Svane Rejser  Bewertungen 246

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har lige været på singelrejse på Sri Lanka med Lise som rejseleder. Det var en super god rejse med mange aktiviteter og Lise var en mega sød og rolig rejseleder, der fik os trygt igennem hele t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kulturrejse til Vietnam fra nord til syd. Singlerejsen hvor alle var med til at bidrage til en god og positiv stemning. Der var plads og rum til alle i alle aldre. Fantastisk kultur og rigtig god m... Mehr ansehen

1. Reisebüro
  2. Kreuzfahrtgesellschaft
  3. Anbieter von Kulturreisen
  4. Flugsuchmaschine
  5. Hotel
  6. Reiseanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Svane Rejser er et service rejsebureau, hvor kunden altid er i centrum. Vores store net af samarbejdspartnere over hele verden gør, at vi kan tilbyde næsten alle typer af rejser. Vi arrangerer rejser til hele verden: fly+hotel+billeje, grupperejser, singlerejser, cruise, kør-selv-ferie, rundrejser med rejseleder, sportsrejser, m.m. Svane Rejser's koncept er enkelt: Bedst mulige service til lavest mulige pris!

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Singelrejse på Sri Lanka

Jeg har lige været på singelrejse på Sri Lanka med Lise som rejseleder.
Det var en super god rejse med mange aktiviteter og Lise var en mega sød og rolig rejseleder, der fik os trygt igennem hele turen sammen med den lokale guide.
Vi var en rejsegruppe på 7 personer - ingen kendte hinanden på forhånd, men vi blev hurtigt rystet sammen i et hyggeligt rejsefællesskab.
Jeg kan varmt anbefale denne rejseform.

23. März 2026

Kære Brit,

Mange tak for din fine og grundige anmeldelse og for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder os meget at læse, at du har haft en god rejse til Sri Lanka, og at både programmet og de mange aktiviteter har levet op til dine forventninger. Det betyder også meget for os at høre, at du følte dig tryg under hele rejsen, og at Lise sammen med den lokale guide har været med til at skabe en rolig og god ramme omkring turen.

Vi er især glade for, at I som gruppe hurtigt fandt hinanden og fik skabt et hyggeligt rejsefællesskab. Det er netop en vigtig del af vores singlerejser, at man kan rejse sammen med andre og få gode oplevelser undervejs.

Tak fordi du anbefaler denne rejseform. Det sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kaos Bali tur, som blev den bedste tur

Jeg har nu været hjemme en uge fra min første rejse med Svane rejser, turen gik til Bali. En meget veltilpasset tur med til til min selv og mange ture. Turene var så godt tilrettelagt og helt fantastisk, vores rejseleder Ulla havde samsat nogle meget spænde ture og oplevelser for os.
Vores tur blev forlænget på grund af uroligheder i Mellemøsten , det skaber uro hos alle deltager, men Ulla bevaret roen og havde så meget styr på det. Alt det hun gjorde for os og arbejdet på højtryk for at give os en god ferie. Alt gik godt og vi gæster fik den bedste oplevelse takket være vores rejseleder Ulla.
Det er ikke sidste gang jeg rejser med svane rejser, hvis jeg ved at det er den orange rejseleder Ulla der skal med.

17. März 2026

Kære Charlotte

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det er vi virkelig glade for at høre.

Det betyder meget for os, at din første rejse med os blev en god oplevelse, og at både programmet og balancen mellem fælles ture og egen tid fungerede godt.

Vi er også meget glade for at høre, hvor stor en forskel Ulla har gjort – både med de oplevelser hun har sammensat, og den ro og tryghed hun skabte under de uforudsete omstændigheder. Vi sender selvfølgelig din ros videre til bedste Ulla.

Tak fordi du rejste med os – vi håber at byde dig velkommen igen på en ny rejse.

