Akut elhjälp! Jag behövde hjälp akut en söndag med ett elfel i huset. Jag fick snabb hjälp, prisförslag direkt och även information om att det skulle bli billigare om jag kunde vänta till månda... Mehr ansehen
Allt från att få hjälp och trevlig bemötande i växeln, kontakt i telefonen samt att de var flexibla och erbjöd olika lösningar dvs. att jag kunde välja dag och tid,och fick tid trots att det h... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Svenska Eljourens elektriker anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Dina elinstallationer bokar vi gärna in samma vecka och på tider som passar dig. Om läget blir akut är vår Eljour snabbt på plats, dygnet runt, oavsett var du bor. Vårt löfte är lyhörd personlig service för dig som värdesätter kvalitet och tillgänglighet hos en behörig elektriker. Det tycker vi att våra kunder har rätt till!
Sylveniusgatan 5, 754 50, Uppsala, Schweden
- 010-2881240
- kontakt@svenskaeljouren.se
- www.svenskaeljouren.se
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Snabb, professionell och sakkunnig service
Snabb, professionell och sakkunnig service.
Oseriöst rakt igenom
Oseriöst rakt igenom. Svarar inte i telefon eller på mail efter att jag ifrågasatt en kostnad som var helt orimlig och ej utfört jobb
Snabb o bra installation!
Trevlig elektriker som var mycket hjälpsam o gjorde ett fint jobb.
Smidig kommunikation
Smidig kommunikation, jag hade problem att närvara vid själva installationen men följde instruktionerna och kunde lösa allt trots att jag inte var där.
Svenska Eljouren erbjuder snabb och…
Svenska Eljouren erbjuder snabb och kunnig hjälp med ett mycket trevlig bemötande.
Min Växelriktare har brunnit
Min Växelriktare har brunnit! Trolig orsak när man visa er installation för andra är att man inte använt rätt verktyg när man pressat kontakten. Om detta stämmer så har man verkligen brustit i sin egenkontroll och hoppas man förstår hur illa det kunde gått!
Nu står jag här o försöker få kontakt mer er, men man ducka mina mail o samtal. Känns otroligt oproffsigt hur man hantera en reklamation.
Väldigt nöjda med hela upplevelsen från första kontakt till färdigt arbete!
Trevligt och professionellt bemötande från både säljare och support, snabb återkoppling och offert redan dagen efter. Framför allt vill vi lyfta elektrikern som hjälpte oss, otroligt professionell, kunnig och trevlig.
Arbetet utfördes snabbt och precis enligt vår förfrågan. När allt var klart tog han sig dessutom tid att tydligt gå igenom vad som hade gjorts och avslutade med att fråga om vi hade några frågor eller andra önskemål innan han lämnade.
Det är precis den typen av bemötande och service man uppskattar som kund. Snabb hjälp, tydlig kommunikation och ett väldigt professionellt utfört arbete från början till slut.
Rekommenderas varmt!
Väldigt proffsigt företag
Väldigt proffsigt företag med snabb, trevlig och lösningsorienterad service.
bra o trevlig kund
Akut elhjälp!
Akut elhjälp!
Jag behövde hjälp akut en söndag med ett elfel i huset. Jag fick snabb hjälp, prisförslag direkt och även information om att det skulle bli billigare om jag kunde vänta till måndag (alltid trevligt när man inte bara cashar in pengarna utan informerar om vilka alternativ som finns).
Elektrikern som kom var trevlig och kunnig och informerade om allt han gjorde.
Allt som allt toppenbra!
Mycket trevlig och kunnig.Hittade problemet direkt. Tusen Tack
Mycket trevlig och kunnig. hittade problemet direkt
Bra service!
Mycket snabb akut service
Mycket snabb akut service. Kompetent och trevlig personal.
Hela processen ingav ett stort och lugnande förtroende som behövdes just när hjälpbehovet är som störst.
Fantastisk bra hjälp med super trevliga…
Fantastisk bra hjälp med super trevliga elektriker som ryckte ut en lördag och drog om all el i vår lägenhet
Kan varmt rekommendera
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.