Alltså, pokerklienten på Svenska Spel måste antingen vara riggad eller full av buggar. Sämsta handen vinner oftare än den bästa och det är fullständigt orimligt hur många bra händer det blir precis he... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Känns som att casinot är väldigt riggat, först vinst sen ner till 0kr och när det gäller poker dubbeln så kan det inte vara möjligt att så många gånger när en 3:a dyker upp att få en 2:a jag ger er gä... Mehr ansehen
“Efter 33 år av lotto spelandet hos Svenska Spel har jag aldrig fått en enda vinst som motsvarar det de marknadsför. Drömvinsterna presenteras som något som kan hända vem som helst, men i verklighete... Mehr ansehen
Har spelat till och från i många år, allt i förhoppningen att "snart vänder turen". Har ALDRIG vunnit.. förutom typ 20kr en gång om året typ. Vilket ej räknas. Rent statistiskt borde detta... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Spielkasino
- Wettbüro
- Glücksspielanbieter
- Lotterieverkäufer
- Online-Casino oder -Buchmacher
- Onlineanbieter von Sportwetten
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Regler för Facebooksidan: Självklart uppför vi oss här på Svenska Spels Facebooksida. Rasistiska, sexistiska och kränkande kommentarer kommer att plockas bort. Det är inte heller en plats för marknadsföring av länkar och dylikt, så vi förbehåller oss ...
Kontaktinformationen
Norra Hansegatan 17, 621 39, Visby, Schweden
- www.svenskaspel.se
Das sollten Sie wissen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hade jag inte vetat bättre så hade jag…
Hade jag inte vetat bättre så hade jag sagt att Svenska spel Casino är riggat för inte ge några vinster.. omöjligt att vinna ..
Finansierar djurförsök för forskning om spelberoende
Svenska Spel lägger 600 000 kronor på att finansiera forskning om spelberoende. Denna forskning kommer bland annat att bestå av injektioner av 8 olika substanser, halshuggning med giljotin på vakna råttor, m.m. Bojkotta denna ohyra till människor och läs mer under Nyheter på animalkind.se
När man rättar lotto i appen så har de…
När man rättar lotto i appen så har de ändrat på hastigheten så det går mycket snabbare, och jag tycker att det försämrade hela upplevelsen.
Det har varit så senaste 2 veckorna ca.
detta är ett lur företag
detta är ett lur företag, allt vad de skriver om vinster här och där är lögn, när svenska spel skriver om att en person har vunnit på lotto eller jackpot är lögn, eftersom ingen får veta vem är denna vinnare, idagns läge med alla dessa teknologi de kan mycket lätt manipulerar och vilseleda svenska folket, svenska spel har tillgång till mycket avancerat dator program som kan mycket väl välja nummer på lotto som ingen har tippat, även om hela svenska folket spelar på en lördag eller en onsdag dragging, svenska statliga svenska spel är ett bluff företag som som lurat svenska folket på stora pengar i decennier, spel pengarna delas till cheferna och de anställda på bluff företaget svenska spel, kom ihåg ingen har vunnit på drömvinsten hittills sedan de har skapat denna spel
avstår från svenska spel, det är inte svenska spel det är (en grupp mafiosa)som driver detta företag, det gäller alla deras spel (lotto, oddset, trisslotter,casino osv) slösa inte bort era pengar på de,cheferna blir rikare och rikare på era pengar. Och när det gäller trav spel alla kuskar är köpta av svenska spel, de får inte delta om svenska spel lydiga, och nu svenska spel har infört maxgräns, många undrar varför, ju för mindre pengar spelar du dessuto har mindre chance att vinna i något spel, på detta sätt plockar svenska spel mycket mer pengar på de små insatser,maxgräns har ingenting att göra med att svenska spel tycker synd om svensk folket däremot på så sätt tjänar ännu mer pengar på folk som har ett begränsat ekonomi ,det är precis samma som system bolaget och deras monopol på det, svenska folket kanske tror att denna monopol är för svenska folket hälsa och bästa, nej svenska staten monopol på system bolaget handlar totalt om skatte intäkter och inte för svenska folket skull och hälsa.
mvh
Rekommenderas inte välj andra bolag
Hemsidan hackad eller tekniskt fel!
Deras utskick per mejl ger varning för virus och skadlig kod.
Går ej att logga in med Bank-ID.
Sidan verkar hackad och tar evigheter att helt ladda ner samt flashar och vibrerar i sidled.
Går inte att logga in och ändra i spel eller kolla resultat eller få extraspel.
Okunnig kundservice som inte erkänner dessa problem.
Statligt är inte bättre och i slutändan kan de ha råd att vara hur usla de vill utan konsekvens då det är en skyddad verkstad.
Bedragare
Bedragare! De ger hopp och lurar människor!
Alla nummer du markerar (när du köper) registreras i lottos systemet, och under dragningen dras andra nummer som styrelsen bekanta, släktningar, granne ... köpte och de får vinst och inte du! Slösa inte dina pengar! Spara mera!