Bali 23/2 - 7/3 for længet til 17/3 26

Vi har lige været på Bali og det var en fantastisk oplevelse, også da vi pludselig ikke kunne komme hjem pga. krig i Mellemøsten - Den gode oplevelse kan vi takke vores fantastiske rejseleder Ulla Neubauer for - Ulla gav os oplevelser for livet og tryghed i forhold til vores hjemrejse - 5 stjerner til Ulla herfra
Mvh
Susanne Hvid Schunck

7. März 2026

Kære Susanne

Tusind tak for din fine anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre.

Det betyder meget for os, at I har haft en god oplevelse på Bali, og at Ulla har været med til at skabe både gode minder og tryghed undervejs – især i en uforudset situation. Vi sender naturligvis din ros videre til bedste Ulla.

Tak fordi I rejste med os – vi håber at se jer igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vietnam rejse feb./marts 2026.

Har i feb./marts været med Svanerejser, singlekoncept til Syd Vietnam. Dejlig oplevelsesrig ferie ,med mange spændende oplevelser på programmet. Vil gerne i den forbindelse fremhæve Vores skønne kompetente guide Sisse. Hun havde overblik, godt humør, udviste ro og havde en viden om Vietnam, som Vi alle nød godt af. Sisse udviste stor omsorg og handlekraft, da en medrejsende blev syg og havde brug for lægehjælp med efterflg. indlæggelse. Jeg vil til hver en tid rejse med Svane Rejser igen ..... og helst med Sisse, som guide.

Kære Lene,

Tusind tak for din fine anmeldelse – den er vi rigtig glade for.

Det glæder os meget, at du har haft en god og oplevelsesrig rejse til Sydvietnam. Og hvor er det dejligt at høre, at Sisse gjorde en særlig forskel. Hun er både fagligt dygtig og meget omsorgsfuld, og det betyder meget for os, at det også er din oplevelse – ikke mindst i den situation, du beskriver.

Jeg har delt dine ord med hende, og det vil hun helt sikkert sætte stor pris på.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen.

Perfekt sammensat ferie

Vi var 3 generationer der skulle til Cuba i en virkelighed hvor strøm, brændstof og andre faktorer besværliggjorde en rejse. Svanerejser har lavet den perfekte oplevelse for os, vi boede hos de sødeste mennesker i Havana, vores chauffør gennem hele ferien havde bare styr på det, vi fik en dansktalende guide, Trinidad var spændende og sidst men ikke mindst sluttede vi af i Varadero som var den perfekte afslappende slutning på ferien. Det var godt planlagt med ture og vi følte os passet på i forhold til ændringer i fly, plan B osv. kan varmt anbefale at bruge Svane rejser hvis I skal til Cuba

Kære Kathrine Hornebo,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre om jeres oplevelse.

Det glæder os enormt, at jeres rejse til Cuba blev så vellykket, også under de særlige forhold. Det lyder som en helt særlig tur med tre generationer samlet, og vi er så glade for, at både opholdet i Havana, jeres chauffør, den dansktalende guide og oplevelserne i Trinidad og Varadero levede op til jeres forventninger.

Vi lægger stor vægt på tryghed og fleksibilitet, så det er dejligt at høre, at I følte jer godt taget hånd om undervejs – også når der opstod ændringer.

Tusind tak for jeres anbefaling – og vi håber, vi får lov at hjælpe jer med endnu en rejse en anden gang!

Per

Min første singlerejse

Jeg er hjemme efter min første singlerejse i Sydvietnam. Alt har været som beskrevet og det har været en god informativ og sjov tur med mange oplevelser sammen og på egen hånd.
Det skyldes ikke mindst vores guide Sisse som hurtigt fik samlet gruppen socialt. Sisse var omsorgsfuld, hjælpsom, informerende og fik alle til at føle sig trygge. Hun havde hurtigt fornemmelse for hvem der skulle guides og hvem der kunne på egen hånd.
Sisse havde et fantastisk samarbejde med vores meget vidende lokal guide, hun oversatte alle hans perler så ikke sprogkyndig også fik informationerne.
Sisse klarede en akut indlæggelse til UG, og viste meget stor omsorg for den indlagte og dennes familie.

