Ekstrem bekymring for de forhold dyrene befinder sig i og deres tilstande. Kan læse at det er meldt af flere omgange til dyrenes beskyttelse af rigtig mange, men tiltagene holder kun for en kort peri... Mehr ansehen
Købte en akvarie pumpe. Under et år gammel virkede ik optimalt da der næsten inden vand tryk på selvom vi rensede pumpe ofte de vil ik ombytte eller penge tilbage da der stadig er garanti på advarsel... Mehr ansehen
Ekstrem dårlig forhold, for mange fugle i burene, kun en pind så flere sidder på gitter og sover, andre på bunden af buret. Et hamster spiste gummiliste og så var der en død baby børstesvin, ingen rea... Mehr ansehen
Total taget ved næsen i forhold til priser - det er vores fejl vi ikke undersøgte andre steder først men troede sgu man kunne stole på butikken! Det var så en gevaldig fejl! 20.000kr for en grå Jaco... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Superpet, Roskilde
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg er så vred har lige været i SUPER PET
Jeg er så vred har lige været i SUPER PET! jeg får så ondt i hjertet når jeg ser alle de dyr og den papegøje som siger “hej” det har jo ikke andet at lave. den har en pind og mad og vand, og det er bare en af burene den er ligesom et barn. det er ligesom at have et lille barn i bur så lægger der et dødt hamster i et lille ødelagt bur.
Næsten hver gang jeg har været der er der endnu et dødt dyr, og man må ikke tage billeder af dyrene ja og hvorfor mon! mange af dem er faktisk ulovlige. ALDRIG KØB FRA DEM! hvids du tænker “jeg køber et dyr så jeg reder det” så får de bare et nyt stakkels dyr, som bliver mishandlet i skal ikke støtte dem!
Det er direkte dyremishandling det som…
Det er direkte dyremishandling det som foregår i den butik! Jeg kan godt forstå at de har skilte foran ‘dyreafdelingen’ hvor det fremgår at man ikke må tage billeder... alle krybdyr og pattedyr er mast sammen i et lille loftrum, med elendigt klima. Kaninerne ligger halvdøde og udmagrede i deres gård, omgivet af slange terrarier btw. Ingen varmelamper til krybdyrerne og papegøjer som opfører sig helt åndssvage da de ingen plads har.. dyrernes beskyttelse gør detsværre intet ved problemet, efter utallige anmeldelser. KØB ALDRIG IND I SUPERPET, SÅ STØTTER DU DEN DYREMISHANDLING SOM FOREGÅR!
hold jer fra Køge afdelingen
Købt fisk i superpet Køge men havde desværre ikke læst anmeldelserne her først. Nyopstartet akvarie så ingen "nedarvet sygdom" da sugemalle døde efter 6 dage.
Kontakt til butikken, det kan de ikke forstå, det var i hvert fald ikke deres fisk den var gal med
Køber en ny (uden rabat eller anden form for kompensation) død efter 7 dage.
Af de zebrafisk vi købte er der også en der er kradset af nu her efter lidt over 14 dage.
Hold jer langt fra det sted, de sælger syge dyr
De har syge dyr i hele butikken i …
De har syge dyr i hele butikken i superpet i Køge !!! 😡😢😡😢😡
Under dårlige forhold, intet vand i deres snavsede skåle, for ikke at nævne MEGA snavsede bure, forbidte dyr med huller i pelsen, blodig sår, matte øjne, fugle det skriger i et alt alt ALT for lille og varmt loftrum, hvor alle dyrene er samlet oppe!
Sidst jeg var der, gjorde jeg forretningens betjening opmærksom på deres guldhamstere særligt var flået og tilbidte i hud og pels , men det var de ligeglade med tydeligvis ! Meget chokerende .
LIG IKKE JERES PENGE DER !!
PS - også pisse dårlig kundeservice !!!!
Vi prøver ihærdigt at finde frem til chefen?
Vi prøver ihærdigt at finde frem til chefen for poppi Holbæk, men du er åbenbart også chef her??????
Efter at have købt 2 silkeaber i dårlig stand, 6 år ældre end lovet, fejlfodret, og i øvrigt er den ene så underdanig at det er utroligt de enes lige nu.
der er blevet løjet og fusket og vi vil gerne aflevere dem tilbage - det må vi ikke! Vi må ikke engsng snakke i telefon med Thomas eller hvem der er chef, det er det i hvertfald ifølge proff.
er der nogle der har ansvaret, som er venlige at kontakte mig snarest, for alt kontakt i dag har foregået med en ung mand som ikke burde stå med det ansvar alene. En ufaglært - burde i øvrigt ikke håndtere eksotiske dyr .
Vi er yderst utilfredse og forventer at blive kontaktet hurtigst muligt af en af jer.
Købte 15 fisk hos Superpet i Køge,dagen …
Købte 15 fisk hos Superpet i Køge,dagen efter er de 9 døde og på anden dagen er der 1 fisk tilbage ud af 15 stk.
Ringer og brokker mig over at så mange fisk allerede er døde,for 5 nye fisk i bytte for de døde,men endnu engang oplever jeg at der er 2 der dør.
Køber ikke fisk hos jer mere,åbentbart sygdom hos jeres fisk,har nu fået nye fisk der er købt hos en forhandler,hvor man kan se fiskene er raske og trives.
Superpet Køge
De gange jeg har besøgt denne forretning bliver jeg altid ret skuffet. Personale som ikke er særlig venlige og ringe forhold til fisk og fugle, Man sætter da ikke store fisk i små akvarier. Prøv at forestil hvis det var jer selv der boet på for lidt plads og knap nok kan bevæge jer. Som regel kommer deres dårlige undskyldninger at det fordi de ikke kan fange fiskene at de smider dem i små akvarier. Så brug dov et større net.....
Selv den samme undskyldning siger de om deres fugle.
Husk på at dyr, fisk har også et liv. Jeg har ikke tænkt mig at besøge jeres kæde længere, Jeg vil ikke handle eller støtte en kæde som ikke giver de rigtige forhold til dyr og fisk.
Køb ikke noget i Køge Superpet!!
Vi fik at vide, at hundekurven vi købte var vandtæt. Det var vigtigt for os, fordi vi har Nogle dyr som tisser i kurven og det vil vi ikke have går igennem til gulvet. Vi købte kurven til 500 kr., men efter lidt tid blev der pisset i den og tisset gik lige igennem til vores gulv. Min kæreste havde desværre smidt bonen væk, men vi fik ned og spurgte om vi ikke kunne få et tilgodebevis, fordi de har solgt os en vare, på grundlag af forkert markedsføring. Men de ville på ingen måde hjælpe os!
Jeg sætter aldrig mine ben der igen. Nu har jeg en hundekurv, som ikke kan bruges og et ødelagt gulv....
Meget sure medarbejdere.
Sure medarbejdere, og dårlig kundeservice.
Rodet butik.
Dårlig behandling afd køge
Var tirsdag d 13 .12 nede i superpet for at bytte et lyshalsbånd som ikke virkede . Jeg kunne ikke fremvise en bon da de havde lagt den ned til de 2 store røget ben jeg havde købt samtidig og den var dermed helt ødelagt . Jeg kunne derimod både dato og tid på dagen det er købt . Ekspedienten nægtede at hjælpe mig. den unge mand der først ekspedere mig prøvede at bilde mig ind at det ikke skulle lyse mere end det gjorde ,indtil vi tændt et andet og det lyste fint. Så var eneste svar uden bon ville de indet gøre . Bad om at tale med den der var ledende den dag og en meget afvisende sur dame havde kun et svar og det var at uden bon ingen hjælp også selvom det entelig var deres skyld jeg ingen bon havde.
da jeg bad om at få af vide hvornår ejer var tilstede var svaret at det viste hun virkelig ikke . Jeg bad herefter om et telefon nr han kunne træffes på og svaret var at så kunne han jo ikke lave andet .. i må få pænt mange klager hvis det er rigtigt. Efter mange sure miner fik jeg endelig en email til Bonnie dyrecenter ??? Som jeg gar prøvet at skrive til ...men den kunne ikke gå igennem . Hele oplevelsen var dybt ubehagelig . Der er 2 års reklamations ret og det mindste i kunne gøre var at snakke med ejer . Forøvrigt skulle i måske oplyse den sure ekspedient at fordi der står trixi på pakken til halsbåndet er det ikke der i bestiller det så undskyldningen med trixi ikke ville bytte det uden bon og jeg bare kunne ringe til dem for at afvise mig duer ikke . I får det fra eldorado . Jeg håber virkelig for jer at de ca 47 kr i har givet i indkøb er al den dårlige reklame og manglende salg værd . Med 2 stor hunde på kvalimad , ben, hundegufferne og udstyr bliver det vel til 12 til 14.000 på et år
Jeg prøver først at sende dette til den udleveret mail da jeg ikke kan forstille mig at ejerne af butikken som jeg blev ekspederet af da jeg købte tingene og virkede meget kundevenlig og sød, ved at jeres kunder bliver behandlet så ubehøvlet.
Det eneste jeg ønskede var i ville kigge på halsbånd og snakke med eldorado . Og så selvfølgelig at blive talt pænt til .
Dyremishandling..
I sælger 2 Slørhaler til et 30 liters akvarie??
Hvad F..... Er det for en måde at drive forretning på. En Slørhale skal have mindst 100 liter..
Handler aldrig hos jer..
syge fisk
Hvis jeg kunne give 5 minus stjerner, så havde jeg gjort det......
Jeg har mistet mange fisk, Jeg har købt i jeres Køge afd. Jeg har gjort jer opmærksom på det, men i er tilsyneladende ligeglade. I har "klisterhale" I jeres akvarier, og jeg har oven i købet stået og peget på jeres syge fisk, og vist jer det. Pga "klisterhale" har jeg mistet:
5 guramier
2 sværddragere
10 pansermaller
4 små sugemaller
En kæmpe sugemaller
Adskillige neonfisk og glødelys
3 kuli ål
1 kampfisk
Man bliver bare ked, og ærgerlig, når man ser sine fisk dø, en efter en.......
Jeg køber aldrig fisk i jeres møg biks mere 😞😞😞😞😞
Dårlig kundeservice
Købte et fuglebur til 500 kr i Superpet i Nykøbing Falster. Efter 9 måneder gik to af tremmerne i buret i stykker grundet de medfølgende pinde vipper op og ned når fuglene sidder på dem (undulater). Fik af vide i butikken at det var selvforskyldt fordi jeg havde brugt andre pinde (hvilket jeg ikke havde, kun dem som var med til buret). Henvendte mig derfor til Forbrugerklagenævnet som sagde at jeg har krav på at få det repareret og afleverede til derfor til butikken. Efter 2 uger havde jeg intet hørt og henvendte mig i butikken og fik det svar at klokken var for mange den dag til at de kunne kontakte producenten. Regnede så med at de ville ringe til mig med svar dagen efter men hørte intet. Lod der gå endnu en uge før jeg endnu en gang henvendte mig i butikken og denne gang var chefen selv til stede. Det viser sig så at han stadig påstår at det er selvforskyldt og at han aldrig har haft sendt buret ind til producenten til reparation. Han ville hverken give mig et nyt bur eller pengene tilbage og slog mig endda på armen i hidsighed. Bad mig om at gå eller han ville ringe efter politiet. Jeg bad om nummeret til producenten og nægtede at gå inden jeg havde fået det hvilket resulterede i han ringede efter politiet. De kom men hverken kunne eller ville gøre noget ved sagen for ham. Jeg sætter ihvertfald ALDRIG mine ben i Superpet igen men handler alle mine køb til mine fugle i i Maxizoo (som ligger lige på den anden side af gaden) for eftertiden hvor jeg altid har fået god service på både køb og info til mine katte og min hund.
Dårlig kundeservice
Jeg købte en masse på én gang uden at blive gjort opmærksom på at de ikke giver pengene retur. Og det stod ingen steder, kun på kvitteringen - og der var løbet ligesom kørt... Det er uacceptabelt at nægte tilbagebetaling ved returneringer og især når der ikke gøres opmærksom på dette ved (store) køb.
Dårlig vejledning, irriterende politik.
1. Dårlig vejledning.
Købte nogle små rejer i butikken i Køge. Blev vejledt omkring de rejer jeg købte kunne gå samme med de øvrige fisk jeg havde. Det kunne de ikke. 10 rejer for 200 kr. er det dyreste fodder jeg har købt.
2. Købte et halsbånd i butikken til 50 kr, betalte kontant. Gik ud i bilen og prøvede om det passede på hunden. Indenfor 5 min. fra købet stod jeg i butikken og fortalte at det halsbånd jeg netop havde købt var for stort. Jeg ville gerne have pengene retur. Det kunne ikke lade sig gøre, det stod også på kvitteringen og en krøllet seddel på skranken. Jeg forsøgte med et: "Kvitteringen får man jo først efter det egentlige køb og seddel på skranken er der da ingen der ser i den rodet butik og blandt div. reklamer, lygter og andet skrammel". Lige meget hjalp det.
Generelt betød det ikke så meget med pengene retur for jeg købte alligevel fodder hos superpet, men jeg blev så ærgerlig over deres vejledning og politik at jeg nu har valgt at flyttet mine månedelige indkøb på lidt under 1.000 kr. til Maxi zoo på den anden side af gaden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.