Man kan tro att svenskaspel ska vara en…
Man kan tro att svenskaspel ska vara en seriös casino site, men efter att jag satte in 3000kr och spelat i några timmar på olika slots så har jag inte kommit in i en ända bonusrunda. Det har aldrig hänt under mina 15 år av att spela på casino. Jag är helt säker på att dem ställt in sina slots så att chansen att få bonus eller någon större vinst är minimal. Som tur är så spelade jag in alla timmar jag spelade och tänker skicka videon till Spelinspektionen och ARN och fråga om det här verkligen är möjligt. Kan rekomendera alla att hålla sig långt borta från det här casinot. Det är absolut något fuffens med Svenskaspel. Jag ser dessutom att dem bara fått dåliga recensioner överallt, det i sig bevisar att det är något väldigt lurt med Svenskaspel. / Återkommer när ärendet blivit klart och hoppas på en ordentlig granskning av Svenskaspels fuskande.
Undvik att spela sämre veckor
Undvik att spela när chanserna är som minst t ex då s k jackpottvinsten har gått ut, det är enda medlet vi har mot alltför stora sällsynta vinstchanser som får spelare och medberoende familjer att må illa.
Den som blivit alltför rik kan ju ha varit en vidrig person redan före hen vunnit den stora utbetalningen så då blir det ju hemskt fel och plågsamt.
Tusentals individer kunde fått säkra sin ekonomi istället - med andra sunda regler hos Svenskaspel.
Se siffrorna hur många miljoner som kommer in inför varje dragning men utbetalningarna är bara en bråkdel.
Skatten, hur stor del är den som blir?
Finns inte något sämre spelbolag en…
Finns inte något sämre spelbolag en svenska spel jag håller med om att lotto keno är riggat jag har slutat att spela keno på svenska spel. Och är lika dant på kasinot ta ex. Ett spel som Gonzo mega ger aldrig fri spin nu för tiden sedan två eller tre år till baka då ställde det om spel så det går inte att vinna på detta spel längre lägger en fri spins symbol på första raden och så lägger han en spär på andra raden med indianer eller andra gubbar och vild läggar den två st. Hela tiden men man får inga vinster. Alla mega spel ger inte två tre gånger med vinst mer en om det är 40 öre eller max två kr så har det varit den senaste två 3 åren. Håller med om dom som skriver att fri spin symbolen alltid glider för bi och lägger sig precis under. Bevis på att det är riggat. Men dom har ju erkänt att dom som spelar lit har mindre cangs att vinna men cheferna har dom råd med, kom inte i håg hur många de var tre till fem st. Som fick dela på 58 miljoner dit går våra torsk pengar.går till fantasi löner . Till dem som inte gör något på svenska spel. Helt klart spelen ger sämre nu en för några år sedan på svenska spel . Och en helt värde lös odds sida går inte att hitta tabeller längre jo om man letar i gäll sig. Kast.
MOMANG OCH SVENSKASPEL STÖRSTA tjuvarna…
MOMANG OCH SVENSKASPEL STÖRSTA tjuvarna i svensk casinos historia, lägger varje dag 200 kr kör samma spel får aldrig bonus inte ens tillbaka nåt.. jcla h0ridi*** Kn888 er mamma allihopa där
Spottar på er d9fa*!!!!
Riggat undvik att spela här
Riggat undvik att spela här. Keno, casino, även deras lotter och sk.t undvik det och spara dina pengar.
Återkommande problem med inloggning....
Spelare sedan 1969
Jag har spelat oregelbundet sedan 1969, i början av Maj började mitt konto strula dvs inget fungerade. Försökte som vanligt lägga ett spel på euro jackpot men kontot vägrade. Åkte ner till en butik och la ett spel, samma sak hände en vecka senare, åkte ner och lade ett spel. I Söndags Första Juni så blev totalt nekad i butiken för att mitt konto har raderats. Kontaktar kundservice för att kolla och dom hittar inte mina uppgifter alls, mitt konto är helt raderat. Dom rekommenderar mig att skaffa ett nytt konto, men varför då? Om dom inte har ordning på sina kunder och det går inte att spela, sätta in eller ta ut pengar så kan man inte lita på dom alls. Inte kommer jag spela överhuvudtaget någonsin hos dom igen. Har skaffat ett spelkonto i en utländsk spel sajt som har tagit tillstånd av utöva spel i Sverige. Thomas
Rent mjöl i påsen? Knappast!
Har ALDRIG vunnit.. förutom typ 20kr en gång om året typ. Vilket ej räknas.
Rent statistiskt borde detta ej vara möjligt.
Den tiden jag spelade poker så var det likadant där, helt omöjliga händer hela tiden. Bytte till pokerstars och började vinna direkt, där gick jag plus många tusenlappar.
Rent mjöl i påsen hos Svenska Spel? Knappast.
Bara besvikelser
Bara besvikelser. Kan spela typ 40 x Keno utan ett enda rätt. Helt sjukt.
Märks att det är ett statligt casino…
Märks att det är ett statligt casino därför vågar inte svenska spelinspektionen göra nått åt det här riggade casinot.
Finns absolut inga som helst vinster.
Loggade in på spelkontot idag för att…
Loggade in på spelkontot idag för att kolla mina lottrader, fanns inga spel samt att mitt spelkonto var tomt på pengar, skulle varit 59 kr. Så det är fritt fram att bara rensa kontona?
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.