Hej Reni,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre om din oplevelse.

Hvor er det dejligt at læse, at din første singlerejse til Sydvietnam blev så vellykket, og at du både fik gode fælles oplevelser og tid til at udforske på egen hånd. Det er netop den balance, vi ønsker at skabe på vores rejser.

En særlig tak for dine flotte ord om Sisse – dem vil vi med stor glæde give videre til hende. Hun brænder for at skabe trygge, sociale og mindeværdige rejser, så det glæder os enormt, at du har mærket hendes engagement og omsorg. Også hendes håndtering af den akutte situation viser virkelig, hvilken dedikation hun har for vores gæster.

Vi håber, det kun er starten på dine eventyr som solorejsende – og vi vil elske at have dig med igen en anden gang.

De varmeste hilsner

Turen gik til Vietnam

Turen gik til Vietnam. Rejsen var super godt planlagt. Spændende og inspirerende oplevelser , hvor vores rejseleder Sisse skal have 7 stjerner. Fantastisk tur.
Jeg kan varmt anbefale at andre oplever Vietnam med Svanerejser

Kære Sanne,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – det glæder os virkelig at høre.

Hvor er det dejligt, at du har haft en fantastisk tur til Vietnam, og at både planlægningen og oplevelserne levede op til dine forventninger. Vi lægger stor vægt på at skabe inspirerende og veltilrettelagte rejser, så det betyder meget for os at få din feedback.

Og hvor er det fantastisk at læse dine ord om Sisse – hele 7 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Dem sørger vi selvfølgelig for at give videre til hende. Hun vil uden tvivl blive meget glad.

Tusind tak for din anbefaling – vi håber at kunne byde dig velkommen på endnu en rejse i fremtiden.

De varmeste hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kulturrejse til Vietnam fra nord til…

Kulturrejse til Vietnam fra nord til syd.
Fantastisk kultur og rigtig god mad.
Anne Mette som var vores rejseleder skabte løsninger og var en super god rejseleder. Anne Mette skabte tryghed for os og satte tydelige retningslinjer for vores lokalguider og chauffører. Gad godt rejse med dig som rejseleder hver gang Anne Mette..

Kære Lone,

Tusind tak for din meget varme og fine anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse på kulturrejsen gennem Vietnam – og at stemningen på singlerejsen var så positiv og inkluderende.

Det betyder også rigtig meget at høre dine rosende ord om Anne Mette. Hun er en fantastisk rejseleder, og vi er meget glade for, at hun kunne være med til at skabe tryghed, gode løsninger og en rigtig god oplevelse for jer alle.

Vi håber meget at få fornøjelsen af at byde dig velkommen på endnu en rejse med os en anden gang.

Fantastisk grupperejse til Vietnam

Jeg er lige kommet hjem efter en fantastisk grupperejse til Vietnam. Hold op en dejlig oplevelse. Turen var fyldt med skønne udflugter til forskellige seværdigheder, lokale håndværkere og dejlige restauranter. Min første grupperejse, men absolut ikke den sidste. Svanerejser sørgede for, at det hele var planlagt og vi blev mødt i CPH lufthavn af rejselederen Anne Mette, som guidede os igennem Vietnam på betryggende vis. Hun sørgede for at ingen blev glemt og at alle var en del af fællesskabet. Super tur. Rejser helt sikkert med Svanerejser igen

Kære Birgitte,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at din rejse til Vietnam blev så fantastisk en oplevelse.

Det er skønt at læse, at både udflugterne, mødet med de lokale og de mange gode restauranter var med til at gøre turen særlig – og at din første grupperejse gav lyst til flere. Det er præcis den oplevelse, vi håber at kunne give vores gæster.

Også en stor tak for de flotte ord om Anne Mette. Hun er en meget engageret rejseleder, og vi er glade for at høre, at hun skabte tryghed og et godt fællesskab gennem hele rejsen.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen på en ny rejse med Svanerejser.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Singlerejse til Vietnam …

Er lige kommet hjem efter en spændende rundrejse i Vietnam. Godt program med gode oplevelser fra Hanoi i nord til Ho Chi Min City i syd under ledelse af vor guide, Anne Mette, og de skiftende lokalguider.
Super tur🤗
Jørn

Kære Jørn,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det glæder os virkelig at høre, at I har haft en spændende rundrejse gennem Vietnam fra Hanoi i nord til Ho Chi Minh City i syd.

Vietnam er et helt særligt land med store kontraster, kultur, natur og historie, og vi er meget glade for, at programmet og oplevelserne levede op til forventningerne. En særlig tak for de pæne ord om Anne Mette og vores lokalguider – dem giver vi selvfølgelig videre til dem.

Vi håber, at I er kommet hjem med mange gode minder fra turen, og vi vil meget gerne byde jer velkommen på endnu en rejse med Svane Rejser en anden gang.

Vietnam singlerejse

Vi fik en masse gode oplevelser.
Alt kørte på skinner og vores guide, Anne Mette,gjorde et kæmpe godt stykke arbejde.
Gode busser og hoteller.
Ingen uheld eller kedelige oplevelser.
Sidst men ikke mindst ,en rigtig god gruppe.

Kære Tom,

Mange tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os meget at høre, at I har haft en rejse fyldt med gode oplevelser, og at alt fungerede godt undervejs. Vi er også rigtig glade for dine pæne ord om Anne Mette – hun gør et stort arbejde for vores gæster, og vi giver selvfølgelig din ros videre til hende.

Det er også dejligt at høre, at både busser, hoteller og ikke mindst gruppen var med til at gøre turen til en god oplevelse. Ofte er det netop fællesskabet på en rundrejse, der gør rejsen ekstra mindeværdig.

Vi håber, at I er kommet hjem med mange gode minder fra turen, og vi vil meget gerne byde jer velkommen på en ny rejse med Svane Rejser en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service fra start til slut

Fantastisk service fra start til slut. Hurtig respons, klar kommunikation og virkelig professionel håndtering. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen.

11. März 2026

Kære Casper

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og for dine meget pæne ord. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi gør os umage for at være tilgængelige, give klar information og sikre, at vores gæster føler sig trygge gennem hele processen – så det betyder rigtig meget for os at høre, at du har oplevet det sådan.

Vi håber, at vi også får fornøjelsen af at hjælpe dig med din næste rejse, og vi står naturligvis altid klar, hvis du får brug for inspiration eller rådgivning.

Svane singlerejser Mexico, Yucatan

Svane singlerejser Mexico, Yucatan 2026
Hvilket fantastisk land. Kan virkelig anbefale at tage dertil, og Svane rejser havde styr på tingene. Vi var 16 singler afsted, og faldt hurtigt i hak,og det har ikke noget med dating at gøre, som jeg var lidt nervøs for. Der var en del dykkere med på turen, og havde man ikke prøvet det før, kunne man få undervisning i det. Vi kørte lange ture rundt i bus (det var jo en rundvisning), men bussen var for lille! Der var ikke god plads til lange ben, og der var fare for at få en kuffert i nakken,som var stablet op i bagenden af bussen. Der manglede også sikkerhedsseler. Heldigvis klarede chaufføren det godt! Svane rejser må ønske sig en større bus.
Vi så masser af pyramider. For mange.Man kunne godt have kortet en dag af, og fundet på en anden udflugt i stedet for. Den lokale guide var fantastisk og meget dedikeret. Stor ros til ham!
Mexicanerne er et meget venligt, og hjælpsomt folkefærd. Jeg følte mig helt tryg, når jeg gik aftentur rundt alene i de byer vi besøgte.
Rejselederen kendte en del gode restauranter, da hun havde boet i landet, og maden var rigtig god.
Hotellerne vi boede på var generelt ok, bortset fra et. Det var til gengæld også elendigt! Fugtigt og koldt, og lugtede rigtig fælt! Heldigvis kun en overnatning, ellers var jeg taget hjem. Svane rejser må ønske sig et nyt hotel!
På vej hjem skulle vi lige besøge et kafferisterifirma. som en af rejselederens venner havde startet op. Mægtig god kaffe!
Alt i alt en dejlig tur, men næste gang vælger jeg at tage med fra København. Jeg havde valgt Billund, så ventetiden i Paris hvor vi skulle mellemlande, var på ni timer!!
Venlig hilsen Sanne

25. Januar 2026

Kære Sanne

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og for at dele dine oplevelser fra singlerejsen til Mexico, Yucatán. Det glæder os virkelig at høre, at du havde en dejlig tur og fik oplevet så meget af dette fantastiske land.

Det er skønt at høre, at gruppen hurtigt faldt i hak, og at stemningen var god – præcis sådan håber vi altid, at vores singlerejser udvikler sig. Mange er lidt spændte første gang, så det er dejligt, at du også nævner, at det slet ikke handler om dating, men om gode fælles oplevelser.

Vi er også meget glade for din ros til både rejselederen og den lokale guide. De gør et stort arbejde for at give vores gæster de bedste oplevelser, og vi sørger selvfølgelig for at give dine pæne ord videre til dem.

Tak også for dine ærlige kommentarer om bussen og hotellet. Den slags feedback er meget værdifuld for os, og vi tager det med i vores evaluering af turen fremover – både i forhold til transport og valg af hoteller.

Det lyder heldigvis som om, at de mange oplevelser, de venlige mennesker, den gode mad og ikke mindst den gode kaffe har været med til at gøre rejsen mindeværdig.

Vi håber meget at få fornøjelsen af at byde dig velkommen på endnu en rejse med os – måske næste gang med afrejse fra København 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dyr rejse i forhold til den dårlige kvalitet

Desværre levede min rundrejse til Sri Lanka ikke op til den forventede standart.

Et af de største problemer var rejselederne der efter gruppens oplevelse manglede ledelse- og sprogkompetancer. Hun evnede ikke at sammenfatte og oversætte hvad den lokal guide fortale og kunne du ikke engelsk ja så fik du intet ud af noget. Ligeledes oversatte hun forkert og skabte forvirring undervejs.

Turen var flere gange dårlig planlagt og en af dagene brugte vi tre timerunødvendig i busen da vi kørte forbi stedet vi skulle besøge senere blot for at kører til hotellet, afleverer vores kufferter og skynde os tilbage til busen for at kører retur. Til en gå tur på 1,5 time for derefter at kører tilbage til hotellet.

Hotellerne lå øde og isoleret. Nogen af hotellerne var fine nok. Men nogen af dem var beskidte og serveret koldt mad iført møg beskidt tøj og beskidt due mm. (Madpletter).

De udvalgte restauranter undervejs var så ulækker at jeg aldrig ville sætte min ben et sådan sted hvis jeg havde haft mulighed for, at spise et andet sted.

Jeg har fra start af rejsen gjort rejseleder opmærksom på min utilfredshed med standarten ligesom flere andre af de medrejsende gjorde.

Vi sluttede af med tre dage på luksus hotel. Beskidte værelser, møg beskidt restaurant med beskidte due, beskidt tøj og koldt mad. Det eneste luksus var beliggenheden.

Flere fra gruppen gjorde ligeledes Svanerejser opmærksom på udfordringen med rejseleder og ut gav heri ligeledes udtryk for manglende standart.

Efter hjemrejsen er Svanerejser blevet kontaktet men de henviser blot til Ankenævnet for pakkerejser.

En rejse til den pris burde indhold en hvis standard og man burde få serveret mad man ikke bliver syg af.
Den bedste mad vi fik på den rejse var maden der blev serveret ude i en landsby, samt eget køb blandt befolkningen.

Kan jeg anbefale andre at tage afsted. Bestemt ikke. Brug jeres penge et andet sted.

11. Februar 2026

Kære Sørine,

Vi vil gerne præcisere, at vores korrespondance med dig ikke indeholder nogen vurdering af rejselederen. Da anmeldelsen samtidig omhandler en konkret person, finder vi det ikke hensigtsmæssigt at drøfte sådanne forhold på en offentlig anmeldelsesplatform.

Din anmeldelse vedrører samtidig det kompensationskrav, du har fremsat efter rejsen. Når der fremsættes et økonomisk krav af denne karakter, er det vigtigt for os, at sagen behandles sagligt og på et korrekt oplyst grundlag.

Den type klagesager behandles derfor i de relevante og professionelle fora, hvor begge parter har mulighed for at få sagen vurderet på et objektivt grundlag – og ikke på anmeldelsesplatforme eller sociale medier.

Vi fortsætter derfor dialogen med dig direkte om sagen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik den oplevelse jeg havde håbet på

Jeg købte en solo rejse hos Svane Rejser men var meget i tvivl om hvordan det ville være at rejse afsted alene, da jeg ikke har prøvet det før på denne måde. Jeg har altid rejst med familien men nu ville jeg prøve noget nyt. Svane rejser var simpelthen så søde og lyttende og det gav mig ro på. jeg endte med at have en helt fantastisk rejse og jeg er glad for at jeg turde tage med. Kan klart anbefales!

19. Februar 2026

Kære Lykke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at læse.

Det er altid noget helt særligt, når man tager springet og rejser alene første gang, og vi er derfor rigtig glade for at høre, at du følte dig tryg i processen, og at du fik en helt fantastisk rejseoplevelse. Det er netop vores mål, at man som solorejsende føler sig godt taget imod og får mod på at opleve verden på nye måder.

Tak fordi du valgte at rejse med os – og fordi du deler din oplevelse med andre.

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen på endnu en rejse en dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pas godt på jeres rejseleder Ulla

Pas godt på jeres rejseleder Ulla. Uden at kende jer andre, tror jeg at hun er jeres største aktiv. Servicemindet langt fra F over det sædvanlige, utrolig opmærksom og nærværende. Dejlig humør og ikke bange for at sige sin mening. Virkelig en samlende faktor, ikke mindst på jeres singerejser.
Og mens vi er der: kunne I overveje at kalde det solo-rejser i stedet? De fleste på vores hold, som ikke havde rejst med jer før, var noget skeptiske over ordet Singlerejser. Både den der faktisk var single, og var i tvivl om, hvad der lå i begrebet, om dem, der ikke er single, men gerne ville rejse alene, og var i tvivl, om det var ok at deltage

10. Februar 2026

Antwort von Svane Rejser

Tusind tak for din dejlige anmeldelse,

Hvor er det skønt at læse, at du havde en god rejse – og ikke mindst at Ulla gjorde så stort et indtryk. Vi er helt enige i, at hun er noget helt særligt, og vi sørger selvfølgelig for, at hun får dine flotte ord videre. Det betyder meget for os, når vores rejseledere bliver oplevet som nærværende, engagerede og samlende – præcis som du beskriver.

Tak også for din meget konstruktive feedback omkring betegnelsen singlerejser. Det er en vigtig pointe, som vi faktisk ofte drøfter, fordi vores rejser netop er for alle, der ønsker at rejse alene – uanset civilstatus. Vi tager din formulering og oplevelse med videre i vores arbejde med, hvordan vi bedst beskriver rejseformen fremover.

Endnu en gang tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at byde dig velkommen på en ny rejse igen

Bh Team Svane Rejser

Perfekt arrangeret rejse til Cuba

Svane rejser havde fuldstændigt forstået vores ønsker og tilrettelagt en super rejse.
Både flyrejse, overnatninger og vejledning inden afrejse var rigtig gode.
Vi vil give Svane rejser vores bedste anbefalinger.

30. Dezember 2025

Kære Lars,

Tusind tak for jeres dejlige ord – det betyder virkelig meget for os.
Det glæder os enormt at høre, at vi har ramt jeres ønsker, og at både fly, overnatninger og vejledningen inden afrejse har fungeret godt. Netop den tryghed og personlige tilrettelæggelse er noget, vi lægger stor vægt på.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse og for jeres varme anbefaling. Vi håber meget at måtte hjælpe jer med endnu en skøn rejse en anden gang.

De bedste hilsner Team Svane Rejser

Fantastisk oplevelse

Fantastisk rejse med Ulla som rejseleder. Rejseguide havde styr på alt undervejs og tilpassede indholdet til både uforudsete opståede ting til gæsterne der deltog. Hun var en dygtig formidler undervejs og anvendte humor og med et glimt i øjet undervejs. Derudover var det tydeligt at Ulla har tillid som en vigtig værdi, som hun praktiserer over for gæsterne. Dette medførte at jeg kunne slappe fuldstændig helt af og have rigtig ferie med fokus på oplevelser, afslapning, hygge og generelt nyde hele opholdet fuldt ud. Jeg kan på det kraftigste anbefale rejserne hos Svane rejser ud fra den gode oplevelse jeg selv havde undervejs helt fra bestilling, betaling, afrejse og helt frem til hjemkomsten. Generelt godt serviceniveau.

3. Januar 2026

Kære Connie,

Selv tusind tak for din helt fantastiske tilbagemelding – den varmer virkelig.

Det glæder os enormt at høre, at du har haft en så skøn rejse, og at Ulla har været med til at skabe rammerne for en tryg, afslappende og oplevelsesrig ferie. Din beskrivelse af hendes engagement, humor og tillid betyder meget for os, og vi er stolte af at have rejseledere, der gør sig så umage for hver enkelt gæst.

Vi er også rigtig glade for, at hele forløbet – fra bestilling til hjemkomst – har levet op til dine forventninger, og at du har mærket vores fokus på service hele vejen.

Tusind tak for din varme anbefaling. Vi håber meget, at vi får lov til at byde dig velkommen på en ny rejse igen en anden gang.

De bedste hilsner Team Svane Rejser

Vietnam jul og nytår

Jeg har haft en fantastisk rejse til Vietnam med en hel fantastisk rejseleder Ulla, en rigtig skøn oplevelse

2. Januar 2026

Kære Marian,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Du har været i vores tanker, og det betyder virkelig meget for os at høre, at du – og hele gruppen – havde en så dejlig og minderig oplevelse i Vietnam hen over jul og nytår.

Vi er meget glade for, at rejsen levede op til forventningerne, og at Ulla var med til at gøre oplevelsen helt særlig. Tak fordi du tog dig tid til at dele dine ord med os.

De varmeste hilsner Team Svane Rejser

Fantastisk CUBA-rejse

Min rejse til Cuba var utrolig spændende og velorganiseret.
Informationen fra Svanerejser var fin, og rejseleder Ulla var fantastisk, simpelthen - meget vidende, dygtig formidler, omsorgsfuld over for deltagerne, engageret i at hjælpe cubanere med behov for det.

12. November 2025

Kære Karen,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en spændende og velorganiseret rejse til Cuba.

Hvor er det dejligt, at du har haft så stor glæde af informationen inden afrejse – og ikke mindst af vores rejseleder Ulla. Hun er virkelig dedikeret, og vi sender straks dine fine ord videre til hende.

Tak fordi du rejste med os, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

De bedste hilsner,
Team Svane Rejser

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr