för att eran nya pokerklient var en flopp, ni skulle ha hållt kvar i den förra enligt min åsikt.
En dag kommer Uppdrag Granskning göra…
En dag kommer Uppdrag Granskning göra ett reportage om Svenska Spel. Alla deras spel inkl Slots är riggade. RTP är riggade. Även om det står 96.5% så är det en bluff. 15% RTP är nog den verkliga siffran.
(Ett antal få vetande) Anställda inom SvSpel korrigerar dagligen RTP manuellt och varje gång man genomför tester på systemet ökar man RTP till 96.5%. Efter testet går man ned igen till 15% RTP.
Detta görs för att cheferna inom SvSpel skall få höga bonusar och leverera höga vinster till staten.
Man har gjort detta sedan 2020.
Någonting stämmer inte när det kommer till Svenska Spel.
Dagen D kommer när det gäller Svenska Spel tro mig.
Eurojackpot till Tyskland igen hur…
Eurojackpot till Tyskland igen hur skumt är inte detta. Nej Tack nu är det slutspelat på detta mygel.
Blev avstängd pga något som dom vägrar…
Blev avstängd pga något som dom vägrar svara på i mail. Så dom öppnar mitt konto om jag ringer till kundtjänst. Som allt annat statligt så tror dom att dom är över alla andra. Spela inte hos det här bluffbolaget. Bästa vore om dom la ner det...
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.