Supermarco Bewertungen 49

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi var - endnu engang- hos Supermarco, og igen manglede der varer på hylderne, de mest elementære ting, - f.eks durum-mel, frisk pølse, gode pastaer, mange hylder var gabende tomme, og da undertegn... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte catering til 30 personer, som stod klar til afhentning som aftalt. Hverken gæsterne eller jeg kunne få armene ned, alle var begejstrede!! Alt var virkelig delikat anrettet, friskt og utr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet i Supermarco "altid". Nyder at blive genkendt af personalet, som altid er friske med at hjælpe og vejlede. Masser af skønne varer, vinene er i særklasse og alt det, der kan spises,... Mehr ansehen

1. Supermarkt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vores slogan er "en lille italiensk verden", og vi bestræber os på at præsentere et rigt udvalg af italiensk mad og vin — både med vægt på kvalitet, samt at give vore kunder adgang til italienske dagligvarer. Butikken rummer bl.a. mere end 400 vine, et utal af forskellige slags pasta, ost, salame, olie, konserves, is, kager, chokolade og meget mere.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

49 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er jo no nærmest som at være der selv (i Italien)....Besøg dem, pas på, det er vanedannende

Endnu engang! Fantastisk.
En totaloplevelse, lige før man har lyst til at holde ferie hos Supermarco.
Der er bare en verdensklasse stemning, et total fantastisk vare-produkt-sortiment og ikke mindst, nok Danmarks fedeste betjente delikatesse. Vi blev betjent af den sødeste søde unge pige, god til vejledning, smagsprøver og et helt unikt sortiment....man bare IKKE kan undgå at falde i.
Hyggeligt at løbe ind i Jens (ham selv), hyggeligt at bare nyde de mange mennesker og den gode atmosfære i butikken. Slutter af med en herlig oplevelse ved kassen, endnu en sød, smilende, imødekommende pige tager sig af os og vores varer......ja altså betaling må man selv klare 😂😱🥴
Pas på!!! Det er vanedannende og for at det ikke skal være løgn, så bliver man lige fanget af fristelser i den italienske café ved indgangen som byder på alt fra kaffe, til øl, til sødesø sager og frokost munden. MUMS!
Vi ses desværre snart igen.

21. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre produkter og super service

Lækre produkter og super service. Har handlet der i mange år. Priser lidt i den høje ende men det er det værd. Og deres service/garanti er helt i top. Har lige fået byttet min pizzaovn ude. Nogen form for bøvl.

24. Januar 2026

Bravissimo SuperMarco🙏

Vi fik i juni 25 catering til min datters konfirmation af virkelig høj kvalitet til en virkelig god pris. Alt spillede - og servicen var endda af den italienske ånd - hjertelig, gavmild og hjælpsom. Jeg kan varmt anbefale andre at betro SuperMarco ansvar for at hjælpe jer med maden - og lidt af den italienske ånd - til jeres store begivenheder i livet. Her får man en bid af Italien i mere end en forstand. Forza é bravissimo (pardon my italian!) 🇮🇹 🙏❤️ / Martin Møller Boje Rasmussen

21. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Worst experience ever

Worst experience ever, you should rather go to Netto for grocery shopping. Overpriced products that even have overdue "best before" date, lack of hygiene, and terrible service.

22. Februar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ost med mug

Jeg var idag forbi butikken for første gang. Var på udkig efter en god ost og valget faldt på deres milde Bel Paese som stod så indbydende i deres betjente delikatesse afdeling. Da jeg kommer hjem ser jeg at bunden på osten er med store mug pletter, så gad vide hvor mange andre der har fået del af den

4. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik i går catering til 30 mennesker…

Vi fik i går catering til 30 mennesker til min 30 års fødselsdag. Vi fik carpaccio, burrata, det største og bedste og lækreste 3kgs flute, cannelonni og panna cotta…. For 205kr pr person! 🤯😍 fire retter! Og så var det simpelthen SÅ god mad, ISÆR til pengene. Alle var mega begejstrede, og det var jeg også. Jeg forstår ikke, at jeg ikke vidste, at der var SÅ god catering i København og så til så gode priser. Det bliver i hvert fald min nye, faste løsning! 😍

14. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Syv stjerner stjerner af seks 😊

Bestilte catering til 30 personer, som stod klar til afhentning som aftalt.
Hverken gæsterne eller jeg kunne få armene ned, alle var begejstrede!!
Alt var virkelig delikat anrettet, friskt og utrolig lækkert!!
Skal ha’ et større arr. igen til maj 2025 - så vi ses igen.
Lisbeth Nonboe

12. Oktober 2024

Supermarco er fantastisk…

Supermarco er en fantastisk Superkøbmand med udsøgte specialiteter fra Italien. Der er fx importeret pasta og kød. Parmaskinke findes i mange udgaver. Ost i mange luksus versioner. Og ikke mindst Catering med mange lækre retter. Det er lige til at varme. Meget nemt. Lidt som de luksusretter man kan få hos slagterne til Nytår. Her er det hele til rådighed hele året. Det er virkelig lækkert og nemt.

4. Oktober 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Råvarer af høj kvalitet

Prisen er i den høje ende, men til gengæld kan man forvente råvarer af høj kvalitet. Ville ønske, at vi kunne slutte indkøbsturen af med en måltid i caféen, desværre havde de ikke så mange vegetariske muligheder.

3. August 2024

altid en fornøjelse

Lækre råvarer, autentisk stemning, høj kvalitet og skønt personale. Afgjort min guilty pleasure 🇮🇹🍕🍝🍷

2. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ville ikke bytte det for noget andet

Dyrt? Ja!
Kvalitet? Ja!
En oplevelse? Altid!
Personalet er altid søde synes jeg (man får tilbage hvad man giver dem)
Ventetid i weekenden? Helt vildt!
Kommer jeg 2-3 gange i måneden alligevel? You Bet!

Tak for et skønt koncept og dem der brokker sig over prisen sender vi gladeligt i Lidl. ❤️

11. April 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mangel på Hjemmeside.

En LÆKKER butik med et stort udvalg af varer.
Nu med den sidste nye ejer er der ikke længere nogen Supermarco Hjemmeside hvor man kan se varene i butikken og priserne.
Som italiener syntes jeg endvidere at de sæson præget kager: Pandoro, Panettone og Colomba Pasquale har priser udenfor det sædvanlig. hilsen / Adriana

15. Dezember 2023

Fantastisk 'Mad ud af huset'

Vi kan på det varmeste anbefale Supermarcos catering. Flot anrettet, rigeligt at spise, høj kvalitet og superlækkert.
Dertil super venligt personale.

4. November 2023

Fantastisk personale

Fantastisk personale, fantastiske produkter og fantastisk oplevelse. Håber københavnerne er bevidste om, hvor heldige de er, at have dette supermarked. Møj misundelig 😁

20. Oktober 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Gode vine

Jeg handler der ca. to gange om året, ville handle der oftere hvis priserne var lavere. Køber mest friske delikatesser feks. trøfler, skinke og oste. Desværre kan man ikke smage deres friske mozzarella, hvilket trækker ned. de gange jeg har købt deres mozzarella, er jeg blevet skuffet. Oliven fra Gaeta, var heller ikke lige som jeg kender dem fra Italien. Sidst jeg var der, havde jeg glædet mig til at købe et specielt parmesan rivejern, som de har haft tidligere, men den solgte de ikke mere. Jeg har efterpurgt vongole og calamari fra Middelhavet, men det har de ikke. God kundeservice :-) Gode vine og super lækkert at man kan smage dem i butikken!

12. August 2023

Lækker antipasti

Kan på det varmeste anbefale Supermarcos antipasti, som vi fik som catering til min datters studentergilde. Flot anrettet, rigeligt at spise - og superlækkert.

6. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr