Svenska Spel Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alltså, pokerklienten på Svenska Spel måste antingen vara riggad eller full av buggar. Sämsta handen vinner oftare än den bästa och det är fullständigt orimligt hur många bra händer det blir precis he... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Känns som att casinot är väldigt riggat, först vinst sen ner till 0kr och när det gäller poker dubbeln så kan det inte vara möjligt att så många gånger när en 3:a dyker upp att få en 2:a jag ger er gä... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

“Efter 33 år av lotto spelandet hos Svenska Spel har jag aldrig fått en enda vinst som motsvarar det de marknadsför. Drömvinsterna presenteras som något som kan hända vem som helst, men i verklighete... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har spelat till och från i många år, allt i förhoppningen att "snart vänder turen". Har ALDRIG vunnit.. förutom typ 20kr en gång om året typ. Vilket ej räknas. Rent statistiskt borde detta... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Spielkasino
  2. Wettbüro
  3. Glücksspielanbieter
  4. Lotterieverkäufer
  5. Online-Casino oder -Buchmacher
  6. Onlineanbieter von Sportwetten

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Regler för Facebooksidan: Självklart uppför vi oss här på Svenska Spels Facebooksida. Rasistiska, sexistiska och kränkande kommentarer kommer att plockas bort. Det är inte heller en plats för marknadsföring av länkar och dylikt, så vi förbehåller oss ...

Das sollten Sie wissen

Alle Bewertungen

51 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Sämsta casinot

Sämsta casinot ! Känns som bedrägeri på hög nivå... Man kan spela bort 1000 kronor och få en Bonus på 16 kronor ! Det var det jag fick.. Undvik deras Casinos ... Har spelat fler olika spel verkligen värdelöst.

7. Januar 2022

Dålig oddsetsida

Dålig oddsetsida: kan ej se resultat man ska spela och kostnaden samt ingen slutodds i resultatbörsen ,sämre stryktips sida än förut och dåliga odds på matchen,t.ex i hockeyn ( helt värdelösa odds på 6-4 resultat)

3. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hur tänker de vad är syftet? Otroligt dålig layout!

Här sitter man och tippar på en 5K 27-tums datorskärm med en layout som för tankarna till en padda 2011.
Jag tippar enkelrader och det är många fel i upplägget.

1. 7 rader synliga på en hel skärm och man måste skrolla för att se de övriga 5 raderna!
2. Obefintlig separation mellan raderna, vilket gör det blir svårt att läsa dem.
3. Missar man ett "kryss" så vet man inte på vilken rad och man måste då steg för steg går igenom varje rad för att finna det "glömda" krysset.
Jag skulle kunna fortsätta med många punkter till men väljer att sluta här för det är ändå meningslöst att påpeka fel som är så uppenbara att de aldrig skulle inträffat, om det var någon vettig designer som tänkte till lite.

Lägg tillbaka den gamla tipssidan tills det att ni fått till en som är bättre! Måste det ändras bara därför att...?

Separera raderna tydligt med större avstånd och synliga färgskillnader.

Minska på rutornas storlek och lägg upp hela kupongen på skärmen och inte i två delar som måste skrollas!

När en rad är komplett få den då att se komplett ut med antingen ny färg eller en markering att den är komplett! Man ska inte behöva leta som en galning för att finna det missade fältet bara för att ni gör en så stor oöverskådlig tipskupong!

26. Dezember 2021

"Nya" stryktipsetplattformen

"Nya" stryktipsetplattformen.
Total katastrof. Usel översikt. Spretig och svårläst statistik. Ett sådan galet misslyckande att göra något som var smidigt och bra till en riktig soptipp. Det är inte smidigt och kul att lämna in sitt tips längre. Det är jobbigt.

Spelandet lär ju minska i allafall.

11. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Måste klicka fram en stjärna i betyg

Måste klicka fram en stjärna i betyg. Ni klarar inte att ta noll. För där är ni.
Den nyligen lanserade omgörningen av gränssnittet till Oddset, Stryktipset, Topptipset, Powerplay etc är en total katastrof.
Vill ni mota bort spelarna?
Det är så bottenlöst uselt hanterat att det snabbt kommer att visa sig på omsättningssiffrorna.
Vad gör ni då?

10. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Saldot uptaderas inte förän 15 min…

Saldot uptaderas inte förän 15 min trots att man vunnit och det går inte att ta ut mer än 10 000 per dygn via swish , då måste man vänta 2 dagar för att få banköverförning .
Och det stod att jag ej har tillräckligt mkt pengar att ta ut fast att jag har det.

25. November 2021

Angående triss(t)-lott

Angående triss(t)-lott, sluta med x5, x2 osv på nitlott! Nästan lika illa som att bli förnedringrånad!
Ha det bara på vinst, upplevelsen skulle bli mycket bättre...

20. November 2021

Online triss riggat

Chansen att vinna på triss är allmänt känt liten men efter 42 lotter utan vinst börjar man undra om triss online är riggat. Tur att jag inte har betalat själv för lotterna.

6. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har försökt vara lojal med Svenska…

Jag har försökt vara lojal med Svenska Spel eftersom överskottet lär gå till svensk idrott... men ikväll gick dem till en ny källarnivå!!! satte in 6000 kronor på kontot och skulle fortsätta spela, när en skylt kom upp om att JAG SATT IN FÖR MYCKET PENGAR; OCH DÄRMED VAR AVSTÄNGD FRÅN ALLT SPEL TILLS IMORGON!!!!!!!!!!! Sinnessjuka sv.spel------- ringdt kundtjänst som sa att om jag hade satt in 1000 kronor mindre, kunde jag ha fortsatt som vanligt.....psyksjukt..... INTE hur mycket jag FÖRLORAT, utan hur mycket jag satt in!!!!!!! Heja Sverige, och tack för mig-----

17. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har funderat om alla dessa…

Jag har funderat om alla dessa dragningar
Går rätt till
Typ lotto Keno mm
När det gäller lotto så har dom slutat att vissa dragningen av tilläggs nummren rutan
Dom är redan dragna i för väg
Jag anser att detta är inte riktigt
Och sen dom här kontrollanterna

Dom kan skriva vilket namn som helst som har kontrollerat spelet
Mycket tvivel på svenska spel

19. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man blir lurad av svenska spel

Jag tycker att svenska spel vill bara lura folk och de skriver varje vecka att det är jackpott på flera miljoner på tex stryktipset för att man ska satsa mer på spelet och många människor blir lurade av det och satsar flera hundra och ibland flera tusen kronor för att vinna men sedan resultatet för 13 rätt bilr 4500 kronor och ny jackpott på nästa vecka! Det är bara bedrägeri!

13. September 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bra och dåligt med S. Spel

Bra med Svenska Spel
1. Deras odds på Allsvenska, Superettan och Premier League är ganska bra.
2. Utag via Swish, pengarna kommer på en sekund.
3. Kundtjänsten är ok.

Dåligt med S.Spel
1. Deras odds på basketball och CL kvalmatcher är under all kritik.
2. De tar bort matcher från utbudet t.ex kunde man inte spela på matchen Cukaricki - Hammarby. När jag frågade varför, svarade de att Cukaricki var inblandad i fixade matcher tidigare.
Men ALLA andra spelbolag, jag menar absolut alla som Unibet, ATG, Mr Green, BET365, Bettson, Norsk Tipping, Danske Spil, Veikkaus, osv, hade matchen i utbudet. Så deras "förklaring" är värdelös.
3. Jättesvårt att vinna på deras kasino. Det känns som att spelen är riggade.

Mitt betyg för S. SPEL =2.5

7. August 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Online casino är riggade hos svenska…

Online casino är riggade hos svenska spel
Tillexempel blackjack dealen har alltid 10 i sin hand och vinner i princip hela tiden
Hastle av an annan nivå av svenska staten
Va medveten av att när du spelar så går aldrig dem minus dem går alltid plus oavsett

31. Juli 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr